Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ma propozycję taką wyjętą z innego serwera: Mianowicie, dodajcie na 8 lub 12 Godzin Exp 50% +, Drop + 50% oraz yang + 50% tak na start aby każdy mógł sobie dropnąc medale bez problemu itd. :)? Co wy na to?

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe prezka ladna.

Team moze tez bedzie ogarnial :D

Nie wiem nie mialem do czynienia z tymi ludzmi.

Easy na ktorym wbijemy w 2-3 dni nolifienia 75 to nie jest easy !:D

To je hard !

Skoro jest taki exp to zmiencie opis serwa na hard.

Mimo szkoly zawitam na serwer.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Właśne dodajce bojowca na start to wkoncu medium ;)

Konia na start masz.. Może będzie wierzchowiec jak dobijemy 400 lików ^^ Po co bojowy?... Za bardzo przyzwyczailiście się do tych serverów :

Easy - wszystko +9 w chwile zdobędzeisz dobre eq, max lvl wbijasz max 5 dni, 100 % na ulepszenie, ulepki tak łatwo zdobyć że można było dać do npc, biolog w npc..

Medium - wszystko +9, zdobycie eq dłużej trwa, max lvl w 2 tyg... koło 70-80 % na ulepszenie, ulepki trzeba chwile dropić, biolog samemu

Hard - Wszystko +0, zdobycie eq długo trwa, max lvl 2-3 miesiące, szansa na ulepszenie bardzo mała, ulepki długo dropimy, biolog tak jak ulepki...

I tak patrzycie na typ servera.. Jeśli ktoś łączy medium z hardem i easy to już jest be... Nie dobre, bo po co? Co to ma być?... To że medium nie oznacza że ma być bojowiec na start... Ktoś kiedyś dał do harda militara i co? ... I teraz mało który server hard ma na start militara.. Jest dobrze tak jak jest :)

To samo tyczy się pana up :) To że długie expienie nie oznacza że od razu hard.. Co z tego że itemki łatwiej zrobić.. EXP CIĘŻKI TO HARD... -.-

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak zdobędziemy wierzchowca za 400 lik'ów , to koń spokojnie będzie mógł być zwykły , żeby można było go ulepszyć w późniejszym czasie ( medale będą miały wtedy jakąś wartość na serverze ) , a i jednocześnie będzie więcej do roboty i więcej zabawy ( nerwów ). ;D

Zależy czy z tego wierzchowca można bić xD.

Hehe prezka ladna.

Team moze tez bedzie ogarnial :D

Nie wiem nie mialem do czynienia z tymi ludzmi.

Easy na ktorym wbijemy w 2-3 dni nolifienia 75 to nie jest easy ! :D

To je hard !

Skoro jest taki exp to zmiencie opis serwa na hard.

Mimo szkoly zawitam na serwer.

To medium ;)(Prawdziwy)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Konia na start masz.. Może będzie wierzchowiec jak dobijemy 400 lików ^^ Po co bojowy?... Za bardzo przyzwyczailiście się do tych serverów :

Easy - wszystko +9 w chwile zdobędzeisz dobre eq, max lvl wbijasz max 5 dni, 100 % na ulepszenie, ulepki tak łatwo zdobyć że można było dać do npc, biolog w npc..

Medium - wszystko +9, zdobycie eq dłużej trwa, max lvl w 2 tyg... koło 70-80 % na ulepszenie, ulepki trzeba chwile dropić, biolog samemu

Hard - Wszystko +0, zdobycie eq długo trwa, max lvl 2-3 miesiące, szansa na ulepszenie bardzo mała, ulepki długo dropimy, biolog tak jak ulepki...

I tak patrzycie na typ servera.. Jeśli ktoś łączy medium z hardem i easy to już jest be... Nie dobre, bo po co? Co to ma być?... To że medium nie oznacza że ma być bojowiec na start... Ktoś kiedyś dał do harda militara i co? ... I teraz mało który server hard ma na start militara.. Jest dobrze tak jak jest :)

To samo tyczy się pana up :) To że długie expienie nie oznacza że od razu hard.. Co z tego że itemki łatwiej zrobić.. EXP CIĘŻKI TO HARD... -.-

Dokładnie, lepiej bym tego nie wytłumaczył. Oceniacie tylko 2 typy servera Medium Hard i easy.

A ten Server To Dracos Medium <- unikat , a nie jak cała reszta.

Opublikowano

Mi tam zależy tylko na tym żeby ten serwer się trzymał jak najdłużej, tyle do roboty tutaj będzie, że na easy/4fun byś tego w miesiąc nie ogarnął, a co dopiero na takim mediumku :)

Opublikowano

KONIA CHCEMY!!!

