Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer zapowiada się wysmienicie, napewno zawitam na start, jednakże mam kilka pytań.

Jak z updatami?

Czy bedą nowe dungeony?

Czy obecnych setów broni i zbrojek nie da się zastapić innymi unikalnymi?

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z updatami?

Czy bedą nowe dungeony?

Czy obecnych setów broni i zbrojek nie da się zastapić innymi unikalnymi?

Update, jest Patcher więc nie masz co się marwtić.

Nowe Dungeony, jak Większe levele ludzie powbijają na starcie, gdzieś w prezce jest coś na ten temat.

Da radę, ale to do TreeNa, Robi autorskie bronie itp, dla niego to nie problem.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z powodu, że współpracujecie z firmą litegame, w porównaniu do forgame to przynajmniej wasze serwery stoją, gracze grają oraz są wprowadzane bardzo często update. Życzę wszystkiego dobrego, ja z miłą chęcią zagram.

xD 

Opublikowano

TreeN stawiasz ten serwer na jaki czas??? Nie tylko ja widziałem Cie w Administracji innego serwera Resthea.
Skoro tam pracujecie rok nad serwerem to po co ten???
Nasuwa się jedna myśl, ludzie tu wydadzą na IS, zamkniecie serwer a za złotówki wykupicie dedyka pod Resthea ???

Na serwerze zawitam, a to co wyżej napisałem to jest tylko moje spostrzeżenie.

Opublikowano

TreeN stawiasz ten serwer na jaki czas??? Nie tylko ja widziałem Cie w Administracji innego serwera Resthea.

Nasuwa się jedna myśl, ludzie tu wydadzą na IS, zamkniecie serwer a za złotówki wykupicie dedyka pod Resthea ???

Z administracji Resthea jest tu tylko treen, odpowiada on tam za mapki i chyba zbrojki, bronie. Sponsorem jest litegame które nie ma powiązania z restheą, więc po co mieliby zamykać serwer?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

server mega! zagram z kolegą na pewno.. a co do propozycji osob wyżej zgodzę się z zmianą wyglądu setów napewno przyciągnie to wielu graczy ;) i pytanie czy klient naprawdę dopiero 29??

Opublikowano

Z administracji Resthea jest tu tylko treen, odpowiada on tam za mapki i chyba zbrojki, bronie. Sponsorem jest litegame które nie ma powiązania z restheą, więc po co mieliby zamykać serwer?

Akurat zarówno Treen, Xanik jak i Winchester, są w teamie Resthea - natomiast reszta - w tym ja (EvilMan, Arczi, Vatahar, Ja) nie.

Oczywiście Litegame odpowiada tylko za Neurox ;)

Jest to całkowicie oddzielny projekt, którego pomysłodawcą jest TreeN i on sam go zrealizował w 90%.

Nic z tego co jest w prezentacji Neuroxa, nie będzie na Resterze, i na odwrót.

Co do tego czy jest po to żeby zarobić - tak - ludzie stawiają serwery po to żeby zarobić, przejrzyjcie na oczy xD - co absolutnie nie oznacza że będzie się na nim źle grało, ani że administracja go zaniedba, bo jestem przekonany że będzie inaczej.

Myślę że będzie można też spokojnie grać bez płacenia - przecież my (jako założyciele serwerów) wiemy czego oczekujecie, trzeba znaleść taki złoty środek, żeby ci którzy płacą byli zadowoleni, ale ci którzy nie, również.

sygnatura2.png

Opublikowano

TreeN Wykonuje tylko dla nich mapki itp, pod zamówienie, z tego co mi wiadomo.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Macie bardzo dobry serwer, nie zepsujcie tego jak Team A****2. Oczywiście zagram na 100% bo serwer jest meeega ! Czekam z niecierpliwością na start :)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

A dodacie radio ESKA ? Ogolnie serwer swietny , zagram ;)

właśnie radio eska !

W sumie Eska to dobry pomysł. Tylko czy tak łatwo to zrobić. Nie znam się szczególnie na tym ale jakby było to by się nawet przyjemniej grało ;)

Niemniej jednak czekam na start ! :)

Opublikowano

Proszę o napisanie konkretnej informacji '' Kiedy Klient '' i '' Kiedy Start?'' Nie czytałem calego tematu potrzebuję tego do nakręcenia filmiku.

Pozdrawiam.

Kazduś.... 

Opublikowano

Proszę o napisanie konkretnej informacji '' Kiedy Klient '' i '' Kiedy Start?'' Nie czytałem calego tematu potrzebuję tego do nakręcenia filmiku.

Pozdrawiam.

co do cb nikt cie nie oglada twoje 30 subow to napewno nie zrobi reklamy haha

Co do serwa zagram bo nie mam gdzie grac:D

Opublikowano

Z tego co wiem to każda reklama jest dobra .. i każdy zaczynał nakręcać jak miał 0 subów i też miał kiedyś te 30 subów ;o

Sam TreeN na pw napisał, że każda reklama jest dobra ;)

Topic@

Klient będzie jutro czy raczej udostępnicie go kilka godzin przed startem?

Opublikowano

Ja mam 80 widzów, a ogląda moje filmiki średnio 800-200 osób ... ale to prawda każdy zaczyna najgorzej gdy ktoś kupuje Suby i wyświetlenia na youtube ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

30 Subów? Zobacz moj kanał gnojku :) Prosze o Warna dla tego pana .

PS: Ciekawe czemu mam pare tyś. Wyświetleń i ponad 1k łapek.

pixel-vfl3z5WfW.gif193 widzów pixel-vfl3z5WfW.gif3 362 wyświetlenia

Pozdrowie cię na koniec zapowiedzi serwera :))) - Bardzo tolerancyjnie.

Kazduś.... 

Opublikowano

Kiedy start niech napisze ktoś na PW

Kiedy start niech napisze ktoś na PW

Start 28/29 jeszcze wszystko się okaże, którego dnia i o której godzinie administracja poda informacje officjalną !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Każdy miał swój początek na YT odziwo wszystkich Gimper/Rojo czy Rock też mieli kiedyś 50 widzów i nie wiem z czego się tu śmiać z reklamy YouTubera który ma 200 widzów conajmniej z 50 sprawdzi serwer.

A co do serwera to coś pięknego dawno nie widziałem tak dopracowanego serwera do zrobienia pozostaje tylko dobry i punktualny start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...