Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Czyli z tego wynika, że ładnie nas w balona robią i tylko na hajs lecą.. ^^ z tego względu raczej mnie nie zobaczycie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raz - twoja firma która cie sponsoruje tzn. twój projekt nie potrafi nic tylko wyciąganie rzeczy z innych gier ;)

Dwa - współczuje kainsowi który współpracuje w tej samej firmie co Ty (jak on może z takim przyj**em wytrzymać?)

trzy - na twoim serwie zapewne będzie grało 500 osób po czym go zamkniecie ;]

cztery - wyjdź z tego tematu bo nic tutaj nie wnosisz czyt. gó**o wiesz

aw@

W 5h jaki lvl wbijemy?

Co do pierwszego to w 85% sie zgodze( jednak potrafia duzo, a to ze wyciagaja z innych gier to inna sprawa)

a co do reszty wypierdalaj

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

A więc tak jak przypuszczałem. Sprzęt jaki podali w prezentacji to kłamstwo :)

Serwer znajduje się w HosTeam, nawet CloudFlare im nie pomoże w ukryciu IP ;p, zreszta i tak byłoby łatwo dostępne po odpaleniu serwa.

Kłamstwo #1

Jak pisałem w swoim wcześniejszym poście. Procesor Intel Xeon e3 1245 v2 posiada 4x 3.4 ghz (nie 8x 3.8ghz).

Kłamstwo #2

Mało tego - HosTeam wcale nie oferuje tego procesora :) oferuje tylko Intel Xeon E3-1240 V2

Kłamstwo #3

HosTeam nie oferuje serwera z ilością 32gb ram - max to 16gb ram

Kłamstwo #4

HosTeam nie oferuje łącza o przepustowośći 2,5gbs a tylko 100mbps z czego protekcja 'premium' do 1gbps

Kłamstwo #5

HosTeam nie oferuje dysków SSD

Koniec.

wypierdalaj twoje zycie to klamstwo

@anty ile jest % na drop szkatułki z moba ?

Opublikowano

Mnie bardziej ciekawi jaki numer wykręci Kongo tym razem (skrypter ich strony)

@Topic: Czy szaty na 18 lv dobrze dropią?

Przyczep się lepiej swojego serwera zbugowanego bo wszystko ciągniecie z innych gier. ;).

Druga sprawa widzisz administracja Dracos nie zostaję anonimowa w sieci jak to robisz ty ( pewnie 16 latek z pryszczami na twarzy hejtujący każdy kolejny serwer, który zagraża temu od was ). :-).

Więc idź szukaj buggów u siebie. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Przyczep się lepiej swojego serwera zbugowanego bo wszystko ciągniecie z innych gier. ;).

Druga sprawa widzisz administracja Dracos nie zostaję anonimowa w sieci jak to robisz ty ( pewnie 16 latek z pryszczami na twarzy hejtujący każdy kolejny serwer, który zagraża temu od was ). :-).

Więc idź szukaj buggów u siebie. :)

Lol zajmujesz sie tworzeniem serwerow do metina? czy porpstu pierdolisz glupoty zeby byc fajnym i obronic serwer?

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Czyli z tego wynika, że ładnie nas w balona robią i tylko na hajs lecą.. ^^ z tego względu raczej mnie nie zobaczycie.

spalili się tuż przed startem pozdro

A co was obchodzi jaka maszyna , kur*a będziecie narzekać po starcie jak sprzęt będzie za słaby , będą lagi czy server będzie padać. Nie potrzebnie się sracie , zobaczy się jak będzie na starcie. Dajcie się wypowiedzieć administratorom , a później piszcie te zbędne komentarze.

Czy na serverze za biologa dostaje się większe bonusy niż na pl'u ?

Opublikowano

Albo maja, oferte PRO i nie znaja sie na procseroach i dla nich liczba watkow jest rownowazna z rdzeniami :D

Wątpię że mają ofertę PRO :) Kiedyś pytałem o nią i za samą instalację serwera wołają po parę tysięcy a co dopiero opłata miesięczna... zresztą - serwer 2k online bierze jakies ~14gb ram więc im wystarczy nawet te 16gb.

