Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez różnicy czy piątek czy sobota.

Ważne żeby wystartował bez bugów, cofek itp.

Pytanie odnośnie serwera.

Kiedy będzie forum?

Oraz ponawiam pytanie: Czy dla szamanki smok będzie ciężko ekspić samej na nowych mapach?

Zadanie pytanie gdyż widziałam we wcześniejszych postach, że dla ninji będzie potrzeby "buff".

Czyli szamanka smok ma wyekspić sobie wp aby mogła być przez niego ekspiona bo sama sobie nie poradzi w ekspie?

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli szamanka smok ma wyekspić sobie wp aby mogła być przez niego ekspiona bo sama sobie nie poradzi w ekspie?

Pewnie samemu lajtowo mozna expic , jak gralem na takiego typu serwach to szaman ogarnia nawet wiecej niz wp bez buffa bo blogo daje w uj ;d

Opublikowano

Ehh, wbiłem na prezke mówie "oo startuje fajny serverek" aż tu widze jakąś głupote z bonami, co to kurwa jest !? Zróbcie normalnie dodania i zmianki, zeby normalnie mixować, jak Ci wbije 4x15i hp to będziesz miał frajde i nawet na Bs to potrwa dłużej (do 2h) A wy zrobiliscie coś takiego ;/ Nie zagram.

AW. W ile wbije 100lv ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Żeby startować potrzebny jest client, a client robi TreeN, a kiedy on skończy tego nikt nie wie, trochę myślenia nie zaszkodzi. ;)

Troche myślenia nie zaszkodzi tooo prawda,robić ankiete i nadzieje graczą,a nawet dzien przed startem nie ma klienta,ale ja tu przecież nie myśle <3

Ehh, wbiłem na prezke mówie "oo startuje fajny serverek" aż tu widze jakąś głupote z bonami, co to kurwa jest !? Zróbcie normalnie dodania i zmianki, zeby normalnie mixować, jak Ci wbije 4x15i hp to będziesz miał frajde i nawet na Bs to potrwa dłużej (do 2h) A wy zrobiliscie coś takiego ;/ Nie zagram.

AW. W ile wbije 100lv ?

Jestem za tym,te bony to przechujostwo nie podoba mi sięto ;/ każdy z perfekt będzie latać

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Troche myślenia nie zaszkodzi tooo prawda,robić ankiete i nadzieje graczą,a nawet dzien przed startem nie ma klienta,ale ja tu przecież nie myśle <3

Jestem za tym,te bony to przechujostwo nie podoba mi sięto ;/ każdy z perfekt będzie latać

Nie rozumiem, o co Wam chodzi z tymi bonami? Prujecie się, że są max.? To je easy przecież! ;d A tak wgl. to ile wchodzi max. hp, bo w prezce nie ma. Dobrze by było gdyby wchodziło 4-5k hp, ułatwienie w expie. I gdyby obrażenia do pż wynosiły 15%. Super easy! <3

Opublikowano

Aby wyszkolić umiejętność do poziomu "P" potrzebujemy kamieni 10

Kamieni Duchowych, lecz jeśli chcemy to szybciej zrobić

możemy użyć Magicznego Kamienia.
tc4q.png

Magiczny Kamień rozwija umiejętność do poziomu "P" podczas pierwszego użycia,

i podnosi rangę postaci o 2.000 punktów!

Ale jak do zdobyć ? oO

Opublikowano

Aby wyszkolić umiejętność do poziomu "P" potrzebujemy kamieni 10

Kamieni Duchowych, lecz jeśli chcemy to szybciej zrobić

możemy użyć Magicznego Kamienia.

tc4q.png

Magiczny Kamień rozwija umiejętność do poziomu "P" podczas pierwszego użycia,

i podnosi rangę postaci o 2.000 punktów!

Ale jak do zdobyć ? oO

Łatwo, na Allegro bodajże po 5zl sztuka będzie.

@AW. Zrobicie ankiete dot. bonusów ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Dodania i zmianki masz normalne wiec i tak od startu bedziesz bonowal ;p Tamte dodatkowe bony to tylko z eventow oraz lepszych bossow wiec zeby zrobic item perfect to lepiej normalnymi zmiankami bonowac :P Dodatkowy bon to sobie mozesz dodac jak ci jakis bonus w itemie do pvp nie pasuje to sobie zamieniasz bo wiadomo ze calego eq tak nie zrobisz bo watpie zebys tych dodan tyle nadropil

Opublikowano

@LanaDelRey

Zmianki zwykłe są u handlarzy, natomiast te specjalne którymi można wybrać bon bądź zmienić jeden są dropione.

