Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@nowy update teamu

teamopis.png

Żyjemy w 21 wieku i da się przed nimi zabezpieczyć w 150%. od DDoS'ów bardziej marti nas liczba graczy, żebyście grali bez lagów serwera. Nie mam pojęcia czy serwer utrzyma +3ludzi bezproblemowo. Patrząc na nasze obliczenia mulił dopiero przy 10k osób w m1. nie nie mielismy tyle osób onlline mamt zrobiony program do obciażeń game.

Admini jacyś z łapanki? Z MPC Forum, czy ludzie znani i ogarnięci?

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej się zastanawiam czy będzie tak piętnie jak jest przedstawione na zapowiedzi ?

Administracja jest aktywna 24/7 starają się odpisują na PW oraz na posty w temacie pomiędzy nagrywają vlogi "Good Boys" !.

I jeszcze jedno coś mi wydaje się, że jesteście zbyt pewni swoich zabezpieczeń, ponieważ z tego co wiem to się nie da zabezpieczyć w 100% przed atakami DDoS ...

Dobrze dobrze oby tobie się bardziej nudziło ; ) Tym lepsze mapki wychodzą twojego wykonania czekamy na kolejne sety New Mapeczek ; )

No ja też czekam na kolejne sety :)

Oby bylo na co patrzeć :))

Ogarnieci. Nikt nie jest z łapanki.
Opublikowano

Malysz - znany mi z "reala" (podobno podobni jestesmy heh(jak sie ogole :D))

Laminero - ja ; d

Vejczer(Vatahar) - znany i lubiany :D

Asek - czasem wkurza ale znany mi bardzo długo, nasz no life (siedzi po 80h)

Razerr - moja prawa reka (hahaha)

Opublikowano

Mam prośbę , wrzucilibyście filmik z tymi nowymi petami i wierzchowcami ? Strasznie jestem ciekawy jak to wygląda.

Jeżeli będę miał chwilkę czasu to zrobie to jutro.

A przypominam, że możecie nas zalikeować na fb: niestety tak mało like bo wczoraj fanpage zrobiony dopiero :(

https://www.facebook.com/dracosmt2?fref=ts

Opublikowano

Vatahara to ja kojarzę tylko nie wiem skąd . :).

Vatu pomóż mi gdzie ty tama dminowałes :D?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dodajcie npc "Fryzjer" z wszystkimi podstawowymi fryzurami.

A jeśli chcecie zarobić coś na fryzurach to dodajcie jakieś nowe do IS.

Kto za LIKE!

Opublikowano

Vatahara to ja kojarzę tylko nie wiem skąd . :).

Vatu pomóż mi gdzie ty tama dminowałes :D?

Nasz kochany najlepszy mapper :D<3

Opublikowano

Jak na serwer Medium to trochę trudno będzie z robieniem konia (że medale można czytać co 3h) to bardziej na hard podchodzi, ale jak już coś takiego by było to spoko, zresztą nawet lepiej jakby był, tak bardziej pod hard robiony, tylko jakby jeszcze te zmianki bonów były usunięte z handlarzy to serwer by wymiatał!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Prezentacja Pro!

ale zamiast 10 abs np.miecze daj 12 lepiej by było!

Niech lepiej zostanie 10, pvp będzie krótsze, dmg będzie normalnie wchodzić ze a nie jakieś niskie.

Opublikowano

Niech lepiej zostanie 10, pvp będzie krótsze, dmg będzie normalnie wchodzić ze a nie jakieś niskie.

a no też prawda nie przymyslałem tego!:)

97885401236937515934.png

Opublikowano

Malysz - znany mi z "reala" (podobno podobni jestesmy heh(jak sie ogole :D))

Laminero - ja ; d

Vejczer(Vatahar) - znany i lubiany :D

Asek - czasem wkurza ale znany mi bardzo długo, nasz no life (siedzi po 80h)

Razerr - moja prawa reka (hahaha)

oJciec :> - mój ojciec.

btw dodajcie w pt żeby 1 osoba dawała 40% exp,tak było na 1globalu i w pt sie ożywiło expienie.1x 40% około wyjdzie ok. 8osób pt to dawało nam 400.

W v2 po 8osób sie expiło phi..

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Łochocho rok szkolny i od razu ile mniej ludzi w zapowiedzi serwera jeszcze wczoraj o tej godzinie było 80+ ; )

Czekamy do godz. 16-18 jak zaczną się schodzić ...

Widzę zaś nowy nabytek w teamie xD

P.S Lajkuj ten, kto ma wolne ; )

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Pierwsze tygodnie w szkole to chyba będzie luzik od nauki ^^ I znajdziecie czas na serwer :]

Mini zapowiedź ^^

Tak na zapas,nie wstawiaj 2 razy tego samego linku (filmiku)

btw dc jest takie jak pl i smok czy edytowane?

1377985352-U1006379.png

Opublikowano

wkurwi.aja mnie mediumy gdzie robi się konia -,-

wkurwi.aja mnie mediumy gdzie robi się konia -,-

Nie graj idź na Astium.

Dodajcie może do ankiety !: Zmianki dropimy z Metinów i Bossów: TAm słabe Metiny i BOssy 10 szt lepsze po 15 a takie hard bossy i metiny po 30.

Albo to co jest teraz, że kupujemy ze skrzynki.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Moja propozycja dot. serwera jest taka:

1osoba w pt daje jakies 40/50% expa,i gdy jest 8osób w pt jest 400%. Czemu? Ponieważ odnowi to expienie w pt i nie tylko,będzie przyjemniej się grało.

Najlepsza wspomnienia w metinie były na starym PL gdy się jeszcze expiło w grupie (pt), i można to naprawić :).
Wystarczy że po prostu wgracie DIFFa na serwer aby w PT exp był taki sam dla każdego jak bez PT, może nie do końca ale prawie taki sam.
Czyli zamiast tego marnego 8 % dośu z dwoma graczami niech jest po 48% bonusu DOŚ, a gdy graczy jest 8 w PT to 400% DOŚ.
Jest tak na jednym zagranicznym serwerze i moim zdaniem jest najlepszy ale niedolipnowała administracja pewnych spraw i niestety odszedłem jak i ekipa.
A powiem że w PT cały czas expiliśmy gildią do 80 lv :), potem już zastopowaliśmy, oczywiście serwer HARD.
Kilka ss:
uakz.jpg
uybj.jpg
z0rv.jpg
Ss`y robione przez gracza TronoX.
Jeżeli popierasz moją propozycje zlajkuj ten post.

1377985352-U1006379.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej by zmianki dropiły z moobów,ponieważ wy wszyscy chcecie zbyt łatwo osiągnąć cel oj nie nie o to w tym chodzi trzeba się trochę namęczyć //

Tak samo z petami nie chciał bym by każdy miał np. baobao bo jest fajne dlatego wybrałem losowo //

Co do daty startu najlepiej jak najszybciej ; ) nic porządnego nie wystartowało i tylko na wasz serwer warto czekać ...

Pozdrawiam

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...