Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co racja to racja, 5 channeli albo nawet 6 na taki serwer (chodzi mi głównie o metiny i popularność) nie byłoby złym pomysłem.

Mamy pewien system co do tego ustalony dla was niewidoczny, ale napewno wam to ulatwi rozgrywke.

Właśnie nie // Nie było by tak fajnie jak będzie, a co 3h to kolejnego dnia po starcie wieczorem macie już prawie zrobione konia zależy czy będziesz pilnował ; 0

Teraz nie wiem czy będzie trzeba klikać na medal co 3h czy co 3h misja // Wolał bym co 3h kliknięcie

klik

Fajnie byloby gdybyscie dodali wiecej chaneli anizeli 4.

Gdyby bylo 8 byloby pieknie <3

Oczywiscie nie wiem na ile jest to mozilwe, ale takie udogodnienie przyciagneloby wam mase oosb :).

Macie moze v3 pajakow?

Jesli nie to dodajcie jesli mozecie :>

mamy

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dracosmt2

Pomyslcie o tych dodatkowych chanelach.

Bedzie duzo osob = nie ma gdzie expic, dropic.

A jak ktos ma malo czasu na gre to raczej nie bedzie walczyl o spota a pojdzie na inny serwer:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

1. Będzie można mieć kilka zwierzaków na raz przywołanych?

2. Będą podane bonusy zwierzaków w is?

3. Wierzchowce z is będą na ograniczony czas, czy na stałe?

4. Będzie gdzieś napisane jakie bonusy dodaje dany wierzchowiec?

5. Będą jakieś nowe kd?

6. Zmienicie zbroję na którą dostaję się na start? Ponieważ już raczej każdemu te standardowe zbroje znudziły.

7. Będą jakieś nowe bronie na start (tzn. na 1lvl?) Bo te zwykłe (nie ukrywajmy) są brzydkie xD

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Nie wiem czy było takie pytanie, ale czy drogi będzie ItemShop bo ja lubię sobie ułatwić grę zwłaszcza, że teraz mniej czasu będzie :P

sygna.png

Opublikowano

Ja proponuję również dodać opcję wykupu PD, Rękawicy orax Yang + 50% W IS na Okres: 24 Godzin, 3 Dni, 5 Dni no i reszta bez zmian bo często jest tak, że chcemy dobić level a ciężko leci i jesteśmy zmuszeni jeżeli już w ten IS inwestujemy wydać nasze SM na PD na 7 DNi a tak to np kupimy sobie PD NA 3 DNI I rękawiczkę na 3 DNI.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

1. Będzie można mieć kilka zwierzaków na raz przywołanych?

2. Będą podane bonusy zwierzaków w is?

3. Wierzchowce z is będą na ograniczony czas, czy na stałe?

4. Będzie gdzieś napisane jakie bonusy dodaje dany wierzchowiec?

5. Będą jakieś nowe kd?

6. Zmienicie zbroję na którą dostaję się na start? Ponieważ już raczej każdemu te standardowe zbroje znudziły.

7. Będą jakieś nowe bronie na start (tzn. na 1lvl?) Bo te zwykłe (nie ukrywajmy) są brzydkie xD

1. Nie

2. Tak

3. Czas

4. Tak

5. Nie

6. Nie

7. Nie

Nie wiem czy było takie pytanie, ale czy drogi będzie ItemShop bo ja lubię sobie ułatwić grę zwłaszcza, że teraz mniej czasu będzie :P

Do drogich należeć nie będzie :)

Ja proponuję również dodać opcję wykupu PD, Rękawicy orax Yang + 50% W IS na Okres: 24 Godzin, 3 Dni, 5 Dni no i reszta bez zmian bo często jest tak, że chcemy dobić level a ciężko leci i jesteśmy zmuszeni jeżeli już w ten IS inwestujemy wydać nasze SM na PD na 7 DNi a tak to np kupimy sobie PD NA 3 DNI I rękawiczkę na 3 DNI.

PD itd jest do kupienia na 3dni 7dni 14dni 30dni

Opublikowano

1. Magiczny Metal dostępny u NPC ?

2. Ulepki Potrzebne na eq Juz od 54 lv na +7/8/9 ??? Jesli Tak to Standardowo Perły ??

3. Dodacie system AFK ?

Sorry jak te pytania już były , ale jest 20 stron komentarzy i nie chce mi się ich przeglądać

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. Będą potrzebne ulepki? (nie licząc epików)

2. Może jednak dacie bronie 30 lvl u NPC chociaż +6?

3. Od którego lvl'a będą nowe mapy nie licząc 4 światy?

4. Co będzie potrzebne na ulepszenie kd z +3 na +4? (kd+3 u NPC tak?)

Opublikowano

1. Magiczny Metal dostępny u NPC ?

2. Ulepki Potrzebne na eq Juz od 54 lv na +7/8/9 ??? Jesli Tak to Standardowo Perły ??

3. Dodacie system AFK ?

Sorry jak te pytania już były , ale jest 20 stron komentarzy i nie chce mi się ich przeglądać