@RazDwaTrzy...

Akurat standardowym pierwszym-lepszym resolverem z google nie zdobędziesz IP bo wszystkie podstawowe dns usuneli :)

Ja tylko stwierdzam że zrobili błędy umyślne w prezentacji :P

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Raz - twoja firma która cie sponsoruje tzn. twój projekt nie potrafi nic tylko wyciąganie rzeczy z innych gier ;)

Dwa - współczuje kainsowi który współpracuje w tej samej firmie co Ty (jak on może z takim przyj**em wytrzymać?)

trzy - na twoim serwie zapewne będzie grało 500 osób po czym go zamkniecie ;]

cztery - wyjdź z tego tematu bo nic tutaj nie wnosisz czyt. gó**o wiesz

aw@

W 5h jaki lvl wbijemy?

1. Czemu tego nie napiszesz Alistrii czy nawet Dracos? :P

Tabela bonusów z błędami prosto z poradnika

Lockpicking kupione od EvilBlast

Zielarstwo kupione od EvilBlast

Kowalstwo pewnie nie działa

Biżuteria oraz hełmy z innych gier

Pety z innych gier np Lineage 2

Wszystkie zbroje są z innych gier

Wszystkie bronie są z innych gier

Ulepszacze są z innych gier

Mapy kupione od TreeN / Vatahar / EvilBlast

Obiekty na mapach np z Tera Online.

Na mapach z beta nawet regenów się robić nie chciało i są z neta

Pety kupione / wyciągniete z clienta Nexanity (spaliła ich autorska grafika niebieskiego tygrysa z wodnym znakiem Demetriego)

Dodam na końcu, że na Alistrii jest bardzo podobnie.

2. Kains mnie sponsoruje ale nie pracuje ze mną, On ma swoje sprawy a ja mam swoje.

3. Nie wiem ile graczy będzie na moim serwerze ale ja nie liczę na 3k osób podkręconym licznikiem bo np na Triadorze było max 780 osób a pisali, że 1600 (znalazłem ukryty licznik :*)

4. Ja nigdy nic nie wiem a to zawsze moje słowa się spełniają. Kurdę ale te przypadki chodzą po ludziach.

Mavex jak chcesz porozmawiać na ten temat to napisz do mnie na PW żeby nie śmiecić tego tematu.

@Topic: Czy administracja wyjaśni jak jest z tą maszyną?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

1. Czemu tego nie napiszesz Alistrii czy nawet Dracos? :P

Tabela bonusów z błędami prosto z poradnika

Lockpicking kupione od EvilBlast

Zielarstwo kupione od EvilBlast

Kowalstwo pewnie nie działa

Biżuteria oraz hełmy z innych gier

Pety z innych gier np Lineage 2

Wszystkie zbroje są z innych gier

Wszystkie bronie są z innych gier

Ulepszacze są z innych gier

Mapy kupione od TreeN / Vatahar / EvilBlast

Obiekty na mapach np z Tera Online.

Na mapach z beta nawet regenów się robić nie chciało i są z neta

Pety kupione / wyciągniete z clienta Nexanity (spaliła ich autorska grafika niebieskiego tygrysa z wodnym znakiem Demetriego)

Dodam na końcu, że na Alistrii jest bardzo podobnie.

2. Kains mnie sponsoruje ale nie pracuje ze mną, On ma swoje sprawy a ja mam swoje.

3. Nie wiem ile graczy będzie na moim serwerze ale ja nie liczę na 3k osób podkręconym licznikiem bo np na Triadorze było max 780 osób a pisali, że 1600 (znalazłem ukryty licznik :*)

4. Ja nigdy nic nie wiem a to zawsze moje słowa się spełniają. Kurdę ale te przypadki chodzą po ludziach.

Mavex jak chcesz porozmawiać na ten temat to napisz do mnie na PW żeby nie śmiecić tego tematu.

@Topic: Czy administracja wyjaśni jak jest z tą maszyną?

