Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtedy to już by nie był metin, nowości nowościami, ale trzeba zostać przy niektórych normach.

Są stałe bonusy za misje fabularne?

Nie ma, jedynie co ileś tam lvli dostajemy w nagrode za poziom staly bonus od kapitana
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie nowe klasy postaci by byly lipne bo napewno w jakims % byly by pobugowane .

Prosze o rejestracje na ts3 Nick : Kei

I prosze o rozmowe z administratorem , najlepiej jakby odczytal moje PW tutaj na mpc

Dajcie start jutro ;)

Opublikowano

Wlasnie nowe klasy postaci by byly lipne bo napewno w jakims % byly by pobugowane .

Prosze o rejestracje na ts3 Nick : Kei

I prosze o rozmowe z administratorem , najlepiej jakby odczytal moje PW tutaj na mpc

Dajcie start jutro ;)

Już ci napisałem, tak jak prosiłeś. :)
Opublikowano

Siemka :)

Mam kilka pytan odnosnie serwera a nie mam czasu przeleciec ten caly spam wiec zapytam i licze na odpowiedz :)

1) Na start maja byc wierzchowce/pety - czy wszystkie beda mialy taki sam bonus?
2) Na ile bedzie taki wierzchowiec , na ile pet
3) Bedzie mozliwosc wybrania tego peta/ wierzchowca ? czy jak pisaliscie LOSOWO
4) Czy beda rozpisane bonusy kazdego peta/wierzchowca gdzies? - link jesli tak
5) Jakie bonusy daje wierzchowiec a jakie pet
6) Czy misje u biologa i u dziadka sa odpowiednio wyedytowane czy daja jak na pl bonusy ?
7) Czym rozni sie epicki pet/wierzchowiec od tego , ktorego otrzymamy na start
8) Czy kazdy GM bedzie miec odblokowane komendy na dodania itemow / zrzucanie metkow itp? czy tylko HA?
9) Jest gdzies lista z dungeonami ,jaki lvl potrzeba na ktory?
10) Jedna ksiega kowalstwa o ile % zwieksza szanse na pomyslne ulepszenie? jest m/g/p ?
11) Beda kupony SM?
12) Czy sprawdziliscie wszystkie mozliwe bugowanie SM w item shopie? ostatnio na wiekszosci serwerow jest to zbugowane i za sms 3 zl mozna doladowac tyle sm jak za 30 zl
13) biolog co 1s? wszystkie misje czy misje na wiekszy lvl zwiekszaja ten czas na oddanie ?

Poki co to by bylo na tyle , sory za bledy lub skladnie .

Pozdro Elijah

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

To jest realne ale za 1 model ze wszystkim, to cena około 35tys zlotych, a nie stac nas na cos takiego :)

Ja Ci mogę sprzedać Elfa (5 postać Ymiru) ze wszystkim za 2 tyś zł jak coś. ^^

(Tak, wiem nie ma handlowania na MPC a mój post tylko pokazuje, że da się taniej)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

(Tak, wiem nie ma handlowania na MPC a mój post tylko pokazuje, że da się taniej)

Elfy w metinie? Wez...

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Siemka :)

Mam kilka pytan odnosnie serwera a nie mam czasu przeleciec ten caly spam wiec zapytam i licze na odpowiedz :)

1) Na start maja byc wierzchowce/pety - czy wszystkie beda mialy taki sam bonus?

2) Na ile bedzie taki wierzchowiec , na ile pet

3) Bedzie mozliwosc wybrania tego peta/ wierzchowca ? czy jak pisaliscie LOSOWO

4) Czy beda rozpisane bonusy kazdego peta/wierzchowca gdzies? - link jesli tak

5) Jakie bonusy daje wierzchowiec a jakie pet

6) Czy misje u biologa i u dziadka sa odpowiednio wyedytowane czy daja jak na pl bonusy ?

7) Czym rozni sie epicki pet/wierzchowiec od tego , ktorego otrzymamy na start

8) Czy kazdy GM bedzie miec odblokowane komendy na dodania itemow / zrzucanie metkow itp? czy tylko HA?

9) Jest gdzies lista z dungeonami ,jaki lvl potrzeba na ktory?

10) Jedna ksiega kowalstwa o ile % zwieksza szanse na pomyslne ulepszenie? jest m/g/p ?

11) Beda kupony SM?

12) Czy sprawdziliscie wszystkie mozliwe bugowanie SM w item shopie? ostatnio na wiekszosci serwerow jest to zbugowane i za sms 3 zl mozna doladowac tyle sm jak za 30 zl

13) biolog co 1s? wszystkie misje czy misje na wiekszy lvl zwiekszaja ten czas na oddanie ?

Poki co to by bylo na tyle , sory za bledy lub skladnie .

Pozdro Elijah

1. pety tak, zeby nie bylo szukania bonusow dla siebie ;)

2. Wierzchowiec czas nieznany a pet na zawsze.

3. wierzchowiec dostaniecie od nas a peta wybieracie

4. w IS

5. w IS bedziesz mial, mozna wejsc zanim wybierzesz.

