Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Pytanie mam: Zwierzaki/Pety only IS? Czy będzie jakaś misja na nie?

Pety sa w IS i ze szkaty ktora dropi z Bossow , TreeN dodal bało bało :D

Opublikowano

Ty jesteś normalny czy nie?

Piszę v1reS, że start 80% w piątek ale nie no bo w szkole czytać nie uczą zaaapomniałem.

Jestem normalny, sugerowałem się ankieta.

V1res jest youtuberem, a nie administratorem tego serwera i nie wiem co on sobie tam ustalał z adminem i mnie to nie interesuje.

Czytać w podstawówce mnie nauczyli, a obecnie kończę technikum w którym nauczyli mnie rozmawiania z takimi osobami jak ty naskakującymi na ludzi mimo tego, że nie rozumieją ich toku myślenia. Rozumiem, że moja odpowiedź w tym temacie cie mocno oburzyła (Swoją drogą nie wiem co cię oburzyło, że zarzucasz mi od razu brak edukacji i zaburzenia psychiczne) i robisz pod siebie z złości ale jednak chyba warto wychillować co nie? Ja kłótni nie szukam o byle gówno, bo gówno śmierdzi i się go nie tykam. Start będzie wtedy, kiedy poda datę administracja i zapamiętaj, że tylko informacje od administracji są w 100% pewne.

Tyle na temat twojej wypowiedzi. Ja nie wiem czy chciałeś zaistnieć, czy się popisać V1res'owi ale zapewne ci nie wyszło.

Teraz się lepiej wychilluj i czekaj na start, tak jak wszyscy.

linki poza mpc

Opublikowano

Pety sa w IS i ze szkaty ktora dropi z Bossow , TreeN dodal bało bało :D

Dziękuję, ale z bossów na mocniejszych mapach czy np z Ripera takowa szkatułka też będzie dropić?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jestem normalny, sugerowałem się ankieta.

V1res jest youtuberem, a nie administratorem tego serwera i nie wiem co on sobie tam ustalał z adminem i mnie to nie interesuje.

Czytać w podstawówce mnie nauczyli, a obecnie kończę technikum w którym nauczyli mnie rozmawiania z takimi osobami jak ty naskakującymi na ludzi mimo tego, że nie rozumieją ich toku myślenia. Rozumiem, że moja odpowiedź w tym temacie cie mocno oburzyła (Swoją drogą nie wiem co cię oburzyło, że zarzucasz mi od razu brak edukacji i zaburzenia psychiczne) i robisz pod siebie z złości ale jednak chyba warto wychillować co nie? Ja kłótni nie szukam o byle gówno, bo gówno śmierdzi i się go nie tykam. Start będzie wtedy, kiedy poda datę administracja i zapamiętaj, że tylko informacje od administracji są w 100% pewne.

Tyle na temat twojej wypowiedzi. Ja nie wiem czy chciałeś zaistnieć, czy się popisać V1res'owi ale zapewne ci nie wyszło.

Teraz się lepiej wychilluj i czekaj na start, tak jak wszyscy.

<3 Naprawdę tak się chciałem przypodobać v1resowi, że mu kwiaty z bombonierką wysłałem... Chodzi mi o to, że jeżeli piszę on iż rozmawiał z administracją na GG i od nich informacja wyszła, że 80% start w piątek to nie ma się co napalać na jutro i trzeba poczekać do 30.;]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

To on ma 130subów i może trailer wrzucić ? Nie rozumiem tego trailera . A i niech zmieni date startu serwera :)

pixel-vfl3z5WfW.gif

On wykonał ten trailer , poprostu mi go udostepnił i ja go wrzucilem ;) Co do startu to ja napisalem ze 30 bo wiem na 80% ze tak bedzie lecz moze i jutro wystartowac na 20%

http://scr.hu/1ekh/3mypr - rozmowa , ze start w piatek na 80%

Opublikowano

Na końcu trailera jest napisane, że start 29, czyli to już potwierdzone na 100%?

