Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co mam powiedzieć ja? Po twoim pierwszym Videologu ".. Właścicielu Draconisa"

Śmiechłem.

Odwiedze was za pół roku tak jak zapewniałeś w filmikach :)

Wtedy może ja powiem "żenada".

btw. Bardzo stylowe przedstawienie questów, na tym SS odrazu wiadomo co w jakim zrobić trzeba xD

Napewno 12-14 letnie dzieci nie mające pojęcia o serwerach od środka będą wiedziały o co chodzi.

Śmiechłem. x2

A tu widzę ból dupy :)? Co 360 twoje pro elo super serwery padały po miesiącu to musisz hejtowac? Polska...

Że nie umiałeś graczy utrzymać to nie jest wina nikogo ani, że bugów nie umiałeś ogarnąć. :).

Więc pozdrawiam cię.

@AntyWarn: Jeżeli oddamy do biologa przedmiot i będzie on zepsuty będzie można od razu oddać 2? I wgl co ile Biolog :P?

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tu widzę ból dupy :)? Co 360 twoje pro elo super serwery padały po miesiącu to musisz hejtowac? Polska...

Że nie umiałeś graczy utrzymać to nie jest wina nikogo ani, że bugów nie umiałeś ogarnąć. :).

Więc pozdrawiam cię.

@AntyWarn: Jeżeli oddamy do biologa przedmiot i będzie on zepsuty będzie można od razu oddać 2? I wgl co ile Biolog :P?

I tak już leci raport do global moda, bo dał mi warna za to gdzie pisze , że koleś okrada z płatnego szablonu

biolog bedzie co 1 sekunde do 80lvl a potem co 1h

Dziadek biologa jest cały czas co 1h

Opublikowano

I bardzo dobrze. :).

@ A wiecie już jak z tym forum będzie po południu czy może wieczorkiem?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Śmiechłem.

btw. Bardzo stylowe przedstawienie questów, na tym SS odrazu wiadomo co w jakim zrobić trzeba xD

Napewno 12-14 letnie dzieci nie mające pojęcia o serwerach od środka będą wiedziały o co chodzi.

Śmiechłem. x2

WIdzisz jaka jest różnica? to ty mnie oglądasz nie ja ciebie, druga rzecz co do draconisa przeczytaj sobie opis pod filmem na yt zwykły błąd słowny przez stres w 1 vlogu. Zapraszam i za rok. Nie ma opcji, żeby serwer padł.

A co do osób w wieku 12-14 lat , każdy z nich wie o co chodzi z questami, oni nie są na twoim poziomie.

Masz moda? i musisz przyszpanować warnem? Do tego tematu nic nie wnosisz robisz zbędny spam, za który normalnie warnujesz.

I bardzo dobrze. :).

@ A wiecie już jak z tym forum będzie po południu czy może wieczorkiem?

Bardziej wieczorem, jak popołudniu. :)

Opublikowano

Zbroje jak z tibi i oczywiscie kolejny medium zygam tymi serwerami daj cie zyc...

Jak ci się nie podoba to pa kiego grzyba tu wchodzisz? Idź poszukaj serwer, który ci się podoba nie każdy ma ten gust co ty.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Zbroje jak z tibi i oczywiscie kolejny medium zygam tymi serwerami daj cie zyc...

Nie wiem gdzie masz w Tibii zbroje w 3D

Opublikowano

@ Będzie zwiększony resp metinów oraz zmniejszony czas na ich respawn?

- Spowolnienie będzie diziałać prawidłowo?

A i może dodacie do dropu zmianki i dodania? ( TE DO KUPIENIA ZOSTAJĄ ALE TEŻ MOŻE NIECH DROPIĄ CO WY NA TO?)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Śmiechłem.

Śmiechłem. x2

Raz - On nie boi się pokazać twarzy w necie ale jak każdy na pierwszym vlogu miał stres i mogło mu się zdarzyć przejęzyczenie ;o

Dwa - To, że twoje 3 serwery padały po msc (Tuor - rozdawałeś eq jak ktoś ci powiedział, że 'niby mu znikło', ten kolejny serwer hmm.. nie pamiętam nazwy już nawet ;o ale tam serwer olaliście po tygodniu bo lepiej zagrać w lola i patrzeć jak kasa z is leci ^^ kolejny twój serw draco.. tak samo jak z poprzednim serwerem ;] nawet bugów nie wyeliminowaliście z gotowych plików, które rzekomo były przygotowywane rok? czy ile tam pisaliście?) więc nie znaczy, że każdy jest taki jak Ty i zamknie serwer bo woli pograć w lola i patrzeć zyski z IS ;]

Trzy - żenada? chłopie zobacz na swoje serwery które miałeś .. czyste gotowce ;] tutaj chociaż jest coś nowego i ciekawego a Wy? nie dodaliście na własne serwery nic nowego

Cztery - a co tutaj trudnego do zrozumienia jest na ss z Questami? mają pokazać każdą misje po kolei i to co jest w niej napisane tak? pomyśl czasem ;]

AW (ŻEBYŚ NIE DAŁ MI WARNA ZA PRAWDE)

Czy na dungeonach zdobędziemy coś czego nie będzie można zdobyć ze zwykłych bossów/metków/questów?

