Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Link do Klienta:
SKAN:

http://scr.hu/0u54/bui5p

o 20 odpalamy przez patchera gre , aby sciągnąć łatke z danymi do maszyny.
strona: www.dracos.pl
ts3: ts3.dracos.pl

Linków będzie więcej już się wrzucają, upload 3mb/s także w miare szybko je zaczniecie dostawać...
Opublikowano

Jak ktos bedzie miał prosze o skan clienta na pw lub w temacie

Co ile można czytac medale i jaki % na wejscie

Medale można czytać co 3h i jest 33% na wejście .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Medale co 3h i 33 % na wejście wtf?!

Jaki to typ serwera w końcu ? Piszę, że medium ale coś mi się nie wydaje na mediuma.

No klienta za 2 dni będę miał, tak to jest jak się daje kilka h przed starem :(

Opublikowano

Medale co 3h i 33 % na wejście wtf?!

Jaki to typ serwera w końcu ? Piszę, że medium ale coś mi się nie wydaje na mediuma.

Ja słyszałem, że jest 50% na wejście medalu i drop w lochach jest PODNIESIONY. Zresztą Laminero pisał, że medium to jeśli chodzi o exp, a jeśli o drop, robienie eq to podchodzi trochę pod HARDA.

Opublikowano

Zrobcie medale co 1 s to jest przeciez medium , teraz na wszystkich hardach jest max 2 h ....skoro i tak ma wchodzic srednio 1 na 3 medale robienie konia przy pechu nawet tydzien zajmie

Opublikowano

Ja słyszałem, że jest 50% na wejście medalu i drop w lochach jest PODNIESIONY. Zresztą Laminero pisał, że medium to jeśli chodzi o exp, a jeśli o drop, robienie eq to podchodzi trochę pod HARDA.

pisałem na odwrót ale ok ;d

Zrobcie medale co 1 s to jest przeciez medium , teraz na wszystkich hardach jest max 2 h ....skoro i tak ma wchodzic srednio 1 na 3 medale robienie konia przy pechu nawet tydzien zajmie

Boże a czy jak gdzieś pisze medium to musi być 1s? a na hard 2h? na hard może być co 1s a na medium co 24h -,- skończcie już marudzić, wszystko jest tak stworzone, aby wam się grało z przyjemnością......................

Opublikowano

4 osoby online przy 2 postaciach na serwerze? grubo panowie, grubo.

licznik co 15min się odświeża a w m1 jest 6 osób teraz...

masz ss sprzed sekundy

1378553295-clip-52kb.jpg

widzisz ten nick w rankingu?

i co Wydymion zgasłeś? szkoda , że nie wiesz z kim piszesz bo mieszkasz prawie obok mnie :D

Opublikowano

O nawet fu*u macie na serwerze(wieprz) kiedy będą nowe linki bo z tych to pobieranie 15h,4h

Opublikowano

pisałem na odwrót ale ok ;d

Boże a czy jak gdzieś pisze medium to musi być 1s? a na hard 2h? na hard może być co 1s a na medium co 24h -,- skończcie już marudzić, wszystko jest tak stworzone, aby wam się grało z przyjemnością......................

to zrobcie co 1h bo co 3h to bd udręka jeszcze jak nie wejdzie to czlowiek może sie wkurzyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...