Tak serwera raczej można się spodziewać jutro, wyjdzie wszystko jeszcze oby na dobre ;d Moich ludzi zapraszam na ts3

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Winchester w team? GRAM! :) Świetna prezentacja, widać, że serwer nie jest robiony przez dzieciarnię. :)

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

To nic czekam do jutra mam ogromną nadzieje,że wystartujecie jutro,zyskacie na pewno większą ilość graczy na moje,bo wiadomo że ludzie pracują,ale nie musicie przecież startować o 7 godzinie,20-21 80% ludzi już jest po pracy , także ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

To nic czekam do jutra mam ogromną nadzieje,że wystartujecie jutro,zyskacie na pewno większą ilość graczy na moje,bo wiadomo że ludzie pracują,ale nie musicie przecież startować o 7 godzinie,20-21 80% ludzi już jest po pracy , także ..

Fakt, są po pracy. Niestety drugi fakt jest taki, że idą w piątek do pracy i długo grać nie będą :)

Ja właśnie nie chce tego startu jutro, bo mam zamiar grać z kolegą i koleżanka, a oni pracują...

A co do tematu, nadal mnie ciekawi jak wygląda biolog na tym serwerze :>

linki poza mpc

Opublikowano

Fakt, są po pracy. Niestety drugi fakt jest taki, że idą w piątek do pracy i długo grać nie będą :)

Ja właśnie nie chce tego startu jutro, bo mam zamiar grać z kolegą i koleżanka, a oni pracują...

A co do tematu, nadal mnie ciekawi jak wygląda biolog na tym serwerze :>

to masz problem ja chce jutro start bo w sobote mam wesele kazdy ma jakis pretekst

Opublikowano

to masz problem ja chce jutro start bo w sobote mam wesele kazdy ma jakis pretekst

No świetnie. To ty tutaj masz problem, bo na twoje miejsce pojawi się więcej pracujących osób.

Warto też zauważyć to, że osoby pracujące mogą sobie pozwolić na drobne wydatki w itemshopie i 3/4 tych osób zawsze coś tam zostawi na serwerze.

Mój znajomy zawsze topkę atakował i czy mu wychodziło czy nie, do teraz na dzień dobry inwestuje 100 zł w serwer na którym zaczyna.

Dlatego moim zdaniem trzeba iść na kompromis i wybrać dobra datę dla uczniów i osób pracujących, bez dwóch zdań jest to piątek.

Teraz niech wszystkie osoby uczące się pomyślą sobie, że administracja robi start serwera w roku szkolnym, w środku tygodnia o 21.

Prawda jest taka, że z nerwów sralibyście pod siebie i się spinali, maści na ból dupy by dla was nie wystarczyło.

Start w piątek o godzinie 18-20 to jest najlepsze rozwiązanie i administracja dobrze o tym wie.

Tylko najtrudniej uświadomić to gracza w wieku 11-16 lat (czyt. 70% użytkowników piszących w tej zapowiedzi), którzy już mieli ciężkie dąsy i żale do administracji, że ma wbite w ankietę chociaż nawet się na temat startu jeszcze nie wypowiedzieli.

Profilaktycznie podaje maść na ból dupy dla osób które się z nim oswajają (czyt. gimbusów), bo pewnie po przeczytaniu tego co ja tu napisałem zaraz się pojawi.

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

A macie i drugą tubkę, jakby wam jedna nie wystarczyła

Ps. Jako, że poziom niektórych osób tutaj jest niski, nicków nie będę wymieniał ale to dla nich zaznaczyłem ważniejsze fragmenty. Zachowanie kilku osób w tym temacie to dramat... Proszę weźcie się w garść, jak nie dla dobra innych to dla waszego, bo prezentowanie takiego pustego i idiotycznego myślenia, w sumie bezmyślności powiedziałbym jest dla ludzi czytających to smutne, przykre i nawet nie chcą się wdawać w dyskusje z taką osobą.

Dziękuje koniec przemowy.

linki poza mpc

Opublikowano

No świetnie. To ty tutaj masz problem, bo na twoje miejsce pojawi się więcej pracujących osób.

Warto też zauważyć to, że osoby pracujące mogą sobie pozwolić na drobne wydatki w itemshopie i 3/4 tych osób zawsze coś tam zostawi na serwerze.

Mój znajomy zawsze topkę atakował i czy mu wychodziło czy nie, do teraz na dzień dobry inwestuje 100 zł w serwer na którym zaczyna.

Dlatego moim zdaniem trzeba iść na kompromis i wybrać dobra datę dla uczniów i osób pracujących, bez dwóch zdań jest to piątek.

Teraz niech wszystkie osoby uczące się pomyślą sobie, że administracja robi start serwera w roku szkolnym, w środku tygodnia o 21.

