Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej by zmianki dropiły z moobów,ponieważ wy wszyscy chcecie zbyt łatwo osiągnąć cel oj nie nie o to w tym chodzi trzeba się trochę namęczyć //

Tak samo z petami nie chciał bym by każdy miał np. baobao bo jest fajne dlatego wybrałem losowo //

Co do daty startu najlepiej jak najszybciej ; ) nic porządnego nie wystartowało i tylko na wasz serwer warto czekać ...

Pozdrawiam

Sory, ale jasno napisane MEDIUM a nawet Medium/Easy dlatego dobrze ,że zmianki i dodania sa u npc, co do petów obiecali do wyboru peta jezeli to zmienią to juz nie bedzie fair, admin napisal ze jak ktos bd chcial 2 peta to bedzie w is wiec nie ma problemu ;).

Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=PRQdUxC1GoE&lc=QXqHvNKz2HXZfUhB4et7HSAbg76wG9-SoWmBSRc7pNs

Jak ktoś jeszcze nie widział to coś takiego skromnego ode mnie :)

1382224675-U992212.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po co jak pierscien tp jest? :)

@edit

Dodałem nowe pytanie do ankiety!

żeby zapisać dane miejsce ,a nie zapierdalać przez pół mapy !?

97885401236937515934.png

Opublikowano

Sory, ale jasno napisane MEDIUM a nawet Medium/Easy dlatego dobrze ,że zmianki i dodania sa u npc, co do petów obiecali do wyboru peta jezeli to zmienią to juz nie bedzie fair, admin napisal ze jak ktos bd chcial 2 peta to bedzie w is wiec nie ma problemu ;).

Pozdrawiam

Jak ktoś jeszcze nie widział to coś takiego skromnego ode mnie :)

Sami napisali, że serwer bardziej podchodzi pod Hard,więc nie pier*ol mi tutaj o medium/easy

Doczytaj się trochę, albo poproś kogoś by ciebie poinformował, bo jak masz takie głupoty pieprzyć to panu podziękujemy !

A po za tym myślę żeby był lepiej ten medium albo hard, bo serwer ma być na dłuższą metę nie na 1 tydzień by sobie wbić max lvl zrobić eq i przestać grać // Więcej osób tak samo myśli ...

P.S Czy dobrze mówię ? Daj Like

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Sami napisali, że serwer bardziej podchodzi pod Hard,więc nie pier*ol mi tutaj o medium/easy

Doczytaj się trochę, albo poproś kogoś by ciebie poinformował, bo jak masz takie głupoty pieprzyć to panu podziękujemy !

Sam Małysz powiedział , że nie robi Hardów tylko Easy ( w Vlogu ) , żeby nie robić konkurencji Isamu .

Co do serwera , moglibyście trochę powiększyć szansę na pomyślne przeczytanie medalu konnego .

Opublikowano

Sam Małysz powiedział , że nie robi Hardów tylko Easy ( w Vlogu ) , żeby nie robić konkurencji Isamu .

Co do serwera , moglibyście trochę powiększyć szansę na pomyślne przeczytanie medalu konnego .

Tylko wtedy jest jeden problem każdy z nich mówi o czym innym ten na mpcforum pisze, że serwer podchodzi pod Hard // Małysz w swoich vlogach mówi o easy, to w końcu jaki będzie typ serwera ?

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Tylko wtedy jest jeden problem każdy z nich mówi o czym innym ten na mpcforum pisze, że serwer podchodzi pod Hard // Małysz w swoich vlogach mówi o easy, to w końcu jaki będzie typ serwera ?

Troche źle nas rozumiecie, server to mieszanka easy z hardem co = medium :) hard jest dlatego ze osiagniecie czegos u nas i lvla to ma byc cos, a easy bo bedzie to latwiejsze niz na hardzie... macie peta za darmo wierzchowca na start da sie czytac medale zmianki do kupienia u npc fmsy u npc misji fabularnych jak na hardzie....
Opublikowano

Troche źle nas rozumiecie, server to mieszanka easy z hardem co = medium :) hard jest dlatego ze osiagniecie czegos u nas i lvla to ma byc cos, a easy bo bedzie to latwiejsze niz na hardzie... macie peta za darmo wierzchowca na start da sie czytac medale zmianki do kupienia u npc fmsy u npc misji fabularnych jak na hardzie....

Mam wrażenie, że sami nie wiecie czego chcecie, waszych wersji jest kilkanaście, jeżeli chodzi o typ serwera.

Mieszanka easy z hardem?? Takiego cyrku jeszcze nie było, Małysz w swoim Vlog'u poleca Ravie, ponieważ tam trzeba się natrudzić, aby coś osiągnąć. Jeżeli myślicie, że dając ludziom na start peta i wierzchowca z IS, to zrobicie z serwera medium, taki ekwipunek na serwerach medium jest podstawowy i dodatkowo koń bojowy.

