Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy powtarzac ze max HP to 1/2k ... info od TreeN'a wiec pewne .

Officjalny Trailer - Neurox2.pl ! Zapraszam

https://www.youtube.com/watch?v=c5vE-iraceU

Komentujcie i lajkujcie żebym wiedział czy ktoś będzie grał ...

Wyraznie napisane ze Ci co maja 1K subow moga udostepniac ale widze ze nawet z 60 Subami mozna wrzucac , a oficjalnej reklamy nie widze . ^^

Opublikowano

5ygj.png

W tym spoilerze" Nowy system bonowania" Jest taki item , wiec hp max bedzie 4k ;)

Są tutaj też absy 25%, a max to 15%.

Coś jeszcze chcesz dodać?

Opublikowano

Są tutaj też absy 25%, a max to 15%.

Coś jeszcze chcesz dodać?

Tak. Jesteś Rudy.

Ja dałem tylko ss z prezki. ; ) Elo.

@AW. Lubicie kakao ?

Czekamy, oby zaraz dali clienta i startowali wieczorem ^^

Nie polecam bo Nonevalid będzie grał.
Ps. Twoja dziewczyna ożyła na sf ;/
45838896929070851378.jpg

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Cześc, nie chce mi sie czytać tego całego spamu, ale dlaczego nie działa link na stronie żeby pobrać clienta?

P4hS6w.png

Opublikowano

Tak. Jesteś Rudy.

Ja dałem tylko ss z prezki. ; ) Elo.

@AW. Lubie kakao ?

To, że dajesz ss z prezki nie znaczy, że tak jest, a to zdjęcie w porównaniu do tabeli bonusów to udowadnia, było dużo zmian, których nie zmienili w prezentacji, m.in te wartości bonusów, o które ludzie płakali w dziale media w temacie z systemem bonusów, rudego to możesz mieć kota.

Opublikowano

Dajcie 4 koła hp i wszyscy będą happy... Po co po 1/2k hp? Żeby w pvm padać? To jest easy w końcu, prawda?!

@Av

Skąd zdobyć te kamyki magiczne? (1 km=P)

Opublikowano

To, że dajesz ss z prezki nie znaczy, że tak jest, a to zdjęcie w porównaniu do tabeli bonusów to udowadnia, było dużo zmian, których nie zmienili w prezentacji, m.in te wartości bonusów, o które ludzie płakali w dziale media w temacie z systemem bonusów, rudego to możesz mieć kota.

To własnie widać ile jest w prezce a ile an servie, wyjdzie tak jak na Revi**** , Z prezki będzie tylko 30% na servie.

Widocznie mam rudego kota i Ciebie.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Tak więc start dzis czy jutro ?

Nie wiadomo, informacja zostanie podana później. Na 60% start odbędzie się jutro. [niestety]

Opublikowano

Ile razy powtarzac ze max HP to 1/2k ... info od TreeN'a wiec pewne .

Wyraznie napisane ze Ci co maja 1K subow moga udostepniac ale widze ze nawet z 60 Subami mozna wrzucac , a oficjalnej reklamy nie widze . ^^

W czym widzisz problem ? Wstawiłem, bo chcę pomóc serwerowi od zewnątrz,a co to za problem mieć 1000 widzów sztucznych wykupionych ? Moim zdaniem lepsze te 80 prawdziwych niż 1000 sztucznych ... tyle na temat ; )

Dodajcie ankiete ile ma być HP

JA jestem za 4-5khp ; )

To nie zależy od nas ile HP będzie można uzyskać w bonach bierz pod uwagę DMG potworów, których na chwilę obecną nie znamy więc nei nam oceniać ... Administracja wybierze odpowiedni bonus dla tego serwera !

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

A gdzie ten oficjalny jutuber? Bo jak na razie wszyscy co udostępnili trailera mają łącznie 1k subów, z czego 1/3 może ich ogląda. Czekamy do jutra, ponieważ chcecie więcej ludzi, a dobrej reklamy nie ma..

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

A gdzie ten oficjalny jutuber? Bo jak na razie wszyscy co udostępnili trailera mają łącznie 1k subów, z czego 1/3 może ich ogląda. Czekamy do jutra, ponieważ chcecie więcej ludzi, a dobrej reklamy nie ma..

Poczekajmy do startu zobaczymy czy będzie potrzebny youtuber nim ... Mówisz, że nasze reklamy chujowe, a zobaczysz ile ludzi ściągnie !

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

To nie zależy od nas ile HP będzie można uzyskać w bonach bierz pod uwagę DMG potworów, których na chwilę obecną nie znamy więc nei nam oceniać ... Administracja wybierze odpowiedni bonus dla tego serwera !

Właśnie że zależy od Nas, server jest od graczy dla graczy, wbijesz na spota z 20k hp a moby beda ci wali po 1k ; )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Zrobią max hp 2k , i bedizemi mieli po 20k , ze skilla bedą walic po 10k - pvp na 2 skille, zrobia max hp 4k - mamy ok 40khp , i wtedy PvP nie bedzie na 2 skille i moim zdaniem będzie się lepiej grało :)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Zrobią max hp 2k , i bedizemi mieli po 20k , ze skilla bedą walic po 10k - pvp na 2 skille, zrobia max hp 4k - mamy ok 40khp , i wtedy PvP nie bedzie na 2 skille i moim zdaniem będzie się lepiej grało :)

nie wiadomo jakie bedzie dmg broni... moze jest tak ustabilizowane ze w pvp bedziemy bic po 4/6k... a bedziemy meic 20k hp

Opublikowano

System broni dla sury BM został ujednolicony z resztą broni na 85 poziom dla

sury, bronie mają odpowiednio ustawione ataki magiczne.

Zostały także lekko zmienione wartości ataków broni na 65 i 80 poziom.

Najlepiej przestudiuj sobie zapowiedz/prezentacje a dopiero pużniej sie wypowiadaj.

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...