Prawda jest taka, że z nerwów sralibyście pod siebie i się spinali, maści na ból dupy by dla was nie wystarczyło.

Start w piątek o godzinie 18-20 to jest najlepsze rozwiązanie i administracja dobrze o tym wie.

Tylko najtrudniej uświadomić to gracza w wieku 11-16 lat (czyt. 70% użytkowników piszących w tej zapowiedzi), którzy już mieli ciężkie dąsy i żale do administracji, że ma wbite w ankietę chociaż nawet się na temat startu jeszcze nie wypowiedzieli.

Profilaktycznie podaje maść na ból dupy dla osób które się z nim oswajają (czyt. gimbusów), bo pewnie po przeczytaniu tego co ja tu napisałem zaraz się pojawi.

Ps. Jako, że poziom niektórych osób tutaj jest niski, nicków nie będę wymieniał ale to dla nich zaznaczyłem ważniejsze fragmenty. Zachowanie kilku osób w tym temacie to dramat... Proszę weźcie się w garść, jak nie dla dobra innych to dla waszego, bo prezentowanie takiego pustego i idiotycznego myślenia, w sumie bezmyślności powiedziałbym jest dla ludzi czytających to smutne, przykre i nawet nie chcą się wdawać w dyskusje z taką osobą.

Wypierdalaj z tym czerwonym kolorem, świecić nie będziesz w taki sposób. Co z tego, że twój zajebisty znajomy wydaje kasę na is? Nie musiałeś się tym chwalić publicznie, a za te gimbusiarskie tubki lajków nie dostaniesz, więc sam je użyj, jak chcesz.

@Co ile oddawany jest biolog na serwerze?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Mam pytanie: 500 PŻ Maxymalne, Serious?

Chyba, że to MAX SP coś innego oznacza a HP nie widzę.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Spokojnie, nie musisz się tak denerwować, to jest tylko gra, a maść może Ci się jeszcze przydać, więc nie bądź taki rozrzutny i zostaw ją dla siebie. Dla mojej osoby jest to obojętne, kiedy serwer wystartuje, choć jestem osobą pracującą, to i tak mam mało czasu na grę, każdy ma jakieś obowiązki nie tylko szkoła, czy praca. Twoim zdaniem najlepszy start serwera będzie w piątek, ale w sobotę ludzie, również pracują, więc nie widzę tu żadnej różnicy. Uniosłeś się, że ludzie pracujący wydają na IS, właśnie się mylisz, ponieważ większość młodych osób wyciąga pieniążki od rodziców, człowiek pracujący liczy się z każdym groszem. Grać można bez IS, lecz moje zdanie jest takie, jeżeli serwer jest fajny i administracja jest w porządku, to powinno się ich dowartościować kilkoma złotymi, za ich trud i poświęcenie. Kto w tych czasach chciałby robić coś, aby nie mieć z tego korzyści? Tworząc serwer trzeba poświęcić wiele godziny pracy, aby był jednym z lepszych projektów. Administracja niestety dostaje marne grosze, myślicie, że na serwerze tak łatwo można zarobić? Niestety, ale tak nie jest, a administracja za, każdą złotówkę dostaje marny procent, który przy dobrych lotach wystarcza tylko na dobrą maszynę albo jeszcze muszą dopłacać do tego interesu, abyście Wy, jako gracze mogli grać i czerpać z tego przyjemność.

Jeżeli serwer jest już gotowy, to niech startuje nawet dziś na pewno będzie dużo graczy, a osoby pracujące muszą się pogodzić, że dorosłe życie, to nie bajka i czas na gry jest niestety niewielki.

Trailer mi się nie podoba, może jest za długi, oglądałam go późną nocą, to oczy same się zamykały w trzeciej minucie, troszeczkę brakuje mu dynamiki, jest za bardzo monotonny.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Mam pytanie: 500 PŻ Maxymalne, Serious?

Chyba, że to MAX SP coś innego oznacza a HP nie widzę.

Max. SP to jest punkty many, w tabelce nie ma po prostu max.HP. Teraz pytanie do administracji, ile wynosi max. hp? Oby było chociaż te 4k... :D

Opublikowano

No server prezentuje się fajnie tylko te bizu mi nie pasuje ;c reszta całkiem całkiem,

Napewno zagram ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...