Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer ma dwie strony "medalu"
I to są dwie dobre strony ^^
1* To Administracja - jak widać po zapowiedzi to można powiedzieć że przelali pomysł na papier, wszystko ładnie opisane. Co dziennie podawane informacje co i jak na serwerze.
2* Jednym z Administratorów Serwera jest Małysz, oczywiście jest on dobrym przykładem na reklame serwera. Nie ukrywajmy że gdyby nie było jego w Administracji to połowy Nas by tu nie było.

Pozostaje nam tylko czekać :/ to jeszcze tylko parę dni...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o 20:00 sie umowilem na rozmowe z global modem. Jako moderator nie powinien się tak zachowywac. Zazdros to zla cecha.

Sa w sklepie.

Dzisiaj wieczorem

Nie broniąc go on też ma prawo wypowiedzi mniej lub wiecej to ze jest modem nie oznacza ze jest gorszy i nie moze napisac jego mysli wypowiedzi na ten temat

Opublikowano

Nie broniąc go on też ma prawo wypowiedzi mniej lub wiecej to ze jest modem nie oznacza ze jest gorszy i nie moze napisac jego mysli wypowiedzi na ten temat

Ale jego wypowiedz nie byla do tego tematu :) Byla to jego prywatna aluzja do nas nie do servera, dostalem ostrzezenie za nic. Glownie o to mi chodzi i mu nie odpuszcze.

@AW jeszcze 15 lajkow i macie piczec na start :)

Opublikowano

Jak będziecie dodawać tego ziomka na wieprzu w m1 to dajcie mu nazwę BuFu! i postarajcie się go zrobić grubego. xD

Ale będzie beka!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

takie pytanko bedzie możliwość kupna Sm za pomoca paysafecard ?

Raczej możliwe, że tak, póki co firma od PSC jest skłonna przyjąć naszą usługe, starają sie nam dać wymagany obrót.

Opublikowano

Raczej możliwe, że tak, póki co firma od PSC jest skłonna przyjąć naszą usługe, starają sie nam dać wymagany obrót.

Jeżeli taka płatność będzie dostępna to będzie wielki + :) nie każdy ma konto w baku a tak to może sobie pójść do jakiegoś kiosku/sklepu i kupić PSC wtedy nie będzie w plecy z sm'ami :) (tak to trzeba kupywać za sms :c)

UP@

zauważ, że Vatahar jest w teamie a to on robi mapy dla rest... więc prawa mają do tej mapy ;]

aw@

Pieczęcie które dostaniemy na start będą losowe czy będziemy mogli sobie wybrać? i jakie bonusy dają wierzchowce?

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale z tego co mi sie wydaje to mapa 4 wiatry jest autorstwa TEAM'u Resthea

Oczywiscie nachodzi pytanie czy team Dracos ukradł ta mape czy może dostał pełne prawa do uzytku tej mapy??

Oczekuje odpowiedzi na to moje oskarzenie

Oni kupili te mapy, nie ukradli :)

Opublikowano

Trochę nawał z tymi serwerami :D Jeden za drugim startuje i nie wiadomo gdzie spróbować sił. ^^ Jeśli ruszy bez większych problemów zawitam na 100%.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

ooo chyba znalazłem strone serwera dracos.pl czy to wasza?

Ile % na ulepszenie ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale z tego co mi sie wydaje to mapa 4 wiatry jest autorstwa TEAM'u Resthea

Oczywiscie nachodzi pytanie czy team Dracos ukradł ta mape czy może dostał pełne prawa do uzytku tej mapy??

Oczekuje odpowiedzi na to moje oskarzenie

Mapę 4 wiatry zrobił jakiś niemiec (prawdopodobnie) a nie team Resthea.

Jeżeli taka płatność będzie dostępna to będzie wielki + :) nie każdy ma konto w baku a tak to może sobie pójść do jakiegoś kiosku/sklepu i kupić PSC wtedy nie będzie w plecy z sm'ami :) (tak to trzeba kupywać za sms :c)

UP@

zauważ, że Vatahar jest w teamie a to on robi mapy dla rest... więc prawa mają do tej mapy ;]

aw@

Pieczęcie które dostaniemy na start będą losowe czy będziemy mogli sobie wybrać? i jakie bonusy dają wierzchowce?

Jeżeli coś piszesz o ich mapach to wykonał większość TreeN.

Z resztą tutaj jest cały EvilBlast wykupiony.

@Topic: Jak będzie wyglądała sytuacja z botami? Będą jakieś zabezpieczenia sensowne?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Jeżeli coś piszesz o ich mapach to wykonał większość TreeN.

Z resztą tutaj jest cały EvilBlast wykupiony.

@Topic: Jak będzie wyglądała sytuacja z botami? Będą jakieś zabezpieczenia sensowne?

Jezeli nawet beda to i tak moda sie zrobi.

Chyba ze zakoduja pliki i wtedy zejdzie troche dluzej na odkodowaniu.

