Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini i tak nie będą patrzeć na ankiete. Tylko zrobią kiedy im bd pasowało.

Mysle ze jak zrobili ta ankiete to sie do niej dopasuja , a nie beda na graczy mieli wyje*ane ;)

Opublikowano

Serwer nie wystartował, a tu już spina <_<

Heh nie ma jak to ocena polskiego społeczeństwa, książki po okładce. o.O

Jak dla mnie bez różnicy kiedy wystartuje, oby wystartował i oby było dużo graczy. Oby każdy z Adminów interesował się serwerem i będzie dobrze.

Czy szamance smok będzie ciężko ekspić samej na nowych mapach ?

Opublikowano

Jest jakaś reklama na Yt? U KaMeRa? Czy tylko MPC?

Mówiąc reklama na Yt mam na myśli kogoś z 2k + subów

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie rozumiem tych spekulacji nad dniem startu, a raczej powodu, dla którego nie chcecie wystartować jutro.

Ten kto chce zagrać - zagra i tak, nawet jakby musiał zacząć dopiero tydzień po starcie serwera.

Wracając..

Serwer dobrze się zapowiada, dużo nowych i fajnych rozwiązań, które powinny pasować wszystkim, generalnie z zapowiedzi cud miód i orzeszki, ale jak będzie naprawdę zobaczymy jutro (myślę, że jutro, przynajmniej ankieta tak mówi na tą chwilę).

Powodzenia na starcie, myślę, że wam się przyda bo konkurencją jesteście dużą.

@EDIT

Przypomniałem sobie, pewnie już było, ale spytam:

Skąd bronie 75? - dobra znalazłem, riper i nowe bossy :C

+ dałoby radę zmienić bojowca na militara? Zawsze to troszkę więcej ataku + defa :P

Opublikowano

Nie rozumiem tych spekulacji nad dniem startu, a raczej powodu, dla którego nie chcecie wystartować jutro.

Ten kto chce zagrać - zagra i tak, nawet jakby musiał zacząć dopiero tydzień po starcie serwera.

Wracając..

Serwer dobrze się zapowiada, dużo nowych i fajnych rozwiązań, które powinny pasować wszystkim, generalnie z zapowiedzi cud miód i orzeszki, ale jak będzie naprawdę zobaczymy jutro (myślę, że jutro, przynajmniej ankieta tak mówi na tą chwilę).

Powodzenia na starcie, myślę, że wam się przyda bo konkurencją jesteście dużą.

@EDIT

Przypomniałem sobie, pewnie już było, ale spytam:

Skąd bronie 75? - dobra znalazłem, riper i nowe bossy :C

+ dałoby radę zmienić bojowca na militara? Zawsze to troszkę więcej ataku + defa :P

Zdecydowanie się z tobą zgadzam, z tym co napisałeś powyżej, a broń na 75lvl dropi z rippa i nowych bossów.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Moim zdaniem ta ankieta jest nie potrzebna :) Powinni wystartować jak wszystko będzie dokończone do ostatniej deski w 100%

A nie pytać się nas graczy kiedy wystartować :D

Więc jeśli są w 100% gotowi do niech startują ;)

Opublikowano

Boże, jak ja nienawidzę tych ostatnich broni na ninjy. Moglibyście je zmienić.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Boże, jak ja nienawidzę tych ostatnich broni na ninjy. Moglibyście je zmienić.

Bronie sa zmienione ( te na 87 lv ) bo byly te standardowe wygladajace jak wachlarz xD , nowe sa autorskie TreeN'a , a te ostatnei nie sa wcale takie zle :P

Opublikowano

Jestem za za stroną administracji, która ubrała sobie dzień 30.08.2013r, gdyż nie ma się po co spieszyć ma to być profesjonalny serwera,a nie profesjonalny bug ; )

Czekam na clienta ... ;)

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jestem za za stroną administracji, która ubrała sobie dzień 30.08.2013r, gdyż nie ma się po co spieszyć ma to być profesjonalny serwera,a nie profesjonalny bug ; )

Czekam na clienta ... ;)

Serwer już jest dokończony, tylko chodzi o ilość graczy ; )

15wb5fq.jpg

15wb5fq.jpg.05799e8ef5faf42ca1103e418379f5a0.jpg

Opublikowano

Bronie sa zmienione ( te na 87 lv ) bo byly te standardowe wygladajace jak wachlarz xD , nowe sa autorskie TreeN'a , a te ostatnei nie sa wcale takie zle :P

Jak dla mnie są złe, mogli by dodać coś nowego :P

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Serwer już jest dokończony, tylko chodzi o ilość graczy ; )

O to nie ma po co srać w gacie i tak będzie w ujjj ludzi i jeszcze trochę nie dość, że będą reklamy na youtube, to serwer sam sobą przyciągnie i zatrzyma sporo ludu