@ZielonoMi

Ogarnij swoje posty. Nikt nie będzie dla Ciebie zmieniał systemu bonusów. To że tobie nie przypadło to do gustu nie oznacza że innym też ma to się nie podobać. Myślę, że liczba wyświetleń w tym temacie oraz odpowiedzi robi swoje ( czyt. świadczy o tym że ludziom taki sposób bonowania odpowiada).

Opublikowano

@LanaDelRey

Zmianki zwykłe są u handlarzy, natomiast te specjalne którymi można wybrać bon bądź zmienić jeden są dropione.

@ZielonoMi

Ogarnij swoje posty. Nikt nie będzie dla Ciebie zmieniał systemu bonusów. To że tobie nie przypadło to do gustu nie oznacza że innym też ma to się nie podobać. Myślę, że liczba wyświetleń w tym temacie oraz odpowiedzi robi swoje ( czyt. świadczy o tym że ludziom taki sposób bonowania odpowiada).

Powiedz mi gdzie napisałem zeby ZMIENIALI dla Mnie system bonusów? Napisałem że mi się nie podoba i zeby dodali ankiete, bo na pewno więcej osób nie chce takiego systemu : )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Z tego co widze nie ma co się napalać na start jutrzejszy jak zero info od Adminków o starcie , jak teraz maja wyjebke na nasze zdanie to co potem będzie? Zagram , ale nie mam napału jakoś na ten serwer jestem przekonany ze ''Piąteg bez buguf''..

Opublikowano

Z tego co widze nie ma co się napalać na start jutrzejszy jak zero info od Adminków o starcie , jak teraz maja wyjebke na nasze zdanie to co potem będzie? Zagram , ale nie mam napału jakoś na ten serwer jestem przekonany ze ''Piąteg bez buguf''..

Dokładnie napisałem chyba z 3 pytania do nich i niech zero se,dzisiaj tak samo kompletne 0 odpowiedzi w temacie ;/

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Dokładnie napisałem chyba z 3 pytania do nich i niech zero se,dzisiaj tak samo kompletne 0 odpowiedzi w temacie ;/

z mojej perspektywy na wszystkie pytania mi na gg odpisuja oraz na ts ; p wiec jak dla mnie ogarniają ;) Start jak pisalem na 80% w piatek bo 6 nowych dungeonow sprawdzaja .

Opublikowano

Dziwisz się? Oni startują jutro, bo tak na to naciskacie. Muszą ogarnąć serwer i clienta zrobić do końca, zuploadować clienta i ogarnąć inne sprawy.

Teraz mają pełno zajęć przed startem i to normalka, że nie odpisują.

Ja tam bym poczekał już do tego 30, ale dobra...

linki poza mpc

Opublikowano

TreeN ma teraz duzo roboty duzo duzo spamu i zapewne dopinaja wszystko na ostatni guzik i sprawdzaja wszystko ponownie , przed chwila pokazal mi SS ile ma wiadomosci . stara sie odpisac na wszystkie , a jest tego duzo wiec nie dziwcie sie ze nie odpisuje tak predko , ale mysle ze zaraz jakies info dostaniemy :) !!

P.S : Info od TreeN'a ze start jutro ( 29 ) na 40% Czyli jest nadzieja !! xD

Opublikowano

Dziwisz się? Oni startują jutro, bo tak na to naciskacie. Muszą ogarnąć serwer i clienta zrobić do końca, zuploadować clienta i ogarnąć inne sprawy.

Teraz mają pełno zajęć przed startem i to normalka, że nie odpisują.

Ja tam bym poczekał już do tego 30, ale dobra...

Ty jesteś normalny czy nie?

Piszę v1reS, że start 80% w piątek ale nie no bo w szkole czytać nie uczą zaaapomniałem.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Na 80% , czyli 20% dobra juz widze ze sie szykuje fail :D

Weź wyjdź z tego tematu, nie dość, że twoje posty nic nie wnoszą to tylko takim pisaniem zniechęcasz ludzi, którzy wbili 1 raz do prezki i czytają ostatnią stronę. Więc milcz wstydu oszczędź. :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dodano Trailer serwera, osobę chętne udostępnieniem go na swoich kanałach proszę pisać na gg(profil)

Trailer jest na początku.

##Starsze

#Dodano TS3

#Dano tabelkę z bonusami, wiele osób o niej pisało więc macie ;)

#Zmieniono broń dla ninji na 87 poziom - od graczy dla graczy

# Dodano 3 nowe sygnatury - Dziękujemy BombWork

#Zmieniono 2 bronie dla wojownika

#Teraz system ulepszeń powinni wszyscy widzieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...