Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dlaczego nie może być w piate o 20 ?!

A dlaczego człowiek musi spać? A dlaczego niebo jest biało-niebieskie ^_^?

@ Antywarn: Będzie limit osób w grupie/pt ? I Czy exp w grupie będzie dzielony jak na Pl-u czy będzie zwiększony bonus od każdej osoby?

Będzie forum dziś?

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIC NIE RÓBCIE Z BRONIAMI I ZBROJAMI JEST BARDZO DOBRZE , A CI CO PISZA TO SA LUDZIE CO GRAJA NA ZWYKLYCH HARDACH, I DLA NICH NORMA JEST BOJOWY TRYTON , CERAS , , STAL , NIEBIAN , I to Takie gowno złote .

Im inne bronie tym lepiej , zajebiscie czekam na start ;>

Opublikowano

Czy istnieje juz Ts na którym można spotkać administrajce ?

Co ile sie oddaje biologa ?

Czy serwer bedzie pod is ? (czyli zwoje rady itp w is) ?

Ile będzie ch ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Czy istnieje juz Ts na którym można spotkać administrajce ?

Co ile sie oddaje biologa ?

Czy serwer bedzie pod is ? (czyli zwoje rady itp w is) ?

Ile będzie ch ?

ts3.dracos.pl

forum jest na stronie glownej odnosnik www.Dracos.pl

co 1sec

zwoje rady sa w dropie

4-6

Opublikowano

Będą standardowe 3 królestwa , czy 2 z innymi nazwami ?

Ponawiam wcześniejsze pytanie , czy za jakieś misje fabularne dostaje się bonusy na stałe ?

Opublikowano

Będą standardowe 3 królestwa , czy 2 z innymi nazwami ?

Ponawiam wcześniejsze pytanie , czy za jakieś misje fabularne dostaje się bonusy na stałe ?

Za niektore :)

3 krolestwa

Opublikowano

Fajnie , fajne nowe bronie lecz liczba ulepszaczy odstrasz ... nie starczy miejsca w eq jak sie pojdzie dropic ulepki na eq ;f

Opublikowano

Fajnie , fajne nowe bronie lecz liczba ulepszaczy odstrasz ... nie starczy miejsca w eq jak sie pojdzie dropic ulepki na eq ;f

To sa ulepszacze do 250lvl powtarzam po raz 100

Opublikowano

421 like prezentacji oraz 552 like konta dracosmt2, serdecznie dziękujemy! Oby było więcej do startu!
Na start otrzymacie wybranego peta oraz losowa pieczec wierzchowca! Zgodnei z moją obietnicą.
Zapraszam na ts3.dracos.pl oraz na forum , które znajdziecie na głównej stronie www.dracos.pl
Zaraz , po starcie serwera ogłosimy konkurs na najlepszy gameplay i najlepszą serie z naszego serwera!(juz jest info u nas na forum)
Pozdrawiam,
Luminero

Opublikowano

Musiałem napisać ten pościk :>

1. Dlaczego Ja mam wszystkie pliki tego serwera?

2. Dlaczego ukradliście moją nazwę?

3. Dlaczego widzę tutaj swoje pomysły?

4. Co administracja na to że wszystkie pliki zostaną opublikowane?

...

Mapy*, moby, bronie, zbroje, itemy, ulepszacze są skradzione...

*Nie wszystkie

Proszę patrzeć na daty:

http://scr.hu/13w2/p90ax

http://scr.hu/13w2/p6fnn

http://scr.hu/13w2/gaj5r

To jest tylko 0.00001% tego co mam.

Odnośnie nazwy, dlaczego została skradziona (pytanie kieruje do GA)?

Nazwę wymyśliłem przy obecności GA ale pomysł był mój....
Oto krótka historia
Jak wiele graczy gra w grę Nostale i jeśli ktoś nabił tam 75 lv + to wie że jest tam boss o nawie Lord Draco...
Broszką mojego serwera miały być smoki więc postanowiłem nazwać serwer Draco, ale domena .pl była zajęta więc postanowiłem dodać s na końcu jako l. mn. i wyszło Dracos.pl

Nazwa Ts'a:

http://scr.hu/13w2/wh23s

Serwer nie jest robiony dla pieniędzy - tak?
Będzie na serwerze ItemShop?
Tak... więc po co kolejne kłamstwo...

