Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy macie problemy... jak serwer wypali - będzie spoko, jak nie - to się zwijam....

Ja robię tak samo :)

imetinlog_waxneqq.png

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo juz na ile beda wierzchowce?

I czy bedzie mozna je przekladac do depo? Bo jesli tak to lepiej usuncie konia, nie przyda sie do niczego. ;P

@BooobMarley Client bedzie rano sobota czyli jutro :)

Opublikowano

Wiadomo juz na ile beda wierzchowce?

I czy bedzie mozna je przekladac do depo? Bo jesli tak to lepiej usuncie konia, nie przyda sie do niczego. ;P

@BooobMarley Client bedzie rano sobota czyli jutro :)

Nie podali na jaki czas mają być wierzchowce ale pewnie nie na długo.

Będzie również blokada handlowania i przekładania do depo petami oraz wierzchowcami, więc koń będzie przydatny :D

Tak Jak UP , czy będzie zwój powrotu statusu ??

I czy miej więcej wiadomo w których godzinach rano będzie Client ? Jeśli było pytanie , to sryy

Nie będzie zwoju powrotu statusu ani w grze ani w IS.

Opublikowano

1. Czemu tego nie napiszesz Alistrii czy nawet Dracos? :P

Tabela bonusów z błędami prosto z poradnika

Lockpicking kupione od EvilBlast

Zielarstwo kupione od EvilBlast

Kowalstwo pewnie nie działa

Biżuteria oraz hełmy z innych gier

Pety z innych gier np Lineage 2

Wszystkie zbroje są z innych gier

Wszystkie bronie są z innych gier

Ulepszacze są z innych gier

Mapy kupione od TreeN / Vatahar / EvilBlast

Obiekty na mapach np z Tera Online.

Na mapach z beta nawet regenów się robić nie chciało i są z neta

Pety kupione / wyciągniete z clienta Nexanity (spaliła ich autorska grafika niebieskiego tygrysa z wodnym znakiem Demetriego)

Dodam na końcu, że na Alistrii jest bardzo podobnie.

2. Kains mnie sponsoruje ale nie pracuje ze mną, On ma swoje sprawy a ja mam swoje.

3. Nie wiem ile graczy będzie na moim serwerze ale ja nie liczę na 3k osób podkręconym licznikiem bo np na Triadorze było max 780 osób a pisali, że 1600 (znalazłem ukryty licznik :*)

4. Ja nigdy nic nie wiem a to zawsze moje słowa się spełniają. Kurdę ale te przypadki chodzą po ludziach.

Mavex jak chcesz porozmawiać na ten temat to napisz do mnie na PW żeby nie śmiecić tego tematu.

@Topic: Czy administracja wyjaśni jak jest z tą maszyną?

1. Dlaczego? ponieważ te serwery :

- nie sprzedają na lewo itemów

- robią serwer pod graczy (starają się)

- pamiętasz co było na nexanity jak był włam? kłamaliście, że osoby które się włamały miały dostęp TYLKO DO KOMEND GM'A - kpina i kłamstwo tutaj czegoś takiego nie ma ;]

- No widzisz dracos się nie ukrywa jakoś z tym, że ma coś od kogoś (chociaż nie wiem czy to prawda)

- A co ma alistr..a do tego serwa? ^^

2.Ojj ktoś tu się gubi we własnych słowach ;] kains pisał mi, że tylko pracujecie w tej samej firmie - kłamstwo?

3. Co ma triador do tego serwa też? ;o

4. Twoje słowa się spełniają? w jakim przypadku może nas uświadomisz?

aw@

ile klient będzie ważyć oraz o której będzie mniej więcej?

Opublikowano

W razie gdyby usunięto z YouTube, post użytkownika RhinoxTechnologies :

"Nikt po za Tobą bzdur nie pierdoli, po prostu napisałeś że dostałeś
zgodę na używanie klienta gry Nexanity od jego właściciela, jeden z
administratorów byłego serwera napisał że to bujda i Cię to w jaja ukuło
bo wyszedłeś na oszusta przed samym sobą. Absolutnie nic Nas nie
interesuję Twój serwer, ani jego gracze, natomiast to "przywłaszczenie"
plików, tłumaczone taką bujdą, nie może dostać Naszej aprobaty.
Administratorzy Nexanity nie cieszą się dobrą opinią ale i Ty jesteś nie
fair wobec graczy."

