Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracos

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja doświadczona i zaufana.Co jak co serwer będzie super.

@Topic

Skąd bronie na 75 ?

Bronie 75 z ripa i bossów.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Nowicjusz
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tych petów na start.

Czy będą one na zawsze czy tylko na określony czas?

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tych petów na start.

Czy będą one na zawsze czy tylko na określony czas?

Jak ja coś mówie to dostajecie na zawsze ;)

Chciałbym podziękować za 204 "like" prezentacji dotychczasowe rekordy mpc zapowiedzi wynosiły góra 100 ale tak trzymać, dobijemy 500? :)

Opublikowano

Jak ja coś mówie to dostajecie na zawsze ;)

Chciałbym podziękować za 204 "like" prezentacji dotychczasowe rekordy mpc zapowiedzi wynosiły góra 100 ale tak trzymać, dobijemy 500? :)

No zainteresowanie jest ogromne, lecz czym większe zainteresowanie tym więcej ddos'ów będzie :/

mam nadzieję, że sobie z tym poradzicie i nie będzie jak na większości serwerów ;)

@ Z metków będzie wypadać 1 KU czy jakaś skrzynka w której będzie kilku KU?

Opublikowano
Ciekawie serwer się zapowiada wiele nowości ... ! Teraz mam dwa serwery, które są ciekawe i nie wiem, którego wybrać ; ) Będzie prościej przetestować oby dwa ; xD

Pozdrawiam administratora ; ) Z tej strony OrginMen9

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Czy ja dobrze widze,250lvl max ,oraz KU i Kamienie duchowe trzeba dropic ?

Wedlug mnie jest to jedno i wielkie nieporozumienie , no chyba ze dacie tak z 20-30 metkow w m2 to wtedy to nawet moze byc ok,lecz jesli resp zostanie taki jak jest to jest to bez sensu .

Opublikowano

Czy ja dobrze widze,250lvl max ,oraz KU i Kamienie duchowe trzeba dropic ?

Wedlug mnie jest to jedno i wielkie nieporozumienie , no chyba ze dacie tak z 20-30 metkow w m2 to wtedy to nawet moze byc ok,lecz jesli resp zostanie taki jak jest to jest to bez sensu .

Umiesz czytać? Max lvl to 140, a 250 będzie odblokowany za baaaardzo długo, Laminero pisał, ze rok :P masz 10ku do G wiec w czym problem. Zresztą to nie jest easy tylko medium...
Opublikowano

Dobra mam kolejną propozycję :D

Zróbcie żeby pety dało się expić i z wyższym lvl dawałyby lepsze bonusy, lub żeby miały stałe bonusy, lecz za każdy ich wbity lvl możemy rozdać im np. 2pkt. statystyk (zwiększając im dzięki temu bonusy np. hp) co wy na to?

ps: Wtedy byłoby to ciekawe, ponieważ to my byśmy wybierali jakie bonusy będzie mieć nasz pet na wyższym lvl'u.

Opublikowano

te łuki jak dla mnie są beznadziejne ;x ,

zbroje jakies kosmiczne omg , teraz serwery prywatne chcą zrobic niewiadomo co , jakaś nową gre bo tego juz metinem nie można nazwac l;o

Opublikowano

te łuki jak dla mnie są beznadziejne ;x ,

zbroje jakies kosmiczne omg , teraz serwery prywatne chcą zrobic niewiadomo co , jakaś nową gre bo tego juz metinem nie można nazwac l;o

A co można nazwać metinem? Co według Ciebie jest metinem? Według Ciebie metinem można nazwać zbroje typu stal? A szamragd ? Te nowe zbroje i bornie na globalu?.. No właśnie.. Każdy server chce się czymś wyróżnić, a gdyby były tylko bronie/zbroje z metina to były by takie same servery różniące się expem bo przecież pety to też nie powinien być metin, wierzchowce typu tygrys.. Kiedyś tego nie było ! I co? I jakoś każdy żyje.. Gry się zmieniają i o to chodzi.

Zbieram like ;x

Opublikowano

A co można nazwać metinem? Co według Ciebie jest metinem? Według Ciebie metinem można nazwać zbroje typu stal? A szamragd ? Te nowe zbroje i bornie na globalu?.. No właśnie.. Każdy server chce się czymś wyróżnić, a gdyby były tylko bronie/zbroje z metina to były by takie same servery różniące się expem bo przecież pety to też nie powinien być metin, wierzchowce typu tygrys.. Kiedyś tego nie było ! I co? I jakoś każdy żyje.. Gry się zmieniają i o to chodzi.

zeby jeszcze te zbroje wyglądały jak zbroje , no ale masz racje , każdy serwer ma swoj pomysł

Opublikowano

W końcu serwer, na który można było czekać wieczność, taka ilość graczy nie była widziana od ravi i balmory. Na pewno zachęcają vlogi od administracji. Powodzenia ;)

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

O co chodzi z tym wyrównaniem postaci? Np jak BM bd miał równe szanse z WP to to nie jest dobre. BM expisz 2 razy wolniej niż WP. Coś za coś.

Opublikowano

O co chodzi z tym wyrównaniem postaci? Np jak BM bd miał równe szanse z WP to to nie jest dobre. BM expisz 2 razy wolniej niż WP. Coś za coś.

To stwierdzili gracze nie ja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...