1. Bodzio jest

2. Są potrzebne

3. System jest na f5

1. Będą potrzebne ulepki? (nie licząc epików)

2. Może jednak dacie bronie 30 lvl u NPC chociaż +6?

3. Od którego lvl'a będą nowe mapy nie licząc 4 światy?

4. Co będzie potrzebne na ulepszenie kd z +3 na +4? (kd+3 u NPC tak?)

1. Jak UP

2. Są +4

3. Dungeon będzie na 40/60/80/90/100.....

4. Olejek Niebios tak u NPC

Opublikowano

możliwe ze podczas startu bedzie odpalone na m1 16ch, logujecie sie na jeden z czterech ale lądujecie na jednym z 16.

Nie jestem co do tego przekonany , ponieważ jak ktoś będzie chciał z kimś grać , a nie będą się mogli ze sobą znaleźć to może ich doprowadzić do nerwicy ;)

Według mnie lepiej będzie dodanie przynajmniej piątego channelu na stałe niż te ''16 niewidocznych''.

Też nie liczyłbym na te wspomniane 3k graczy na starcie , tym bardziej , że startujecie o 20:00 , a jak wiadomo młodsi ''gamerzy'' nie będą mieli dostępu do komputera , tym bardziej , że to nie są już wakacje ;) Także co do takiej liczby naprawdę nie jestem przekonany nawet w godzinach ''szczytu''.

Następną sprawą która mnie ciekawi to ataki ddos , czy naprawdę je wytrzymacie bez większych lagów ? Bo jak wiadomo nie tylko jedna osoba będzie ddosowała ( wiemy o kogo chodzi ) , ale również inna konkurencja.

Opublikowano

a wh będzie działać ? ^_^

Nie popieram gry na hackach ale znając życie będzie działać.

1. Bodzio jest

Czy będzie możliwość zrobienia z 2 bodzi+kasa metal ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Nie jestem co do tego przekonany , ponieważ jak ktoś będzie chciał z kimś grać , a nie będą się mogli ze sobą znaleźć to może ich doprowadzić do nerwicy ;)

Według mnie lepiej będzie dodanie przynajmniej piątego channelu na stałe niż te ''16 niewidocznych''.

Też nie liczyłbym na te wspomniane 3k graczy na starcie , tym bardziej , że startujecie o 20:00 , a jak wiadomo młodsi ''gamerzy'' nie będą mieli dostępu do komputera , tym bardziej , że to nie są już wakacje ;) Także co do takiej liczby naprawdę nie jestem przekonany nawet w godzinach ''szczytu''.

Następną sprawą która mnie ciekawi to ataki ddos , czy naprawdę je wytrzymacie bez większych lagów ? Bo jak wiadomo nie tylko jedna osoba będzie ddosowała ( wiemy o kogo chodzi ) , ale również inna konkurencja.

o 20:00 młodsi gracze spią? ;p w naszych czasach już nie

Zrobimy 4ch i 2 zapasowe

limit graczy będzie wynosił 3200 osób , wątpie , że to osiągniemy aczkolwiek może będziemy blisko.

Czy wytrzymamy bez lagów? Nie mogę się chwalić team mi zabrania :D

Opublikowano

Aż tak bardzo chcecie Vloga?

Ja bym bardzo chciał zobaczyć te wierzchowce i pety , tak jak ostatnio Asek prezentował zbrojki , to na końcu były wierzchowce których nie ma w prezentacji. Jestem bardzo ciekawy jak one wyglądają w grze , jak się na nich jeździ i jak się z nich bije ;) Aczkolwiek vlogi też są spoko , najlepiej jakbyś nagrał coś z kamerką , ale pokazującego coś na serverze :)

Opublikowano

OMG 75LVL W 2 TYG?

MYSLALEM ZE TO MA BYC MEDIUM A NIE MEDIUM HARD...

Naucz się czytać , masz na samej górze wielkim drukiem , a potem pisz bzdury

Opublikowano

Dlaczego nie wstawisz ss'ów reszty handlarzy skoro mowisz, że są tylko schowane. Według mnie takie coś nie ma sensu. I tak po 1 dniu gry może ktoś je all znaleść i sam wstawić. Po co to kryć?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Dlaczego nie wstawisz ss'ów reszty handlarzy skoro mowisz, że są tylko schowane. Według mnie takie coś nie ma sensu. I tak po 1 dniu gry może ktoś je all znaleść i sam wstawić. Po co to kryć?

Bo będzie tam można kupić unikalne losowe przedmioty..

Opublikowano

Bo będzie tam można kupić unikalne losowe przedmioty..

A w jakiej cenie będą te przedmioty np dłoń krytyka za 100k czy 10kk ?

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...