Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skad zmianki?

Zmianki w skrzynce którą dostajemy na start można kupić.

Może byś zobaczył zapowiedź tam jest wszystko opisane a nie później zadajesz głupie pytania ;)

A bronie 75 jak ?

Riper i jakieś dungeony ^_^

Kidey Client? Ten server będzie jednym z lepszych :D

Jak będzie client zostaniemy poinformowani tak napisali na forum.

Opublikowano

V1res krzyczysz tak na mame żeby Ci kanapkę zrobiła?

Co do tematu : Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi nam o to że zajebałeś te miasta bo mamy to głęboko w dupie, chodzi tylko o fakt że powiedziałeś że Ci je sami daliśmy. Jesteś zwykłym oszustem i tyle, niech sobie ludzie Nas hejtują mam w nich wyjebane, ale zdania na Twój temat nie zmienie bo jakaś banda gówniarzy bez zębów napisze "Oni są fajni, to wy na nexanity sprzedawaliście truty -.- <nienawidzimy was, na stos!>"

O jej ta kultura ;] jak tam związki internetowe mistrzu? ^^

Pliki, klient waszego serwa były na mpc tak samo pliki i klienty innych serwerów były :)

A co nie sprzedawaliście trut? :O

Pamiętasz jak na forum napisałem, że nic nie potraficie i żebyście sprzedali pliki komuś innemu kto bardziej ogarnia sprawe robienia privów? heh skasowałeś mi postać i mówiłeś o jakimś banie że jak na forum to i w grze sie od razu dostaje - dafuq? ^^

a teraz już wyjdź z tego tematu, ponieważ nic nie wnosisz ;) a

aaaa i tak samo można powiedzieć o Was, że zajeb**iście bronie/zbroje i uj wie co z innych gier ;o

aw@

o której pojawi się klient?

Opublikowano

O kurde ponad dwa miechy bez metina wbijam a tu serwer Małysza o.O

Sporo nowości widzę,wiadomo konkurencja będą ataki oby wytrzymał z chęcią zagram:D

Client dziś trochę błąd z waszej strony to będzie kilka h pobierania

Opublikowano

I oto jest kolejna zapowiedź serwera dragos z mojej strony!

http://www.youtube.com/watch?v=gNfKUCFMAHs

ps: O której będzie client do pobrania? Bo już nie mogę się doczekać, oraz często będą lecieć szkaty z mobów? i warto będzie je dropić?

@edit: Laminero będziesz dodawał prezentacje serwera itd. od graczy do głównej prezentacji serwera, czy nie bardzo?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Jak z ulepszaniem konia? Np. na bojowca? Medale, czy inny sposób? A jak już medale to się czyta i jaki % na pomyślne wejście?

Opublikowano

Jak ktoś chce ts`a dla swojej gildii za darmo,pisać pw oddam ts3 za darmo!.

Co do serwera, nie ma czasu na gre ^ ^

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

I oto jest kolejna zapowiedź serwera dragos z mojej strony!

http://www.youtube.com/watch?v=gNfKUCFMAHs

ps: O której będzie client do pobrania? Bo już nie mogę się doczekać, oraz często będą lecieć szkaty z mobów? i warto będzie je dropić?

@edit: Laminero będziesz dodawał prezentacje serwera itd. od graczy do głównej prezentacji serwera, czy nie bardzo?

Dragos ? Pomyliłeś serwery chyba .

@Topic : Już ponad 200 użytkowników przegląda temat , ciekawe co będzie o 20..

Co ile medale konne się czyta ?

Opublikowano

@up2 oj tam, jeden błąd mi sie walnął, dopiero co wstałem już poprawiam.

Edit: Napiszecie co dropi z tych szkat, które wypadają z mobów?

@edit: medale konne można czytać co 3h.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Teraz tyle tych serwerów wychodzi że 1 pada jest 50 kolejnych. Kiedyś był tylko pl a teraz 200 innych serwów ;D

Free 5% ;3

Opublikowano

Jaki był ts bo nie chce mi się przeglądać 39 stron spamu ?

aw.Kiedy client?

ts3.dracos.pl

TeamSpeak

a client będzie potem

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zapraszam do gildii ZajePlayboy (Chunjo) mamy kanał VIP3 na ts-x.pl jak ktoś jest zainteresowany by dołączyć do naszej ekipy wbij na teamspeak3

Opublikowano

W ile wbije 69 lvl? :D

kiedy reje?

ZR_o79.gif

Opublikowano

11kb/s przy internecie 4MB! ;/

Kiedy rejestracja online aby zalozyc konta? ;)

Na 100% zagram, widać że team sie stara jak moze ;) Powodzenia na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...