Wypier*alaj do Santriela Aka Kainsa Dupe Lizać:* Wróć do domu dziecka bo widać ze jeszcze nie dojrzałeś hajs ci sie nie zgadza z Nexanity i nowy serw robisz smieciu . PS. Jak tam wasze truty za 50zł przelewem?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A więc tak jak przypuszczałem. Sprzęt jaki podali w prezentacji to kłamstwo :)

Serwer znajduje się w HosTeam, nawet CloudFlare im nie pomoże w ukryciu IP ;p, zreszta i tak byłoby łatwo dostępne po odpaleniu serwa.

Kłamstwo #1

Jak pisałem w swoim wcześniejszym poście. Procesor Intel Xeon e3 1245 v2 posiada 4x 3.4 ghz (nie 8x 3.8ghz).

Kłamstwo #2

Mało tego - HosTeam wcale nie oferuje tego procesora :) oferuje tylko Intel Xeon E3-1240 V2

Kłamstwo #3

HosTeam nie oferuje serwera z ilością 32gb ram - max to 16gb ram

Kłamstwo #4

HosTeam nie oferuje łącza o przepustowośći 2,5gbs a tylko 100mbps z czego protekcja 'premium' do 1gbps

Kłamstwo #5

HosTeam nie oferuje dysków SSD

Koniec.

Prosze, zanim zaczniesz pieprzyć bzdury to lepiej się dowiedz o czym piszesz....

Hosteam oferuje SSD nawet w standardowej ofercie, a nie tak jak my jestesmy w PRO....

Jestes zenujacy.

Szczegóły zgłoszenia

ID ZGŁOSZENIA: KLP-860-88157

Dział: Sales

Typ: Unclassified

Status: Answered

Priorytet: Normal

System Pomocy: https://support.hosteam.pl/index.php

Najtańsza wersja serwera dedykowanego z opcją powyżej 16 GB RAM (24 GB są niedostępne).

Intel Xeon 8 core E3-1245V2 3,4 GHz 8MB 8GT/s

32 GB ECC DDR3 1600 RAM 2 Rank ATP (4x 8192 MB)

2 szt. 1000 GB SATA II WD Raid Edition IV 3,5" lub 2szt. 240Gb SSD

Abonament miesięczny za serwer dedykowany: 987 PLN netto

Opłata instalacyjna: 1 047 PLN netto

Filtrowanie ataków sieciowych Premium: 244 PLN netto miesięcznie

Opłata instalacyjna: 79 PLN netto

Port 1 Gbps: 47 PLN netto miesięcznie

Podsumowanie:

Abonament miesięczny: 1278 PLN netto

Opłaty instalacyjne: 1126 PLN netto

Od zamówienia okres oczekiwania do 5 dni roboczych, jednak potwierdzę dopiero po kontakcie z dostawcą.

Dział handlowy

HosTeam S.C.

Do tego ktoś tu pisze, że Hosteam ma łącze 100mb/s to go wyśmieje....

3 rzecz, skad wiecie, ze stoimy w hosteamie? macie ip maszyny od serwera? nie sadze, daliscie rade wyciagnac ip strony i myslicie , ze strona stoi na tej samej maszynie co serwer? smieszne

1378482322-clip-19kb.png

Opublikowano

Nie za bardzo widzi mi się gra tutaj

Co z tego że dobra maszyna itp itd jak Anty gruby rozkręci wózek i zacznie Was napierdalac - i pewnie nie tylko on bo robicie dużą konkurencje wsród innych serwerów

Możliwe że zagram

Powodzenia :)

ZBCd.png

Opublikowano

Zwracam honor, po prostu nie chciało mi się wierzyć że wyjebaliście 1200 netto na samą instalacje, ale jak widać wydaliście.

Co do procesora - macie pomyłkę od HosTeam :)

Tu jest oficjalna jego specyfikacja

http://ark.intel.com/products/65729/Intel-Xeon-Processor-E3-1245-v2-8M-Cache-3_40-GHz?q=1245

#Cores 4
#Threads 8

Co do tego czy strona stoi na tym samym dedyku co serwer gry to się okaże po starcie.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Co do pierwszego to w 85% sie zgodze( jednak potrafia duzo, a to ze wyciagaja z innych gier to inna sprawa)

a co do reszty wypierdalaj

idź tam na swój serw ^^ a nie sry już padł? przykro mi :/

aw@

Czy jest możliwość aby klient był wcześniej?