Opublikowano

Raz - On nie boi się pokazać twarzy w necie ale jak każdy na pierwszym vlogu miał stres i mogło mu się zdarzyć przejęzyczenie ;o

Dwa - To, że twoje 3 serwery padały po msc (Tuor - rozdawałeś eq jak ktoś ci powiedział, że 'niby mu znikło', ten kolejny serwer hmm.. nie pamiętam nazwy już nawet ;o ale tam serwer olaliście po tygodniu bo lepiej zagrać w lola i patrzeć jak kasa z is leci ^^ kolejny twój serw draco.. tak samo jak z poprzednim serwerem ;] nawet bugów nie wyeliminowaliście z gotowych plików, które rzekomo były przygotowywane rok? czy ile tam pisaliście?) więc nie znaczy, że każdy jest taki jak Ty i zamknie serwer bo woli pograć w lola i patrzeć zyski z IS ;]

Trzy - żenada? chłopie zobacz na swoje serwery które miałeś .. czyste gotowce ;] tutaj chociaż jest coś nowego i ciekawego a Wy? nie dodaliście na własne serwery nic nowego

Cztery - a co tutaj trudnego do zrozumienia jest na ss z Questami? mają pokazać każdą misje po kolei i to co jest w niej napisane tak? pomyśl czasem ;]

AW (ŻEBYŚ NIE DAŁ MI WARNA ZA PRAWDE)

Czy na dungeonach zdobędziemy coś czego nie będzie można zdobyć ze zwykłych bossów/metków/questów?

Czysta prawda, a co do pytania, na dungeonach dropia ulepszacze do nowych bronii/zbroji

Zapraszam na ts3.dracos.pl po kanały, wszystkie darmowe! Limit slotów nie ograniczony.

Opublikowano

Czysta prawda, a co do pytania, na dungeonach dropia ulepszacze do nowych bronii/zbroji

Zapraszam na ts3.dracos.pl po kanały, wszystkie darmowe! Limit slotów nie ograniczony.

Mogę uzyskać odpowiedź do pytania zadanego wyżej. :)?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ Będzie zwiększony resp metinów oraz zmniejszony czas na ich respawn?

- Spowolnienie będzie diziałać prawidłowo?

A i może dodacie do dropu zmianki i dodania? ( TE DO KUPIENIA ZOSTAJĄ ALE TEŻ MOŻE NIECH DROPIĄ CO WY NA TO?)

Za 3 grupki psow masz zmianke w sklepie albo za 2 grupki a co dopiero wyzej, to chyba bez sensu :P

Opublikowano

Co do dodania zmianek do dropu , jestem na nie:). Może ja nie chce już dropić tych zmianek i mi zaśmieca ekwipunek?:). Lepie mieć w "książce" tak jak jest teraz.

Opublikowano

zgłaszać "Moderatora" 360 za jego posty, które nic nie wnoszą do tematu a tylko sieją głupi ferment, który mnie wkurwia

@ ANTY WARN

Nie wiem czy ktoś wpadł na taki pomysł z tym "wieprzem" , aby dodać go do m1 po czym będzie można kupić u Niego Baryłki (to samo co ma dozo w swoim sklepie) było by bekowo

sygna.png

Opublikowano

zgłaszać "Moderatora" 360 za jego posty, które nic nie wnoszą do tematu a tylko sieją głupi ferment, który mnie wkurwia

@ ANTY WARN

Nie wiem czy ktoś wpadł na taki pomysł z tym "wieprzem" , aby dodać go do m1 po czym będzie można kupić u Niego Baryłki (to samo co ma dozo w swoim sklepie) było by bekowo

Bardzo fajny pomysl, w m1 bedzie stal koles jezdzacy na wieprzu i bedzie sprzedawal brylko o wartosci 500kk za 500kk ;p

Jakie sa rozmiary mapy eventowej? Wielkoscia przypomina jakas mape?

3/4 pustynii a ogrodzony teren to polowa m1

Opublikowano

@ Będzie ten zwiększony resp metinów oraz mniejszy czas bo przy tym ile tu ludzisków ma wbić to aż strach pomyśleć co z metinami będzie. :P

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ ANTY WARN

nie bo wieprz będzie dildosował na balmorze 100 online wiec moze całym łączem pizgać

Opublikowano

Śmiechłem.

Śmiechłem. x2

"śmiechnąć" o ile taki wyraz istnieje w języku polskim, to ja mogę na tą wypowiedź. Nazywasz 1/2 użytkowników mpc forum dziećmi? A teraz popatrz, gdyby nie oni, to forum by nie istniało idioto. Nie wiem, jakim prawem dostałeś moderatora, skoro hejtujesz, bo sam nic lepszego nie potrafisz wymyślić. Ps. Zapewne dostanę bana, bo zaboli Cię prawda, a tym się ośmieszysz, pzdr.

Opublikowano

"śmiechnąć" o ile taki wyraz istnieje w języku polskim, to ja mogę na tą wypowiedź. Nazywasz 1/2 użytkowników mpc forum dziećmi? A teraz popatrz, gdyby nie oni, to forum by nie istniało idioto. Nie wiem, jakim prawem dostałeś moderatora, skoro hejtujesz, bo sam nic lepszego nie potrafisz wymyślić. Ps. Zapewne dostanę bana, bo zaboli Cię prawda, a tym się ośmieszysz, pzdr.

o 20:00 sie umowilem na rozmowe z global modem. Jako moderator nie powinien się tak zachowywac. Zazdros to zla cecha.

Zmianki w Shopie NIE ROBICIE TAKICH RZECZY W KTÓRYCH SERWER BARDZIEJ PRZYPOMINA HARDA NIŻ MEDIUM .

Sa w sklepie.

Kiedy forum?;f

Dzisiaj wieczorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...