Dobrze, że konia nie ma na start własnie, ponieważ lvl konia będzie adekfatny do lvl postaci, którego będziemy wbijali po woli, a do celu ; )

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Serwer fajny ale jak narazie to wiekszy Hard sie zapowiada niż Medium ... Co chwile jakieś jebane Hardy, w 2 tyg 75 lvl Kurwa gdybym chcial grac na Hardzie to bym poszedł na Ravie a nie tu się męczyć z expem ...

Opublikowano

Ale narzekacie ... serwer będzie na pewno dobry + administracja chce nam ułatwić start nagrodami (pet na start, niespodzianka za 100like i teraz ten wierzchowiec) żeby ludzie którzy nie wydaja na IS również coś mieli :) po wypowiedziach administracji również można wywnioskować, że serwer będzie stać długo (nie miesiąc/dwa) ;]

Opublikowano

Serwer fajny ale jak narazie to wiekszy Hard sie zapowiada niż Medium ... Co chwile jakieś jebane Hardy, w 2 tyg 75 lvl Kurwa gdybym chcial grac na Hardzie to bym poszedł na Ravie a nie tu się męczyć z expem ...

Powiedź mi ile razy mam to pisać? Ten server nie jestem hardem!

POWTÓRZE PO RAZ OSTATNI 75LVL W 2TYGODNIE WBIJEMY JEŻELI BĘDZIEMY GRALI PO 2-3H DZIENNIE ROBILI EQ/SKILLE/DROPILI ITD I PRZEDEWSZYTKIM SPALI!.... JEŻELI KTOŚ "NOLIFI" TO WBIJE TO PEWNIE W 2-3 DNI....

Co prawda to prawda , ravia ma raty z tego co się nie mylę 500% , a tutaj jest 350% , a do tego 140lvl , jesteście pewni tych rat ?

A skoro o ravii mowa to:

http://iv.pl/images/83407143048230299392.jpg xD

Tak, na ravi masz raty x 5 ale u nas masz 3x mniej expa do lvla.......

Opublikowano

Nie wiem czy już jest, ale dodajcie do is'a kupony SM mi tu by ułatwiło grę i mniej by było przekrętów !

Co prawda to prawda , ravia ma raty z tego co się nie mylę 500% , a tutaj jest 350% , a do tego 140lvl , jesteście pewni tych rat ?

A skoro o ravii mowa to:

http://iv.pl/images/83407143048230299392.jpg xD

każdy serwer ma inne raty, może mieć nawet 100000% a będzie to hard !

97885401236937515934.png

Opublikowano

Nie wiem czy już jest, ale dodajcie do is'a kupony SM mi tu by ułatwiło grę i mniej by było przekrętów !

każdy serwer ma inne raty, może mieć nawet 100000% a będzie to hard !

Tak Kupony SM beda dostepne w IS

Opublikowano

Poza tym z tego co czytałem admin pisał że zostały zmienione ilości potrzebnego expa.. To prawda? Pisałeś że żeby wbić 2 lvl potrzeba 100expa nie 300 jak na globalu... Innymi słowy w prezce podane jest ile % więcej dostajemy expa - 300% = 3x więcej niż na globalu, a dodatkowo jest zmniejszony wymagany exp czyli może być nawet 600 czy 700% ^^.. Jeśli oczywiście dobrze przeczytałem :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Poza tym z tego co czytałem admin pisał że zostały zmienione ilości potrzebnego expa.. To prawda? Pisałeś że żeby wbić 2 lvl potrzeba 100expa nie 300 jak na globalu... Innymi słowy w prezce podane jest ile % więcej dostajemy expa - 300% = 3x więcej niż na globalu, a dodatkowo jest zmniejszony wymagany exp czyli może być nawet 600 czy 700% ^^.. Jeśli oczywiście dobrze przeczytałem :D

Oczywiście dobrze przechwyciłeś dane, które były podawane w postach szybciej ... // Ale co do tego expa to mam dalej spore wątpliwości piszecie, że to medium/easy, exp jest czy drop i ulepszanie itemków ?

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

a jeszcze 1 jak ma być ten wierzchowiec na start to zróbcie tak żeby z niego schodziło się tak samo jak z konia żeby nie było tego laga wiecie o o mi chyba chodzi?!

97885401236937515934.png

Opublikowano

to co pisze xFircu jest na serwie fall****** i sie sprawuje dobrze, probujcie cos takiego zdzialac jak jeszcez nie macie

kilka szybkich pytan jezeli cos bylo to sry:

beda zwiekszone spoty? tak, zeby nie trzeba bylo czekac godzine na spota, albo bic na orkach w 15 ?

bedzie zwiekszona ilosc i skrocony resp metkow?

w dowodzeniu tez wystarczaa 1ksiega, aby przejsc na wyzszy poziom ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Z jakiegos Dungeonu lecą bronie ?

2.Kiedy będzie stronka/forum

bronie 65/75 zapomniałeś dopisać chyba :)

97885401236937515934.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...