6. Dziadka na Pl nei masz :> a biolog lekko edytniety

7. Bonusami

8. Nie po to jest Tgm i gm :)

9.Narazie takiej listy nie zrobiłem

10. o 1% max 10% nam zwiększa

11. Są

12. Nie da się bugować

13. co 1s od 85 co 1h

Czy będzie zwój powrotu statusu?

nie

NIe odp mi na pw od dawna ; s
Opublikowano

1. pety tak, zeby nie bylo szukania bonusow dla siebie ;)

2. Wierzchowiec czas nieznany a pet na zawsze.

3. wierzchowiec dostaniecie od nas a peta wybieracie

4. w IS

5. w IS bedziesz mial, mozna wejsc zanim wybierzesz.

6. Dziadka na Pl nei masz :> a biolog lekko edytniety

7. Bonusami

8. Nie po to jest Tgm i gm :)

9.Narazie takiej listy nie zrobiłem

10. o 1% max 10% nam zwiększa

11. Są

12. Nie da się bugować

13. co 1s od 85 co 1hnieNIe odp mi na pw od dawna ; s

Chyba nie chcecie dac elfów do metina? o_O

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Pytanie do Draconis/Dracos

Czy możecie zrobić licznik osób online nieco większy? żeby był bardziej czytelny

Sory kiedyś był taki serwer i nieświadomie skojarzyłem i myślałem ze ten sam :DD

Opublikowano

Pytanie do Draconis

Czy możecie zrobić licznik osób online nieco większy? żeby był bardziej czytelny

Dracos*

Zobaczymy, właśnie poprawiamy.

Opublikowano

Dropią sztabki? Skoro jest to serwer MEDIUM to dlaczego eq na początek jest +8? Fajne pety: Smok, Słonik i Hydra <3 Zbroje takie sobie, broń dla Szamana na 100 lvl bardzo fajna. Dla Ninja na 120 lv - łuk, dla Wojownika na 100 lvl, reszta taka sobie... Ale to kwestia gustu. Niektóre wierzchowce są przesadzone. Świetnie, że Vlog już jest na 'dzień dobry' :) Nie wiem, czy zagram, bo po prostu jeszcze to nie to, czego szukam... Zobaczy się, ale powodzenia życzę i polecam, oby serwer wytrzymał DDoS`y, itd. :)

Opublikowano

Dropią sztabki? Skoro jest to serwer MEDIUM to dlaczego eq na początek jest +8? Fajne pety: Smok, Słonik i Hydra <3 Zbroje takie sobie, broń dla Szamana na 100 lvl bardzo fajna. Dla Ninja na 120 lv - łuk, dla Wojownika na 100 lvl, reszta taka sobie... Ale to kwestia gustu. Niektóre wierzchowce są przesadzone. Świetnie, że Vlog już jest na 'dzień dobry' :) Nie wiem, czy zagram, bo po prostu jeszcze to nie to, czego szukam... Zobaczy się, ale powodzenia życzę i polecam, oby serwer wytrzymał DDoS`y, itd. :)

A czego szukasz droga koleżanko? ;>
Opublikowano

Wydaje mi sie,ze serwer bedzie z gatunku ciezszych medium a startuje pod przykrywka easy/medium aby isamu nie mial pretensji,ze robicie mu konkurencje.To tylko moje odczucie.
Opublikowano

A czego szukasz droga koleżanko? ;>

Nowości, drogi kolego, nowości, ale bez przesady ;d Czegoś, co przyciągnie moje oko, owszem, tutaj są rzeczy, których jeszcze nie widziałam :P Ale niektóre pety i wierzchowce są zbyt [uciekło mi słowo]... Przekombinowane. Najbardziej patrzę na szaty dla Szamanek i ubrania dla Ninja, oczywiście bronie muszą pasować, że jestem kobietą to patrzę nawet na wygląd pixeli w grze, smutne, ale prawdziwe, taki mój 'urok', niestety :P Boję się również tego, że zacznę grać na serwerze, nie wytrzyma DDoSów, będzie mało graczy, serwer padnie i tylko ZNÓW zmarnuję swój czas na kolejny serwer nie wypał, gdzie nie twierdzę, iż tak tutaj będzie, nawet życzę tego, aby serwer pociągnął jak najdłużej, bo zapowiada się dość oryginalnie. Na pewno dużym plusem jest to, iż nie ma tutaj masy biżuterii, ale z czasem pewno dodacie coś nowego? Pety, które już wymieniłam w poprzednim poście są przeurocze, co mnie bardzo kusi, aby tutaj zagrać, oraz szatka dla Szamanki, ta biało-niebieska - śliczna! Ubrania dla Ninja, też podobają mi się, bo są typowe dla tej profesji, świetnie pasują do niej. Zastanawia mnie, jaka fryzura będzie pasować do tej szatki biało-niebieskiej, przydałyby się jakieś nowe, oryginalne fryzury, stworzone tylko dla tego serwera, ale za takie coś płaci się. Są inne bronie, lepsze dla Szamanów, dziwi mnie, że czasami osoby, które tworzą serwer nie patrzą na to. Np. łuki są okropne WEDŁUG MNIE! Jedynie na 90 lvl jest ładny. Na resztę klas nie patrzę, gdyż nimi nie gram, więc mnie nie interesują ;p Dość dużo jest ulepszaczy. Mapa "4 światy" - jest duża? Bardzo duża? Ciekawe połączenie, kolejny plus tego serwera. Prezentacja jest zachęcająca, ale... Czego szukam? Czegoś nowego, co mnie miło zaskoczy. Nie wiem jak to określić.