Oczywiście, jeśli coś mojego, autorskiego pojawi się na tym serwerze, podejmę właściwe kroki by to znikło :)

Pozdrawiam i życzę miłej gry na tymczasowym serwerze dla is.
Maxikk

Opublikowano

@up i konto usunięte przez team MPC, widać , że jakiś idiota się trafił

Zapraszam do dalszych wypowiedzi :)

Opublikowano

Musiałem napisać ten pościk :>

1. Dlaczego Ja mam wszystkie pliki tego serwera?

2. Dlaczego ukradliście moją nazwę?

3. Dlaczego widzę tutaj swoje pomysły?

4. Co administracja na to że wszystkie pliki zostaną opublikowane?

...

Mapy*, moby, bronie, zbroje, itemy, ulepszacze są skradzione...

*Nie wszystkie

Proszę patrzeć na daty:

http://scr.hu/13w2/p90ax

http://scr.hu/13w2/p6fnn

http://scr.hu/13w2/gaj5r

To jest tylko 0.00001% tego co mam.

Odnośnie nazwy, dlaczego została skradziona (pytanie kieruje do GA)?

Nazwę wymyśliłem przy obecności GA ale pomysł był mój....

Oto krótka historia

Jak wiele graczy gra w grę Nostale i jeśli ktoś nabił tam 75 lv + to wie że jest tam boss o nawie Lord Draco...

Broszką mojego serwera miały być smoki więc postanowiłem nazwać serwer Draco, ale domena .pl była zajęta więc postanowiłem dodać s na końcu jako l. mn. i wyszło Dracos.pl

Nazwa Ts'a:

http://scr.hu/13w2/wh23s

Serwer nie jest robiony dla pieniędzy - tak?

Będzie na serwerze ItemShop?

Tak... więc po co kolejne kłamstwo...

Oczywiście, jeśli coś mojego, autorskiego pojawi się na tym serwerze, podejmę właściwe kroki by to znikło :)

Pozdrawiam i życzę miłej gry na tymczasowym serwerze dla is.

Maxikk

Skoro all kradzione, to dlaczego nie udowodnisz tego pełnymi ss'ami? A no fakt, chcesz tylko zhejtować serwer, dlatego też pobrałeś ss'y, zamazałeś nicki, godzine itd. na serwie i pewnie wkleiłeś pasek start ze starszą godziną.

ps: Też potrafię zmienić datę, oraz godzinę na pc :)

Ziomek coś ci właśnie chyba nie pykło, a jak masz zamiar dalej takie posty pisać, to chociaż dawaj pełne dowody (nie zamazane)

Dziękuję i pozdrawiam: Magda Ges*ler. xD

Edit: I kolejne pytanie z mojej strony!

Mogę zrobić prezentację / zapowiedź serwera na yt, używając grafik z tej prezentacji?

Edit2: A i jeszcze propozycja! Dodajcie auto poty.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

KociaczekKC, dnia 04 Wrze 2013 - 01:35, napisał:

Skoro all kradzione, to dlaczego nie udowodnisz tego pełnymi ss'ami? A no fakt, chcesz tylko zhejtować serwer, dlatego też pobrałeś ss'y, zamazałeś nicki, godzine itd. na serwie i pewnie wkleiłeś pasek start ze starszą godziną.

ps: Też potrafię zmienić datę, oraz godzinę na pc :)

Ziomek coś ci właśnie chyba nie pykło, a jak masz zamiar dalej takie posty pisać, to chociaż dawaj pełne dowody (nie zamazane)

Dziękuję i pozdrawiam: Magda Ges*ler. xD

Edit: I kolejne pytanie z mojej strony!

Mogę zrobić prezentację / zapowiedź serwera na yt, używając grafik z tej prezentacji?

Edit2: A i jeszcze propozycja! Dodajcie auto poty.

