Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w jakiej cenie będą te przedmioty np dłoń krytyka za 100k czy 10kk ?

będzie dropić ze skrzynii , która dropi z mobów

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się czytać , masz na samej górze wielkim drukiem , a potem pisz bzdury

Pierw malysz mowi na filmie ze serwer medium/easy a teraz sie dowiaduje ze exp bedzie medium hard..

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Pierw malysz mowi na filmie ze serwer medium/easy a teraz sie dowiaduje ze exp bedzie medium hard..

Ehh.. NAUCZ SIE CZYTAĆ..Pisał już to Laminero.. Napisał Ci żebyś przeczytał co jest napisane na górze.. A ty dalej swoje.. 2 tygodnie wolnego expienia z robieniem bonów i bez jakiegoś poświęcania czasu na exp..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Co za mistrz zadał pytanie ''w ile wbije 75lvl?'' To ja ku**a niewiem. Gracze metina dzielą się na takich co wolą wpier*olić się na server siedzieć i expić bez przerwy , wbić lvl i później nadrabiać zaległości , i na takich co bez wykonanego biologa , wyszkolonych skilli , zrobionego eq , bez zaliczonych misji nie pójdą dalej expić , i właśnie ta druga grupa graczy osiągnie 75lvl po 2-3 tygodniach.

Do wbicia lvl na serverze Dracos potrzebujesz 3 razy mniej doświadczenia niż na pl'u , czyli załóżmy , że do wbicia lvl potrzeba 300 expa , to tutaj potrzebujesz 100. Plus to tego raty razy 350% ( czyli 3,5 razy ). Moim tokiem rozumowania , masz po prostu 6,5 razy większy exp od expa na pl'u + do tego masz mase jakiś tam pd'ków , vipów inne duperele , nie zapominając też mase ułatwień w grze , takich jak wierzchowiec , bronie na 30lvl u handlarza , dodania , zmianki u npc. Prościej nie potrafię wyjaśnić , musisz się trochę wysilić jeżeli napisałem to bardzo niezrozumiale.

Może powiedzieć , że server jest easy , ale nie koniecznie pod względem expa , tylko np. właśnie tych zmianek u npc , a medium pod względem expa , dlatego też powiedzenia medium / easy. Nie wiem czym się przejmujesz In3st bo z tego co mi wiadomo to jakieś pojęcie o grze masz i na pewno sobie poradzisz :)

Do zobaczenia na serverze.

Opublikowano

Co za mistrz zadał pytanie ''w ile wbije 75lvl?'' To ja ku**a niewiem. Gracze metina dzielą się na takich co wolą wpier*olić się na server siedzieć i expić bez przerwy , wbić lvl i później nadrabiać zaległości , i na takich co bez wykonanego biologa , wyszkolonych skilli , zrobionego eq , bez zaliczonych misji nie pójdą dalej expić , i właśnie ta druga grupa graczy osiągnie 75lvl po 2-3 tygodniach.

Do wbicia lvl na serverze Dracos potrzebujesz 3 razy mniej doświadczenia niż na pl'u , czyli załóżmy , że do wbicia lvl potrzeba 300 expa , to tutaj potrzebujesz 100. Plus to tego raty razy 350% ( czyli 3,5 razy ). Moim tokiem rozumowania , masz po prostu 6,5 razy większy exp od expa na pl'u + do tego masz mase jakiś tam pd'ków , vipów inne duperele , nie zapominając też mase ułatwień w grze , takich jak wierzchowiec , bronie na 30lvl u handlarza , dodania , zmianki u npc. Prościej nie potrafię wyjaśnić , musisz się trochę wysilić jeżeli napisałem to bardzo niezrozumiale.

Może powiedzieć , że server jest easy , ale nie koniecznie pod względem expa , tylko np. właśnie tych zmianek u npc , a medium pod względem expa , dlatego też powiedzenia medium / easy. Nie wiem czym się przejmujesz In3st bo z tego co mi wiadomo to jakieś pojęcie o grze masz i na pewno sobie poradzisz :)

Do zobaczenia na serverze.

ten exp wyjdzie 10,5x razy szybszy od pla jezeli bedzie tak jak napisales

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Okej TS3 jest a forum dacie radę dziś czy bardziej jutro ;)?

Musimy ogarnac, IPB na apache. Ponieważ ma pewne błedy, + musimy zrobić działy więc do jutra trzeba się wstrzymać

Opublikowano

Pytanie: Może we vLogu przedstawisz drop z tych szkatułek dropiących z wszystkich mobów? Co ty na to?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jestem za usunięciem Bonu 1-5 ( max pe ) wkurwia tylko gdy np wejdzie nam 2000 hp jakies fajne bony i ten pierdolony max PE -,-

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

odpowiesz w koncu ?

Tak , ale dropia bardzo latwo i duzo ich leci wkoncu to medium, ale rynek jakis musi byc.

Jestem za usunięciem Bonu 1-5 ( max pe ) wkurwia tylko gdy np wejdzie nam 2000 hp jakies fajne bony i ten pierdolony max PE -,-

Nie usuniemy, bon to bon moze niektorzy beda uzywac

Opublikowano

NO co ty nie powiesz? :D Popieram opinie

A co do @topic forum już was zgłaszam do codgame za kraziony szablon, jeszcze na nulled IPB. zenada... juz mogles darmowke wziac.

A co mam powiedzieć ja? Po twoim pierwszym Videologu ".. Właścicielu Draconisa"

Śmiechłem.

Odwiedze was za pół roku tak jak zapewniałeś w filmikach :)

Wtedy może ja powiem "żenada".

btw. Bardzo stylowe przedstawienie questów, na tym SS odrazu wiadomo co w jakim zrobić trzeba xD

Napewno 12-14 letnie dzieci nie mające pojęcia o serwerach od środka będą wiedziały o co chodzi.

Śmiechłem. x2

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oczywiście wpadne na serwer z ekipą fearless ;>.

Bardzo dobry pomysł z nagrodami na początek gry!

a już sie bałem, że nie będzie z kim sie spinać xD

@AntyWarn. jestem głuchy albo po prostu zaspany bo nie dosłyszałem. wierzchowce będą dawały jakieś bonusy?

Opublikowano

a już sie bałem, że nie będzie z kim sie spinać xD

@AntyWarn. jestem głuchy albo po prostu zaspany bo nie dosłyszałem. wierzchowce będą dawały jakieś bonusy?

Wierzchowce będą dawały bonusy.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...