Opublikowano

Zrobili ankiete,bo jak napisali serwer jest dla nas , skoro ją zrobili powinni się do niej dopasować,serwer jak na moje będzie miał 600+ graczy on-line ponieważ wszyscy z Nathiss tam idą no i poza tym w ostatnim okresie nic ciekawego nie startowało chodzi mi o taki typ serwera,także o ilość graczy nie muszą się martwić ;>>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Zrobili ankiete,bo jak napisali serwer jest dla nas , skoro ją zrobili powinni się do niej dopasować,serwer jak na moje będzie miał 600+ graczy on-line ponieważ wszyscy z Nathiss tam idą no i poza tym w ostatnim okresie nic ciekawego nie startowało chodzi mi o taki typ serwera,także o ilość graczy nie muszą się martwić ;>>

Zauważ co pisze .. 29 - nie pewne ;)

Lepiej poczekać do 30 i to będzie pewne, że wystartuje niż potem aby wszyscy płakali, że administracja nie słucha się graczy itp. itd. .. :x

Topic@

kiedy zostanie udostępniony klient?

Opublikowano

Mam pyt kiedy start 28 a godzina clieenta niemozna pobrac wiec off czy on i kieedy on

Start 30.08.2013r, a client będzie 29.08.2013

Opublikowano

Jeśli serwer miałby startować jutro to dajcie dzisiaj clietna do pobrania, jęsli nie będzie clienta dzisiaj startujcie 30, a jutro udostępnijcie clienta. Jak dacie clienta z 5h przed startem to dopiero puacz będzie.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Najlepiej gdyby klient był dzisiaj z wieczora, ponieważ jeżeli zwali się 600 wiary + na 2/3 hostingi to będzie zamulać itp... Proszę również o to, żeby osoby ze słabszymi łączami internetowymi nie były poszkodowane, tak jak up napisał, że 5h przed startem będzie dopiero klient.

Druga kwestia tyczy się maksymalnego abs'u na magię - ile będzie on wynosił ? Chodzi o wszystkie biologi, bonusy dodatkowe, wbudowane itp. Proszę administratora o odpowiedź. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli serwer miałby startować jutro to dajcie dzisiaj clietna do pobrania, jęsli nie będzie clienta dzisiaj startujcie 30, a jutro udostępnijcie clienta. Jak dacie clienta z 5h przed startem to dopiero puacz będzie.

Człowieku to jest oczywiste client będzie jeden dzień szybciej powinno wystarczyć

Jeżeli ktoś ma Internet Download Menager to ściąga mu z maxymalną szybkością łącza i są to minuty

Najlepiej gdyby klient był dzisiaj z wieczora, ponieważ jeżeli zwali się 600 wiary + na 2/3 hostingi to będzie zamulać itp... Proszę również o to, żeby osoby ze słabszymi łączami internetowymi nie były poszkodowane, tak jak up napisał, że 5h przed startem będzie dopiero klient.

Druga kwestia tyczy się maksymalnego abs'u na magię - ile będzie on wynosił ? Chodzi o wszystkie biologi, bonusy dodatkowe, wbudowane itp. Proszę administratora o odpowiedź. Z góry dzięki.

Gdy będą mieli upload na mega.co.nz, albo na dedyku to macie ściąganie z pełną przepustowością waszego internetu //

Co do biologa to też proszę o jakieś info jakie bonusy/prezenty można dostać od Biologa za ukończone misje

Opublikowano

Dokładnie.

Kazduś.... 

Opublikowano

Zapraszam na TS, jeśli są jakieś pytania.

Ps. Stalki i Bronie 75lv, jednak też będą dropić w av2, ale będzie je trudno ulepszyć.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Szczerze mówiać jeżeli chcą mieć więcej graczy to start powinni zrobić jak najwcześniej bo zaczyna się szkoła, praca, praktyki i inne obowiązki...

Ale cóż zwlekajcie dalej ^^

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Opublikowano

Zauważ co pisze .. 29 - nie pewne ;)

Lepiej poczekać do 30 i to będzie pewne, że wystartuje niż potem aby wszyscy płakali, że administracja nie słucha się graczy itp. itd. .. :x

Topic@

kiedy zostanie udostępniony klient?

Nie pewne bo boją się o ilośc graczy,przecież napisali już że serwer jest dokończony,nawet jeżeli ankieta jest ZA 29,bez powodu by jej nie robili,jakby chcieli wystartować 30 to by wystartowali a tak zrobili ankiete by sprawdzic jak wolimy MY,gracze ..

Szczerze mówiać jeżeli chcą mieć więcej graczy to start powinni zrobić jak najwcześniej bo zaczyna się szkoła, praca, praktyki i inne obowiązki...

Ale cóż zwlekajcie dalej ^^

No dokładnie ;/

Na serwach ------------------- kaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...