Opublikowano

W razie gdyby usunięto z YouTube, post użytkownika RhinoxTechnologies :

"Nikt po za Tobą bzdur nie pierdoli, po prostu napisałeś że dostałeś

zgodę na używanie klienta gry Nexanity od jego właściciela, jeden z

administratorów byłego serwera napisał że to bujda i Cię to w jaja ukuło

bo wyszedłeś na oszusta przed samym sobą. Absolutnie nic Nas nie

interesuję Twój serwer, ani jego gracze, natomiast to "przywłaszczenie"

plików, tłumaczone taką bujdą, nie może dostać Naszej aprobaty.

Administratorzy Nexanity nie cieszą się dobrą opinią ale i Ty jesteś nie

fair wobec graczy."

bylo moze nie udostepniac nikomu plikow tego waszego gunwa? Pierwsze sie mysli a potem sie wypowiada ..Idiots . I tak nie zepsujecie tego serwa ;* Idz tam truty za 50zł sellac PSEUDOADMINIE

Opublikowano

bylo moze nie udostepniac nikomu plikow tego waszego gunwa? Pierwsze sie mysli a potem sie wypowiada ..Idiots . I tak nie zepsujecie tego serwa ;* Idz tam truty za 50zł sellac PSEUDOADMINIE

plikow ich tutaj nie ma , zadnego. Mamy wygląd jedynie m1 z ich klienta :) przedytowany, więc wg ich logiki myślenia już jest nasze i autorskie. Tak nam Kains na ts powiedział , że zmieni jedną rzecz czyjąś i już jest jego. :)

Opublikowano

V1res krzyczysz tak na mame żeby Ci kanapkę zrobiła?

Co do tematu : Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi nam o to że zajebałeś te miasta bo mamy to głęboko w dupie, chodzi tylko o fakt że powiedziałeś że Ci je sami daliśmy. Jesteś zwykłym oszustem i tyle, niech sobie ludzie Nas hejtują mam w nich wyjebane, ale zdania na Twój temat nie zmienie bo jakaś banda gówniarzy bez zębów napisze "Oni są fajni, to wy na nexanity sprzedawaliście truty -.- <nienawidzimy was, na stos!>"

Opublikowano

V1res krzyczysz tak na mame żeby Ci kanapkę zrobiła?

Co do tematu : Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi nam o to że zajebałeś te miasta bo mamy to głęboko w dupie, chodzi tylko o fakt że powiedziałeś że Ci je sami daliśmy. Jesteś zwykłym oszustem i tyle, niech sobie ludzie Nas hejtują mam w nich wyjebane, ale zdania na Twój temat nie zmienie bo jakaś banda gówniarzy bez zębów napisze "Oni są fajni, to wy na nexanity sprzedawaliście truty -.- <nienawidzimy was, na stos!>"

klekaj do miecza suko

@ o ktorej client ?

Opublikowano

Nexanity, Nexanity.. pamiętam jak tam znikało eq po restartach, channele wywalały przez leciutki ddos w odpowiedni port, tak jak tam pisali trutki za 50 zł. Kains, w miarę kumaci ludzie wiedzą, że konto AingównoOnline jest twoje, wiec również nie rozumiem po co z siebie robisz takiego kretyna. Tacy pr0 el0 technicy, a gdy *nie będę wymieniał nicku* gadał z jednym z was usłyszał, że jedyne co mieliście to dobrego grafika a reszta była na poziomie serwerów hamachi ;] Channele padały? *nie będę wymieniał nicku* wiedział dlaczego. Znikało eq? *nie będę wymieniał nicku* wiedział dlaczego. Gdy opowiadał mi dlaczego to wszystko się dzieje, śmiałem się jak głupi. Wielcy zajebiści technicy, a mniej wiedzy od amatora *nie będę wymieniał nicku* macie i próbujecie zniszczyć opinie Dracosowi? Co do tych rzeczy z innych gier. Na Nexagówno też wiele rzeczy było wyciągniętych z innych gier i nie pier*olcie, że nie bo to każdy idiota zauważy. Niby się nie znam na tworzeniu serwerów, a więcej wiem o waszym serwerze niż wy. słodko.

ps. po wystartowaniu Aingówno polecam zapisywać baze a nie wpisywać w putty killallgame i killalldb <3

@aw. client będzie dzisiaj rano, czy jakoś w godzinach popołudniowych?

