Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Dano tabelkę z bonusami, wiele osób o niej pisało więc macie ;)

##Starsze

#Zmieniono broń dla ninji na 87 poziom - od graczy dla graczy
# Dodano 3 nowe sygnatury - Dziękujemy BombWork

#Zmieniono 2 bronie dla wojownika
#Teraz system ulepszeń powinni wszyscy widzieć

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A te stacje to z open.fm czy jak? :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

To ty tego nie rozumiesz?

Jest standardowe bonowanie itemów, a jak ci wejdzie 4x abs max i 20 na diabły to sobie możesz te 20 na diabły zmieniać do skutku, aż wbijesz ludzi i zostawiasz.

Takie wsparcie w robieniu dobrych itemków, nie wiem czy system dobrze zrozumiałem ale o to w nim chyba chodzi ;)

Aha no ok dz za info xD

A co do serwera by mogli dać wcześniej Klienta niż w dniu premiery bo hosting będzie przeciążony i każdy będzie ściągał po 5/10h

Beż sensu.

Opublikowano

Byłbym za tym, żeby ten bon, który można mieszać, można było wymieszać określoną liczbę razy.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Zagram :) Cieszę się, że administracja odpowiada tak chętnie na nasze pytania. Jedno pytanie:

Jakie wartości ma bonus na magię w epickich zbrojach?

Zobacz sam:

34x1hk.jpgi1f0l7.jpg

Opublikowano

Świetna robota ! Zawitam na serwerze na pewno. Bardzo ciekawe nowe elementy. Nie pozostaje mi nie innego jak czekać na start i życzyć powodzenia. !

Opublikowano

Miło jest popatrzeć jak ludzie nabywają wprawy w tym co lubią robić.

Kiedy zostanie udostępnione forum?

z czego co mi wiadomo ale pewny nie jestem, Czekają na licencje.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

mam pytanie z tego co zauważyłem na magie nie będzie ros a w zbroi jest tylko 25 % przez co BM będzie wymiatał na serverze może usunąć całkowicie zwój zmiany statusu z gry i itemshopu

To jest bardzo dobre spostrzeżenie, wydaje mi się, że jak się męczyć, to od początku do końca. Prawdę mówiąc, to nie możemy jeszcze mówić o sile BM, ponieważ serwer jeszcze nie wystartował, a możliwe jest, że administracja już coś z tym zrobiła.

37143810364250485063.png

Opublikowano

U nas nie będzie tego zwoju, nie dodajemy do do sklepów jak i do IS.

To jest bardzo dobre spostrzeżenie, wydaje mi się, że jak się męczyć, to od początku do końca. Prawdę mówiąc, to nie możemy jeszcze mówić o sile BM, ponieważ serwer jeszcze nie wystartował, a możliwe jest, że administracja już coś z tym zrobiła.

Opublikowano

Dajcie clienta dzień przed startem, bo jak się kilkaset osób rzuci to nie każdy zdąży pobrać, nie wspominając już o osobach ze słabszym łączem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Serwer jest solidnie zrobiony widzę.

Trochę prezentacja taka ....ale nie jest źle.

Jak stoicie z reklamą ?. Będzie 1k ludzi, czy nie bardzo?.

P\.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...