Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zapoznanie się z serwerem od wewnątrz i zewnątrz, a nie nabijać bezsensowne posty, co Cię interesuje i co nie podoba.

Strona i forum już dawno jest do naszej dyspozycji.

ps. z tego co pamiętam, to Ty zawsze pisałaś tylko na forum, a nie w grze, więc się już tak nie udzielaj ; d

Od tego jest mpc żeby się udzielała to po pierwsze :)

Po drugie bezsensowne posty to piszesz ty.

po trzecie ona osiągnęła więcej w grze i na forum niż ta twoja gildia łącznie wzięta :)

Pozdrawiam.

Temat.

Czy pety na start będą posiadały bonusy ? Czy pety będą na określony czas ?

tak samo z pieczęcią na start ?

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, demetri, a Wy jak jebaliście ludzi na nexanity to było w porządku? Nie powinieneś się udzielać na ten temat. Teraz stawiacie kolejne gunwo - 'Aincrad', gdzie wszystko jest wyciągnięte z innych gier, a piszecie, że autorskie. Taki chuj.

Z mentorem - jedynym ogarniętym, pisałem dużo na wasz temat i tylko on napisał mi wtedy prawdę, jak jebaliście ludzi ;d

Więc nie pisz o złodziejstwie, bo wy jesteście w tym miszczami ;-)

nic ani nikt w świecie metina nie kradnie tak jak FuBu

Opublikowano

po trzecie ona osiągnęła więcej w grze i na forum niż ta twoja gildia łącznie wzięta :)

Pozdrawiam.

Temat.

Tak, beda mialy normalne bonusy i beda na zawsze , piczec na start daje defa i atak. piczec bedzie czasowa.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Temat.

To napisz na jakim serwerze osiągnąłeś więcej od nas? na każdym serwerze masz może 70lvl po czym idziesz grać na innym privie więc po co tak piszesz?;] gramy 2 tygodnie i osiągamy to co Ty osiągasz w 2 miesiące więc skończ pierd...ić :/

czytaj trochę prezke a będziesz wiedział

- pety dają bony

- pety są na stałe

- pieczęć daje bony ale jest na określony czas

aw@ skąd bronie 75?

Opublikowano

To napisz na jakim serwerze osiągnąłeś więcej od nas? na każdym serwerze masz może 70lvl po czym idziesz grać na innym privie więc po co tak piszesz?;] gramy 2 tygodnie i osiągamy to co Ty osiągasz w 2 miesiące więc skończ pierd...ić :/

czytaj trochę prezke a będziesz wiedział

- pety dają bony

- pety są na stałe

- pieczęć daje bony ale jest na określony czas

aw@ skąd bronie 75?

omomomom <3 wmawiaj to sobie dalej misiu kolorowy :*** ( czyt. avatar :* )

P.S. Rennisance uważaj na kata bo wbija na ts3 do dziewczyn, bajeruje i pyta czy wyślą mu nagie zdjęcia ^.^ mam to udowodnione :**

TEMAT.

Bronie 75 dt.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

P.S. Rennisance uważaj na kata bo wbija na ts3 do dziewczyn, bajeruje i pyta czy wyślą mu nagie zdjęcia ^.^ mam to udowodnione :**

TEMAT.

Bronie 75 dt.

Zawsze mam beke z twoich postów, zawsze ty jesteś tak zajebisty, a gówno zrobiłeś, prawda jest taka, że nawet własnego nicku wymyslić nie umiesz...

Zamień sygne bo to zawsze ty szczekasz.

Co się z ankietą stało?

Magiczny metal można jakoś zdobyć?

Opublikowano

TEMAT.

Bronie 75 dt.

i ? stanął ci ?

@co ile biolog ?

Opublikowano

TEMAT.

Bronie 75 dt.

Widzisz poczytaj 2 posty pod twoim i zobaczysz kogo jednak ludzie hejtują i mają racje ;] nicku nie potrafisz wymyślić tak jak to kolega wyżej napisał

masz udowodnione? to może pokażesz te twoje niby dowody? a no tak Ty zawsze wiesz najwięcej a tak naprawdę gów..o wiesz - taka jest prawda :)

aw@

ile będzie % na ulepszenie itemu na +7/8/9?

Opublikowano

W ankiecie bylo w 1 opcji 6.09 start , na co ludzie dali glos , zmieniliscie na 7.09 x 2 , po jakiego kija?

Opublikowano

W ankiecie bylo w 1 opcji 6.09 start , na co ludzie dali glos , zmieniliscie na 7.09 x 2 , po jakiego kija?

To jest tylko dla informacji nie dla ankiety.

Opublikowano

Wiekszosc glosow byla na 07.09.2013 20:00 i tak juz bedzie. Nie do zmiany ankieta jest dla informacji ze wchodzisz i odrazu masz odpowiedziec na pytanie ktore tu dziesiatki razy zadano...

Opublikowano

Dobra, wszystko fajnie. 34 strony spamu sialala.