Opublikowano

Nexanity, Nexanity.. pamiętam jak tam znikało eq po restartach, channele wywalały przez leciutki ddos w odpowiedni port, tak jak tam pisali trutki za 50 zł. Kains, w miarę kumaci ludzie wiedzą, że konto AingównoOnline jest twoje, wiec również nie rozumiem po co z siebie robisz takiego kretyna. Tacy pr0 el0 technicy, a gdy *nie będę wymieniał nicku* gadał z jednym z was usłyszał, że jedyne co mieliście to dobrego grafika a reszta była na poziomie serwerów hamachi ;] Channele padały? *nie będę wymieniał nicku* wiedział dlaczego. Znikało eq? *nie będę wymieniał nicku* wiedział dlaczego. Gdy opowiadał mi dlaczego to wszystko się dzieje, śmiałem się jak głupi. Wielcy zajebiści technicy, a mniej wiedzy od amatora *nie będę wymieniał nicku* macie i próbujecie zniszczyć opinie Dracosowi? Co do tych rzeczy z innych gier. Na Nexagówno też wiele rzeczy było wyciągniętych z innych gier i nie pier*olcie, że nie bo to każdy idiota zauważy. Niby się nie znam na tworzeniu serwerów, a więcej wiem o waszym serwerze niż wy. słodko.

ps. po wystartowaniu Aingówno polecam zapisywać baze a nie wpisywać w putty killallgame i killalldb <3

@aw. client będzie dzisiaj rano, czy jakoś w godzinach popołudniowych?

dokladnie jeszcze trzeba bylo wspomniec o nexanity na androidzie <lol2> do tej pory nie widac a mial byc dostpeny w dzien startu serwera

@ client jutro z rana

Opublikowano

Klasy beda jakos wyrownane exp/drop ? ( Jak tak to jak ? )

Mysle czy grac BM , zazwyczaj bm meczy sie z biciem np metka . . .

Równanie klas w metinie jest to najgorsza rzecz na jaką mógł ktoś wpaść ! Ponieważ takie klasy jak Szaman healej,ninja,sura BM są bardziej przystosowane do PVP dlatego exp jest minimalnie trudniejszy ! A taki Sura WP,Wojownik Mental,Szaman Smok szybko sobie najebi* lvl i później będą się męczyli z dropem ulepszaczy ; (

Na coś takiego wielkie NIE NIE NIE NIE ...

Pozdrawiam

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Jedyne co mnie odstrasza to tabelka z bonami, ciężko bedzie.

Reszta jest ok zbroje, bronie ładne ;]

zobaczymy jak to bedzie

Opublikowano

Jest jakiś sposób na zdobycie magicznego metalu? Np. z metka, skrzynek czy bossa? Jeśli tak, to nas nie zawiedźcie i dajcie te 80-100%.

@Edit

Fms u npc jest +9?

Opublikowano

Jedyne co mnie odstrasza to tabelka z bonami, ciężko bedzie.

Reszta jest ok zbroje, bronie ładne ;]

zobaczymy jak to bedzie

Właśnie o to chodzi ja np. nie lubię takich serwerów gdzie bony wchodzą maksymalnie gdyż w przeciągu 1dni masz wybonowane eq,a tutaj jeden itemek 1 dzień i taki item będzie coś warty bynajmniej ; )

Będzie tu lv zwiększony czy tylko 140lv ? Jeśli tak to do jakiego?

Lvl będzie zwiększany z czasem to jest zależne od tego jak szybko wbijemy maxymalny i ile osób go osiągnie ; ) Po czym aktualizacja i kolejne lvl up'y

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

No trochę lipa z bonusami, mogliby dać lepiej 10,12,15%. A teraz bonki podchodzą z lekka pod harda. :/ No trudno, mimo wszystko wbiję i zostanę, jeśli ten serwer nie będzie przypominał żmudnego hard'a. A KU z dropu czy u npc? A zwoje i rady?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...