Sztabki są/będą?

Kostiumy - czy są/będą z takimi króliczymi uszami i ogonkiem?

Bronie dla Szamana - jest podział na Dzwonki i Wachlarze?

Czy wachlarze będą ulepszane na Laski?

Bo tak patrzę i nie widzę nigdzie wachlarzy... A tego ostatnio brakuje na prywatnych serwerach, ciągle Dzwonki i Laski, brak Wachlarzy na końcowy [maksymalny] lvl ;/

Tak, wiem... Że jestem wybredna ;d

Opublikowano

polecam jak najbardziej serwer, ze względu na administracje, + rozmawiałem na ts z [GA]Asek, już w jakiejś dobrej połowie wakacji, i powiem Wam, że praca szła pełną parą, nocki zarwane nie raz były przez ten Team.

Także jak najbardziej polecam, wbijajcie na serwer. jp

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nowości, drogi kolego, nowości, ale bez przesady ;d Czegoś, co przyciągnie moje oko, owszem, tutaj są rzeczy, których jeszcze nie widziałam :P Ale niektóre pety i wierzchowce są zbyt [uciekło mi słowo]... Przekombinowane. Najbardziej patrzę na szaty dla Szamanek i ubrania dla Ninja, oczywiście bronie muszą pasować, że jestem kobietą to patrzę nawet na wygląd pixeli w grze, smutne, ale prawdziwe, taki mój 'urok', niestety :P Boję się również tego, że zacznę grać na serwerze, nie wytrzyma DDoSów, będzie mało graczy, serwer padnie i tylko ZNÓW zmarnuję swój czas na kolejny serwer nie wypał, gdzie nie twierdzę, iż tak tutaj będzie, nawet życzę tego, aby serwer pociągnął jak najdłużej, bo zapowiada się dość oryginalnie. Na pewno dużym plusem jest to, iż nie ma tutaj masy biżuterii, ale z czasem pewno dodacie coś nowego? Pety, które już wymieniłam w poprzednim poście są przeurocze, co mnie bardzo kusi, aby tutaj zagrać, oraz szatka dla Szamanki, ta biało-niebieska - śliczna! Ubrania dla Ninja, też podobają mi się, bo są typowe dla tej profesji, świetnie pasują do niej. Zastanawia mnie, jaka fryzura będzie pasować do tej szatki biało-niebieskiej, przydałyby się jakieś nowe, oryginalne fryzury, stworzone tylko dla tego serwera, ale za takie coś płaci się. Są inne bronie, lepsze dla Szamanów, dziwi mnie, że czasami osoby, które tworzą serwer nie patrzą na to. Np. łuki są okropne WEDŁUG MNIE! Jedynie na 90 lvl jest ładny. Na resztę klas nie patrzę, gdyż nimi nie gram, więc mnie nie interesują ;p Dość dużo jest ulepszaczy. Mapa "4 światy" - jest duża? Bardzo duża? Ciekawe połączenie, kolejny plus tego serwera. Prezentacja jest zachęcająca, ale... Czego szukam? Czegoś nowego, co mnie miło zaskoczy. Nie wiem jak to określić.

Sztabki są/będą?

Kostiumy - czy są/będą z takimi króliczymi uszami i ogonkiem?

Bronie dla Szamana - jest podział na Dzwonki i Wachlarze?

Czy wachlarze będą ulepszane na Laski?

Bo tak patrzę i nie widzę nigdzie wachlarzy... A tego ostatnio brakuje na prywatnych serwerach, ciągle Dzwonki i Laski, brak Wachlarzy na końcowy [maksymalny] lvl ;/

Tak, wiem... Że jestem wybredna ;d

Sztabek nie ma, to raczej bezsensowne wg nas.

Są.

Są dzwonki , wachlarze i laski.

Wachlarze będą do expa w osobnym systemie ulepszeń :) z bronii na 75lvl a nei na 65 :)

Napewno będzie to zrobione zanim będzie pierwszy 75lvl.

Co do pytań o nowości, tak będziemy wprowadzać (musimy dbać o graczy)

Co do ataków, nasze ip już znają i nawet na sekunde nie wyłączyli nic(0 lagów). A ataki idą 24/7... od 2dni

Cieszy mnie Twoja długa wypowiedź, daje dużo do myślenia mi i teamowi,

Dziękuje bardzo za nią i zapraszam na serwer :) lub do dalszej konfrontacji ;>

Pozdrawiam

Opublikowano

@ dracosmt2

Mam pyt. dotyczace broni na 75.

Otoz skad ja dropne ?:P

Czy jedynie ripek ?

I czy ulepki na epika z broni 75 beda trudno dostepne czy w miare latwo bedzie sie je dropilo?

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...