Licze jednak ze nie bedzie wiekszych zmian w cliencie i bedzie bez problemu pelno botow :)

P.S. Ja juz nie udostepnie zadnego moda :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jezeli nawet beda to i tak moda sie zrobi.

Chyba ze zakoduja pliki i wtedy zejdzie troche dluzej na odkodowaniu.

Licze jednak ze nie bedzie wiekszych zmian w cliencie i bedzie bez problemu pelno botow :)

P.S. Ja juz nie udostepnie zadnego moda :>

Mógłbyś mi jakoś sensownie wytłumaczyć czemu byś chciał, żeby były boty?

@Topic: Czy małż będzie dropiona z wody?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ciekawię się zapowiada, mam kilka pytań:

- bronie 75 skąd dropią ?

- czy jest możliwość handlu za PLN ?

Dobra, tyle chce wiedzieć, sorki jak się powtórzyły pytania, ale nie mam zamiaru czytać kilka stron.

Opublikowano

Ciekawię się zapowiada, mam kilka pytań:

- bronie 75 skąd dropią ?

- czy jest możliwość handlu za PLN ?

Dobra, tyle chce wiedzieć, sorki jak się powtórzyły pytania, ale nie mam zamiaru czytać kilka stron.

-Bronie 75 eventy/bossy i chyba is

-Jest możliwość

aForum serwera :D narazie robią

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Mógłbyś mi jakoś sensownie wytłumaczyć czemu byś chciał, żeby były boty?

@Topic: Czy małż będzie dropiona z wody?

Sory, zamotalem Ci.

Chodzilo mi o zabezpieczenia - jezeli beda to i tak szybciej czy dluzej i moda sie zrobi.

Botow nie bedzie jezeli serwer bedzie dobrze zabezpieczony i kontrolowany przez Adminow.

Minusem startu jest godzina bo nie każdy weekend i to w sobotę o 20 spędza w domu ...

Tez mnie to martwi.

Szkoda ze start nie odbedzie sie np. w piatek o 18 albo sobote 12.

Dalem przykladowe godziny.

Jako iz wiele osob uczeszcza do szkoly i pracy nigdy nie bedzie odpowiedniej pory :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jak już wiecie start serwera ma być w sobotę o godzinie 20:00 moim zdaniem jest to lekką przesadą ponieważ kolejnego dnia ludzie wyjeżdżają na działki/do sklepu/do kościoła/na spacer oraz do knajp na kielicha ; )

Start mógł by być 06.09.2013r, ale tak się nie stanie ponieważ administracja tego dnia wykonuje ostatnią fazę testowania, ale za to mogło by być dnia 07.09.2013r o godz. 10-12 i pykło by każdemu idealnie

Osobiście ja tak myślę, a co wy o tym myślicie piszcie na PW lub pod postami ; ) Lajkujta jak będzieta za ; xD

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Jak już wiecie start serwera ma być w sobotę o godzinie 20:00 moim zdaniem jest to lekką przesadą ponieważ kolejnego dnia ludzie wyjeżdżają na działki/do sklepu/do kościoła/na spacer oraz do knajp na kielicha ; )

Start mógł by być 06.09.2013r, ale tak się nie stanie ponieważ administracja tego dnia wykonuje ostatnią fazę testowania, ale za to mogło by być dnia 07.09.2013r o godz. 10-12 i pykło by każdemu idealnie

Osobiście ja tak myślę, a co wy o tym myślicie piszcie na PW lub pod postami ; ) Lajkujta jak będzieta za ; xD

Co ty pierdzielisz?! 6 to jest piątek, a kto normalny będzie grał w piątek w metka :O (if you now what i mean ...)

Start według mnie jest odpowiedni :)

@AW

Będzie boj na start? Jak nie to co ile medale?

Opublikowano

Co ty pierdzielisz?! 6 to jest piątek, a kto normalny będzie grał w piątek w metka :O (if you now what i mean ...)

Start jest według mnie jest odpowiedni :)

@AW

Będzie boj na start? Jak nie to co ile medale?

Na start będą wierzchowce czasowe które nie można będzie przekładać.

Koń będzie podstawowy, medale czytać można co 3h.

Opublikowano

Jak dla mnie mógł by być w sobotę o 12.. Nikt nie idzie do szkoły, ani do pracy ( wiem, niektórzy chodzą w soboty, niedzielę i święta... ) Najlepszy dzień moim zdaniem ^^ I nikt by się chyba nie obraził, poza tym dłużej by się pograło ( niektórzy nie no-life'ią do rana ) :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tak się bardzo spinacie o ten start ale i tak nigdy nie będzie pory odpowiedniej dla wszystkich.

Mi np sobota o 20 ni jak nie odpowiada bo nie ma mnie w domu ale jakoś nie użalam się nad sobą, tylko po prostu wbiję w niedzielę wieczorem ewentualnie poniedziałek rano. :).

Nie ma co się tutaj bulwersować jest ustalona godzina 20:00 wybrany dzień z ankiety i tyle.

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...