Serwer w moim odczucie jest hard-medium, mimo wszystko, że dodaliście mierne udogodnienia.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Zmianki dropimy.Co to wg za propozycja.Jezeli macie robic harda to nie z maksymalnym lvl 140.Dodatkowo jezeli to ma byc medium dodajcie konie bojowe na start.Jezeli certyfikaty konne bedą w is a ja mam czytac medale co 3h podziekuje.Wybaczcie ale nie lubie takich mieszanek.Poki co neutral.Jak zawsze duzo szumu a wychodzi klapa.

Opublikowano

Mam taką propozycję, abyście zmienili chat pw (tzn. żeby był taki jak na ravii) dlaczego taki? Ponieważ jakby ktoś miał kamer moda / inne cheaty to łatwo byłoby to dzięki temu wykryć.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Mam wrażenie, że sami nie wiecie czego chcecie, waszych wersji jest kilkanaście, jeżeli chodzi o typ serwera.

Mieszanka easy z hardem?? Takiego cyrku jeszcze nie było, Małysz w swoim Vlog'u poleca Ravie, ponieważ tam trzeba się natrudzić, aby coś osiągnąć. Jeżeli myślicie, że dając ludziom na start peta i wierzchowca z IS, to zrobicie z serwera medium, taki ekwipunek na serwerach medium jest podstawowy i dodatkowo koń bojowy.

Serwer w moim odczucie jest hard-medium, mimo wszystko, że dodaliście mierne udogodnienia.

Widze, że wprost nie można nic napisać bo zawsze komuś nie będzie pasować. Powiem wprost, wejdziecie zobaczycie i się sami przekonacie, Serwer jest medium z nakladem na easy i to jest moje ostatnie zdanie. Szukacie dziury w całym robiąc jakieś dziwne obliczenia i wywody, które nie mają żadnego sensu. Na 100% tak jak jest zrobione jest dobrze. Co do ankiety widzę , że podoba wam się tak samo jak my mamy ustawione.

Mam taką propozycję, abyście zmienili chat pw (tzn. żeby był taki jak na ravii) dlaczego taki? Ponieważ jakby ktoś miał kamer moda / inne cheaty to łatwo byłoby to dzięki temu wykryć.

Jest taki.
Opublikowano

Propozycje dot. gry/strony ode mnie ... Warto by się znalazły w grze ...

• Zwiększyć wartości, które daje dowodzenie.
  • Zwiększenie maxymalnego poziomu gildii, albo większyć ilość expa do oddania.
  • Dodanie rankingu pvp/no-life/exp
  • Dodanie npc, który będzie nas informował ilu graczy jest online po przez kliknięcie
  • Większy nacisk na grę zespołową - tak by opłacało się grać w dużych grupach.
  • Dom aukcyjny w postaci NPC lub możliwość postawienia prywatnego sklepu offline.
  • Zwiększyć ilość yang, którymi możemy handlować z graczami // z 9.999.999 na np. 100.000.000, bo nie każdemu się chce robić shopa by przeżucić sobie kasę
  • Zwiększyć ilość yang z 1.999.999.999 na 3.000.000.000 tak by nie kupować bryłek lub sztabek
  • Usunąć 3% podatku z każdego itemka ! Ważne xD

Lajkujcie jeżeli moje propozycje nadają się na ten serwer ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

• Zwiększyć wartości, które daje dowodzenie. Świetny pomysł, jak najbardziej popieram
  • Zwiększenie maxymalnego poziomu gildii, albo większyć ilość expa do oddania. Ja był bym za zwiększeniem max lvl :) Więcej pkt w skille można by było :D
  • Dodanie npc, który będzie nas informował ilu graczy jest online po przez kliknięcie Nie lepiej na stronie? ... Chyba będzie łatwiej sprawdzić na stronie ile jest osób ^^
  • Większy nacisk na grę zespołową - tak by opłacało się grać w dużych grupach. Co ty masz do tego pt? Niektórzy nie mają zgranego teamu i co w tedy? Osobiście wolę grać sam, mam być z tego powodu poszkodowany?..
  • Dom aukcyjny w postaci NPC lub możliwość postawienia prywatnego sklepu offline.
  • Zwiększyć ilość yang, którymi możemy handlować z graczami // z 9.999.999 na np. 100.000.000, bo nie każdemu się chce robić shopa by przeżucić sobie kasę Przerzucić * :P
  • Zwiększyć ilość yang z 1.999.999.999 na 3.000.000.000 tak by nie kupować bryłek lub sztabek Jest to możliwe? Chyba łatwiej ustawić tak drop yang by nie było łatwo zdobyć to 1,9kkk :)
  • Usunąć 3% podatku z każdego itemka ! Ważne xDAle po co to? ... Niech sobie będzie, nie ma sztab, ani takich rzeczy...