Ale kiedy start serwera? xD

Przeciez 7 wrzesnia takimi pytaniami wlasnie spam robisz @topic serwer super te zbroje cudo niektóre cudo a bronie 2 ostatnie dla ninji okropne prosze zmienic ;) to tylko moja opinia tych broni

Opublikowano

Dobra, wszystko fajnie. 34 strony spamu sialala.

Ale kiedy start serwera? xD

Ty kur** nie umiesz przeczytać 1 postu wyżej ? ...

@Topic : Na serwerze zagram , ciekawy system ulepszania , ogólnie git :)

Opublikowano

Największym MINUSEM serwera jest to że nie wystartował on w Wakacje , bo na pewno liczba graczy była by o wiele większa.

Wlasnie w wakacje kazdy byl na wczasach itp a teraz weekend bedzie wolny Wiec jeszcze wiecej ludzi :D

Opublikowano

Dodajcie jeszcze na stronie jakiś mały wykresik który będzie pokazywał ile graczy jest zalogowanych na danym ch:) myślę ze to pomoże nowym graczom na początku gry:)

Opublikowano

Dodajcie jeszcze na stronie jakiś mały wykresik który będzie pokazywał ile graczy jest zalogowanych na danym ch:) myślę ze to pomoże nowym graczom na początku gry:)

Strona by musialabys na tej samej maszynie co serwer, a tak niestety nie jest ;/

Opublikowano

Dobra, demetri, a Wy jak jebaliście ludzi na nexanity to było w porządku? Nie powinieneś się udzielać na ten temat. Teraz stawiacie kolejne gunwo - 'Aincrad', gdzie wszystko jest wyciągnięte z innych gier, a piszecie, że autorskie. Taki chuj.

Z mentorem - jedynym ogarniętym, pisałem dużo na wasz temat i tylko on napisał mi wtedy prawdę, jak jebaliście ludzi ;d

Więc nie pisz o złodziejstwie, bo wy jesteście w tym miszczami ;-)

W dziale metin2 na tym forum masz około 10 tysięcy użytkowników i jakoś tylko Ty twierdzisz, że coś kradliśmy (ewentualnie Twoja banda przydupasów).

Daruj sobie takie teksty w naszym kierunku bo jak byś miał chociaż trochę rozumu to byś wyjebał Mentorowi mele w twarz zamiast czytać co wypisuje.

Podziękujcie mu za tworzenie bugów dla swoich frajerów z FightOrDie.

Pozdrawiam

@Antywarn: Żeby nie było to potwierdzam, że rozmawiałem z team Dracos chociaż chuja to dało. Napisałem to tylko aby kilka postów wyżej nie uważano za puste słowa.

Jeżeli to wyżej nie zalicza się do antywarna to macie tutaj modki: Czy na waszym serwerze Małże są różowe? Dostałem takie info z pentagonu.

Opublikowano

W dziale metin2 na tym forum masz około 10 tysięcy użytkowników i jakoś tylko Ty twierdzisz, że coś kradliśmy (ewentualnie Twoja banda przydupasów).

Daruj sobie takie teksty w naszym kierunku bo jak byś miał chociaż trochę rozumu to byś wyjebał Mentorowi mele w twarz zamiast czytać co wypisuje.

Podziękujcie mu za tworzenie bugów dla swoich frajerów z FightOrDie.

Pozdrawiam

@Antywarn: Żeby nie było to potwierdzam, że rozmawiałem z team Dracos chociaż chuja to dało. Napisałem to tylko aby kilka postów wyżej nie uważano za puste słowa.

Jeżeli to wyżej nie zalicza się do antywarna to macie tutaj modki: Czy na waszym serwerze Małże są różowe? Dostałem takie info z pentagonu.

kłóćcie się gdzie indziej mnie to nei obchodzi.

Opublikowano

Oj cos czuje po liczbie odpowiedzi i wysw. ze liczba graczy przerosnie liczbe mobow w m1 :/ .

Prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie , jaka szansa na bron od 75 poziomu ze szkaty Ripercjusza?

Opublikowano

najlepiej jakby usuneli drop tych smieci ze szkaty ripa - te cale zbroje na 61 , bronie 70 bo to jest nikomu nie potrzebne

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Oj cos czuje po liczbie odpowiedzi i wysw. ze liczba graczy przerosnie liczbe mobow w m1 :/ .

Prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie , jaka szansa na bron od 75 poziomu ze szkaty Ripercjusza?

5%

a co do liczby mobow a graczy to watpie :P

najlepiej jakby usuneli drop tych smieci ze szkaty ripa - te cale zbroje na 61 , bronie 70 bo to jest nikomu nie potrzebne

to byloby bez sensu, bronie na 75 by nie mialy zadnej wartosci, moge jedynie zmniejszyc szanse na syf a zwiekszyc na te lepsze

Opublikowano

To nie ciekawie będzie z broniami 75, jak na medium. Lepiej usunąć drop zbr. na 61 przynajmniej, a będzie prywatne DT? Chyba każdy chce uniknąć gry w fms do końca serwera :)

Nie wiem czy będę tu grać, trochę zbr. mi się nie podobają, ale wbiję i zobaczę, może mi się spodoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...