Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Z jakiegos Dungeonu lecą bronie ?

2.Kiedy będzie stronka/forum

Stronka/forum/TS3 bedzie do godziny 24:00 dzisiaj na 90% <-- nie obiecuje w 100% to zalezy od serverowni nie od nas.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka/forum/TS3 bedzie do godziny 24:00 dzisiaj na 90% <-- nie obiecuje w 100% to zalezy od serverowni nie od nas.

odpisałeś na 2 pytanie a 1?

97885401236937515934.png

Opublikowano

Czas mounta to niespodzianka, aczkolwiek watpie ze damy rade miec 400 like , w zapowiedzach na mpc rekord byll kolo 100 like a my juz mamy 250 heh

zebys sie nie zdzwil ... juz jest multum a bedzie jeszcze wiecej napewno rekord co do laikow

jakby jeszcze Isamu armia wpadla jak nic 2k laikow.Szkoda ze takie bronie i zbroje ale tyle laikow nie wypada nie zajrzec na serwer.

BEDZIE MOZNA LEGALNIE HANDLOWAC YANGAMI I POSTACIAMI ZA PLN ?

Opublikowano

odpisałeś na 2 pytanie a 1?

Tak elca to oczywiste ;d

zebys sie nie zdzwil ... juz jest multum a bedzie jeszcze wiecej napewno rekord co do laikow

jakby jeszcze Isamu armia wpadla jak nic 2k laikow.Szkoda ze takie bronie i zbroje ale tyle laikow nie wypada nie zajrzec na serwer.

BEDZIE MOZNA LEGALNIE HANDLOWAC YANGAMI I POSTACIAMI ZA PLN ?

Bedzie mozna handlowac tego i tak sie nei da dopilnowac

Opublikowano

Pytanie odnośnie IS. Czy będzie dostępny przelew na zakup SM.
Czy oprócz wykupionego Vipa bedzie można dokupić PD [np. na 1h] i je polączyć ?

xxxxx - jeżeli padły gdzieś już takie pytanie/odpowiedzi to przepraszam nie zauważyłem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Pytanie odnośnie IS. Czy będzie dostępny przelew na zakup SM.

Czy oprócz wykupionego Vipa bedzie można dokupić PD [np. na 1h] i je polączyć ?

xxxxx - jeżeli padły gdzieś już takie pytanie/odpowiedzi to przepraszam nie zauważyłem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak, przelewy będą dostępne.

Tak, Pd bedzie do kupienia i w dropie.

Bedzie pare rodzaji pd vipowski zakladany 30min niewidzialny, i te zakladane widzialne.

Opublikowano

Z tego wszystkiego najbardziej spodobały mi się smoki, jeżeli będą fajnie współgrały z całym systemem gry to będzie fajnie, tylko jak z z nich bić ?????

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Z tego wszystkiego najbardziej spodobały mi się smoki, jeżeli będą fajnie współgrały z całym systemem gry to będzie fajnie, tylko jak z z nich bić ?????

Normalnie, jak z konia ;)

Będzie na serwerze prywatne dt?

całkiem możliwe.

Opublikowano

Przeraża mnie to że nie bd gdzie expić , już widzę ze nawet nie walne jednego psa w m1 haha :D pzdr. dajcie z 10 ch xD

możliwe ze podczas startu bedzie odpalone na m1 16ch, logujecie sie na jeden z czterech ale lądujecie na jednym z 16.

Opublikowano

SERWER ZAPOWIADA SIĘ MEGA !!!!

WSZYSTKO FAJNIE PREZKA DOBRZE ZROBIONA / ADMINISTRACJA CAŁY CZAS W TEMACIE I ODPOWIADA NA PYTANIE NIE TAK JAK INNI .. !!!!!!

JAK WYPALI SERWER I WSZYSTKO BĘDZIE GIT PO STARCIE TO MOŻNA POWIEDZIEĆ ,ŻE TO SERWER ROKUU !!!

ADMINISTRACJA ROZPIESZCZA GRACZY I SIĘ STARAJĄ O GRACZY I TAK MA ZAWSZE BYĆ :P

POZDRAWIAM I TRZYMAMY KCIUKI ,ŻEBY WSZYSTKO WYPALIŁO BO TEN SERWER JEST KUR** ZAJEBISTY W H**

Kto się ze mną zgadza LIKE :D

Opublikowano

Czy te pety naprawdę są takie brzydkie czy to z powodu przybliżenia ? ;x

Opublikowano

Tak jak wcześniej pytano: Czy będzie usunięty ten lag/bug przy wierzchowcu, że jak zsiądziemy i chcemy wsiąść to nie trzeba czekać tych 2/3 sekund aby się nie bugowało to tak dziwnie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czy te pety naprawdę są takie brzydkie czy to z powodu przybliżenia ? ;x

przyblizenie

Tak jak wcześniej pytano: Czy będzie usunięty ten lag/bug przy wierzchowcu, że jak zsiądziemy i chcemy wsiąść to nie trzeba czekać tych 2/3 sekund aby się nie bugowało to tak dziwnie.

Bedzie naprawione.

Opublikowano

Zmienicie z tym koniem ? co 3 h to przegięcie ;c wgl po co misje na konia ?

nie mozecie dac boja na start?

Właśnie nie // Nie było by tak fajnie jak będzie, a co 3h to kolejnego dnia po starcie wieczorem macie już prawie zrobione konia zależy czy będziesz pilnował ; 0

Teraz nie wiem czy będzie trzeba klikać na medal co 3h czy co 3h misja // Wolał bym co 3h kliknięcie

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

możliwe ze podczas startu bedzie odpalone na m1 16ch, logujecie sie na jeden z czterech ale lądujecie na jednym z 16.

Fajnie byloby gdybyscie dodali wiecej chaneli anizeli 4.

Gdyby bylo 8 byloby pieknie <3

Oczywiscie nie wiem na ile jest to mozilwe, ale takie udogodnienie przyciagneloby wam mase oosb :).

Macie moze v3 pajakow?

Jesli nie to dodajcie jesli mozecie :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Co racja to racja, 5 channeli albo nawet 6 na taki serwer (chodzi mi głównie o metiny i popularność) nie byłoby złym pomysłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...