Już mu mod usunął konto na MPC ;p

Jeżeli zapowiedź jest naszego servera to tak ;)

Autopoty dropia :)

Opublikowano

Mam fajny pomysł! Zróbcie Wózek Wiatru zamiast Butów wiatru ;p Będzie mega pompa z tego xD

edit: Jeśli wgl. są na serwie buty wiatru.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Mam fajny pomysł! Zróbcie Wózek Wiatru zamiast Butów wiatru ;p Będzie mega pompa z tego xD

edit: Jeśli wgl. są na serwie buty wiatru.

Są ale raczej nie chcemy najeżdzać na FuBu w kwestii serwerowej.
Opublikowano

Mam jedną propozycję, otóż może dodacie do dropu z bossów i w IS pierścienie i lizaki które będą dawały jakieś bonusy

(to już sami byście podjęli decyzje jakie).

Były by one z dropu na kilka godzin a w IS np. na 24 godziny.

@A i czy będzie dodane prywatne DT bo przy takiej ilości osób jaka ma być na serwerze ciężko będzię zrobić w spokoju DT.

Przepustki mogłyby lecieć z metków na +80lv. Bo nawet gdyby tylko leciały z Ripa to ciężko by było je na początku zdobyć, gdyż za dużo osób będzie się pchać na to DT.

I tak na koniec pytanko małe, czy będzie na DT dodana Niebiańska Śmierć po Riperze?

Opublikowano

Mam jedną propozycję, otóż może dodacie do dropu z bossów i w IS pierścienie i lizaki które będą dawały jakieś bonusy

(to już sami byście podjęli decyzje jakie).

Były by one z dropu na kilka godzin a w IS np. na 24 godziny.

@A i czy będzie dodane prywatne DT bo przy takiej ilości osób jaka ma być na serwerze ciężko będzię zrobić w spokoju DT.

Przepustki mogłyby lecieć z metków na +80lv. Bo nawet gdyby tylko leciały z Ripa to ciężko by było je na początku zdobyć, gdyż za dużo osób będzie się pchać na to DT.

I tak na koniec pytanko małe, czy będzie na DT dodana Niebiańska Śmierć po Riperze?

Lizaki i pierscienie sa, a co do dt nie wiem czy zrobie prywatne.

Po riperze nie ma smierci.

Opublikowano

Lizaki i pierscienie sa, a co do dt nie wiem czy zrobie prywatne.

Po riperze nie ma smierci.

Przy takiej ilości graczy jaka ma być przydałoby się prywat dt.

A jak z dropem marmurów, zostanie zwiększony i czy będzie dostępny pierścień anty expa jeżeli tak to w grze czy w IS.

Ps.Jeżeli takie pytania już były to przepraszam, ale nie mogę znaleźć w takim spamie ;)

Opublikowano

Przy takiej ilości graczy jaka ma być przydałoby się prywat dt.

A jak z dropem marmurów, zostanie zwiększony i czy będzie dostępny pierścień anty expa jeżeli tak to w grze czy w IS.

Ps.Jeżeli takie pytania już były to przepraszam, ale nie mogę znaleźć w takim spamie ;)

bedzie pierscien u ukrytych npc i IS

Marmury sa zwiekszone aczkolwiek nie za bardzo zeby mialy wartosc na serwerze.

A co do graczy to wyszla zapowiedz pewnego serwera na F i sie boimy ze nam zaszkodza bo startuja wtedy kiedy my haha :D

Opublikowano

wydaje mi się że jak dodali byście nowe (klasy) postacie mam na myśli, do tych wszystkich nowości to był by to najpopularniejszy serwer metin2 ale wiem że to chyba nierealne ale gdyby taki serwer powstał z pewnością by dominował.

Opublikowano

wydaje mi się że jak dodali byście nowe (klasy) postacie mam na myśli, do tych wszystkich nowości to był by to najpopularniejszy serwer metin2 ale wiem że to chyba nierealne ale gdyby taki serwer powstał z pewnością by dominował.

To jest realne ale za 1 model ze wszystkim, to cena około 35tys zlotych, a nie stac nas na cos takiego :)
Opublikowano

Wtedy to już by nie był metin, nowości nowościami, ale trzeba zostać przy niektórych normach.

Są stałe bonusy za misje fabularne?

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...