Lajkujcie jeżeli moje propozycje nadają się na ten serwer ; ) To nie YT że najwyżej lajkowane są najlepiej widoczne

Zbieram like ;x

Opublikowano

• Zwiększyć wartości, które daje dowodzenie. Świetny pomysł, jak najbardziej popieram
  • Zwiększenie maxymalnego poziomu gildii, albo większyć ilość expa do oddania. Ja był bym za zwiększeniem max lvl :) Więcej pkt w skille można by było :D
  • Dodanie npc, który będzie nas informował ilu graczy jest online po przez kliknięcie Nie lepiej na stronie? ... Chyba będzie łatwiej sprawdzić na stronie ile jest osób ^^
  • Większy nacisk na grę zespołową - tak by opłacało się grać w dużych grupach. Co ty masz do tego pt? Niektórzy nie mają zgranego teamu i co w tedy? Osobiście wolę grać sam, mam być z tego powodu poszkodowany?..
  • Zwiększyć ilość yang, którymi możemy handlować z graczami // z 9.999.999 na np. 100.000.000, bo nie każdemu się chce robić shopa by przeżucić sobie kasę Przerzucić * :P
  • Zwiększyć ilość yang z 1.999.999.999 na 3.000.000.000 tak by nie kupować bryłek lub sztabek Jest to możliwe? Chyba łatwiej ustawić tak drop yang by nie było łatwo zdobyć to 1,9kkk :)
  • Usunąć 3% podatku z każdego itemka ! Ważne xDAle po co to? ... Niech sobie będzie, nie ma sztab, ani takich rzeczy...

Lajkujcie jeżeli moje propozycje nadają się na ten serwer ; ) To nie YT że najwyżej lajkowane są najlepiej widoczne

Cheat, wypowiedz ci weszla do cytatu :D

o kurwa ile ulepków no ale trudno u malysza trzeba zagrać ^^ duzo dungeonow jak na na 140lvl wiec bedzie gdzie dropic

Ale to są ulepy na przyszły rok serwera do 250lvla, żeby poźniej nie dodawać :) na starcie może z połowa jest w użytku.

Opublikowano

Ale to są ulepy na przyszły rok serwera do 250lvla, żeby poźniej nie dodawać :) na starcie może z połowa jest w użytku.

Jezeli macie zwiekszac prog levelowy az do 250 poziomu proponuje nieco edytowac ten exp.Jezeli 75 mamy wbijac 2tygodnie nie wyobrazam sobie expienia az do 250lvl.

Opublikowano

POWTÓRZE PO RAZ OSTATNI 75LVL W 2TYGODNIE WBIJEMY JEŻELI BĘDZIEMY GRALI PO 2-3H DZIENNIE ROBILI EQ/SKILLE/DROPILI ITD I PRZEDEWSZYTKIM SPALI!.... JEŻELI KTOŚ "NOLIFI" TO WBIJE TO PEWNIE W 2-3 DNI....

Opublikowano

CHCEMY BOJOWCA !! :D

I takie pytanie czy te nagrody za lajki beda tylko na poczatku serwera przydzielane nowemu kontu czy juz zawsze beda? ;d

Opublikowano

CHCEMY BOJOWCA !! :D

I takie pytanie czy te nagrody za lajki beda tylko na poczatku serwera przydzielane nowemu kontu czy juz zawsze beda? ;d

Na kazde nowe konto, do końca serwerów metin2.

Opublikowano

Miała wejść, dla tego jest innym kolorem :) Przestańcie spamić o ten lvl ;x Tak jak dracos pisał.. Jeśli ktoś robi szybko eq, i szybko expi - szybko wbije lvl.. Jeśli ktoś tak jak ja, woli posiedzieć w mieście, pogadać z ludźmi itd. będę wbijał dłużej :) Proste ^^

Moja propozycja :

Jeśli ktoś tak bardzo lubi pt to może zwiększcie ilość osób np. do 16 ( 2x więcej niż standardowo ) i zróbcie jakieś mega trudne bossy.. Pisząc zróbcie raczej chodziło mi o znalezienie gdzieś :P Ustawcie tak by regenerowało mu się hp nie za szybko i żeby miał odpychanie ^^ Chodzi o to żeby w 16 osób nie rzucić się na 1 bossa na koniu :) Dropiły by jakieś fajne itemki w dużych ilościach.. I tak jak mówiłem - boss trudny.. Ogólnie jeśli by zwiększyć ilość osób w party do 16 to przydało by się zwiększyć też siłę bossów ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

Właśne dodajce bojowca na start to wkoncu medium ;)

Jak zdobędziemy wierzchowca za 400 lik'ów , to koń spokojnie będzie mógł być zwykły , żeby można było go ulepszyć w późniejszym czasie ( medale będą miały wtedy jakąś wartość na serverze ) , a i jednocześnie będzie więcej do roboty i więcej zabawy ( nerwów ). ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...