Opublikowano

Zwracam honor, po prostu nie chciało mi się wierzyć że wyjebaliście 1200 netto na samą instalacje, ale jak widać wydaliście.

Co do procesora - macie pomyłkę od HosTeam :)

Tu jest oficjalna jego specyfikacja

http://ark.intel.com/products/65729/Intel-Xeon-Processor-E3-1245-v2-8M-Cache-3_40-GHz?q=1245

#Cores 4

#Threads 8

Co do tego czy strona stoi na tym samym dedyku co serwer gry to się okaże po starcie.

Kombajnik ja ci dałem maila od hosteamu jaki dostałem i za to im zaplacilem :) moze dali tam mala gafe ale ram i ssd sie zgadza napewno a procek nawet jak zle mi napisali to raczej nie robi roznicy bo ma male znaczenie, a ten zegar i tak jest perfekt ;)

na instalacje poszlo 1500+ zl za inne lacze niz w tej podstawowej ofercie... cala maszyna za 1 miesiac kosztowala nas ponad 3k zl jezeli to juz kogos obchodzi.

Opublikowano

Coz malyszku, kradles i ddosowales serwery typu raviaa, no mam nadzieje ze masz honor sie przyznac :)

Chciales zle i atakowales wiele serwerow, bylo to nie fair, mam nadzieje ze oni teraz sie odwdziecza, bo tak sie nie robi.

Nie polecam grac tu u oszusta ktory tylko czeka na wasza kase w is :)

P.S. NIE nie jestem fanem fubu, nawet go nie lubie, ale fakty sa jak pisalem wyzej

Zobacz koniecznie powrot serwera legendy

http://www.mpcforum.pl/topic/1000890-zapowiedz-venise-legenda-powraca/

Opublikowano

Coz malyszku, kradles i ddosowales serwery typu raviaa, no mam nadzieje ze masz honor sie przyznac :)

Chciales zle i atakowales wiele serwerow, bylo to nie fair, mam nadzieje ze oni teraz sie odwdziecza, bo tak sie nie robi.

Nie polecam grac tu u oszusta ktory tylko czeka na wasza kase w is :)

P.S. NIE nie jestem fanem fubu, nawet go nie lubie, ale fakty sa jak pisalem wyzej

masz jakis dowod? nie? dziekuje i dowidzenia do tematu nic nie wnosisz

Opublikowano

malysz sam sie przyznales na yt ze ty tez swiety nie byles wiec mowi to samo za siebie... fubu tez mowil ze atakowales servery.

tak czy siak i tak zagram na tym servie bo zapowiada sie super;P

no i co cie to obchodzi? ja nie jestem Malysz, takie sprawy zalatwiaj sobie z nim na PW to jest zapowiedz serwera a nie temat do SPAMIENIA!!

Opublikowano

Ludzie.. Szukacie dziury w cały... Doszukujecie się przekrętów i innych.. Do Obamy napiszcie bo do tego potrzebne jest wojsko.. Bo jeszcze będą lagi na servie... To ma być tylko gra, a z tego co ja tu czytam to wy to traktujecie jak prawdziwe życie... To źle, tamto źle, ten kłamie, tamten atakuje... Nosz kurwa.. Czy to jest ważne? To że ktoś wziął jakieś itemy z innych gier to jest grzech? Co z tego?... Ważne żeby dobrze się grało...

To co będzie z brońmi do expa z tych na 75 lvl? :>

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wy i te wasze wszystkie pseudo ataki na serwery, jednak kto jak kto - Lilek ma racje w tym przypadku.

Na serwerze zagram, aczkolwiek jak dowiem się o jakim kolwiek niszczeniu konkurencji przez team Dracosa to obojetny nie pozostane, bo atakowanie innych serwerów tylko dlatego, by sciagnac graczy jest najwiekszym skurwysyństwem w internecie, a raczej w grach online.

LwG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...