Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymienkasz pży kanale ensiero http://www.youtube.com/user/EnseroxMT2 xD

Hahaha no no mam więcej od niego o grubo ten mi tu mówi ze moge ze swoim kanałem chuja zrobic :D Az sie prosi zeby pozdrowic go na koncu filmiku :D

Dobra juz cicho z tymi kanalami, bo sie jaracie jakbyscie mieli milion subow.

Elo

ZR_o79.gif

Opublikowano

Kiedy konkretnie Start server'a ?

Administracja jest za 30, ponieważ z doświadczenia wiemy że wtedy będzie naprawdę dużo graczy. A jutro rusza reklama na YT

Opublikowano

Administracja jest za 30, ponieważ z doświadczenia wiemy że wtedy będzie naprawdę dużo graczy. A jutro rusza reklama na YT

w 28 wiadomo ze by nie wystartował , ale 29 - Juz myślałem ze tak . Trudno czekamy do 30. ^.^ - Postaram się jutro cos nagrać;d

Kazduś.... 

Opublikowano

Dodano TS3

##Starsze

#Dano tabelkę z bonusami, wiele osób o niej pisało więc macie ;)

#Zmieniono broń dla ninji na 87 poziom - od graczy dla graczy

# Dodano 3 nowe sygnatury - Dziękujemy BombWork

#Zmieniono 2 bronie dla wojownika

#Teraz system ulepszeń powinni wszyscy widzieć

Opublikowano

Na serwerze zagram z pewnością, ciekawie to się zapowiada ale jak będzie naprawdę wyjdzie w praniu.

Anty nie spinaj się tak misiu ;3

Wystartują kiedy będą gotowi, żeby później nie było płaczu i zgrzytania zębów.

12412png_nennnnw.png

»ωнαтєvєя yσυ sαy, sαy ιт ωιтн cσnvιcтισn.«

Opublikowano

Pannienki, może najlepiej start przełożymy za rok, wtedy będzie łądnie pięknie dopracowane wszystko i wgl ;) ?

Ninaa <3 <3

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Pannienki, może najlepiej start przełożymy za rok, wtedy będzie łądnie pięknie dopracowane wszystko i wgl ;) ?

Ninaa <3 <3

Aha ...

Jakby ktoś nie wiedział Max HP wchodzi 1/2k :)

Start miał być 28/29 a tu nagle ankieta na 30 ???

Jak już tak na początku Nas zlewacie to, po co to wszystko ???

Legia W tez miala byc w LidzieM ale nie jest , to po co to bylo ? :D

Nie ma sensu sie spinac, poprostu moze chca lepiej , fakt wakacje sie koncza , i Nie zlewaja nas zobacz ile propozycji od graczy zostalo wprowadzonych na Serwer .

TreeN jest bardzo otwarty na propozycje ( zapewne uzgadnia to tez z reszta teamu ) ale to on jest głownym załozycielem , i jak widac zalezy mu na graczach .

Z niecierpliwoscia czekam na start ! :)

Pozdrawiam VllP

Opublikowano

o ale się fajnie zrobiło, gdy zobaczyłem, że użyliście mojej prezentacji z Download/Tutoriale, tylko szkoda, że ktoś zamiast dosztukować rozszerzał nieudolnie.
Co do serwera fajnie, że powstają serwery easy bo narobiło się hardów medium/hard i nie można się nigdzie pobawić a ten serwer może być jednym z ratunków :D

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Po to masz ankietę by wybrać dzień.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Dokładnie ^.^ Poczekam z nagrywaniem . Ale czekamy na serwer do 30 !

Kazduś.... 

Opublikowano

Zagrałbym ale wątpię że będzie tutaj chociaż 500 osób na stracie, co dopiero 2-3 dni po starcie.

Opublikowano

litegame.pl

Zapraszam na TS odpowiem wam na wszystkie pytania.

Zagrałbym ale wątpię że będzie tutaj chociaż 500 osób na stracie, co dopiero 2-3 dni po starcie.

To się okaże na starcie, ale powiem ci że raczej się mylisz ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Prawdę mówiąc, to lepiej, aby serwer wystartował bez żadnych problemów. Patrząc na drugą stronę medalu, to administracja ma rację, aby wystartować 30 sierpnia, wypada to w piątek i zaczyna się weekend, więcej graczy będzie miało możliwość bycia na starcie, choć nie wszyscy bo są ludzie pracujący, również w sobotę. Wielu ludzi płacze, że wakacje się kończą i każdy bierze się za naukę, ale prawda jest taka, że przychodząc do domu, siadacie przed kompa i gracie, tym bardziej, że pierwsze dwa tygodnie macie lajtowe. Ludzie, którzy się uczą około 2h dziennie po przyjściu ze szkoły, to spokojnie jadą na czwórkach, wszyscy ludzie z zapałem do nauki, stracą go po pierwszej jedynce, więc po co zabrać sobie przyjemności??

37143810364250485063.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy w kurwa umiecie czytać? Serwer jest już skończony bo nie widzę nigdzie w ankiecie, że 29 mogą być jakieś bugi czy coś. Po prostu chodzi im o graczy. Zdecydowanie lepiej by było gdyby wystartował jutro, a nie napierdalanki o spoty jak bedzie chociażby 300 osób. Pozatym w piątek też za dużo nie będzie bo np ja w weekendy "imprezuje". Takie pytania kiedy start są dla no life-ów. Pzdr -.-

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Prawdę mówiąc, to lepiej, aby serwer wystartował bez żadnych problemów. Patrząc na drugą stronę medalu, to administracja ma rację, aby wystartować 30 sierpnia, wypada to w piątek i zaczyna się weekend, więcej graczy będzie miało możliwość bycia na starcie, choć nie wszyscy bo są ludzie pracujący, również w sobotę. Wielu ludzi płacze, że wakacje się kończą i każdy bierze się za naukę, ale prawda jest taka, że przychodząc do domu, siadacie przed kompa i gracie, tym bardziej, że pierwsze dwa tygodnie macie lajtowe. Ludzie, którzy się uczą około 2h dziennie po przyjściu ze szkoły, to spokojnie jadą na czwórkach, wszyscy ludzie z zapałem do nauki, stracą go po pierwszej jedynce, więc po co zabrać sobie przyjemności??

Podpinam się pod twój post.

@topic Czekam na serwer, zapowiada się jako lepszy ner*il czyli to czego szukałem;p

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Ja nie wiem czy w kurwa umiecie czytać? Serwer jest już skończony bo nie widzę nigdzie w ankiecie, że 29 mogą być jakieś bugi czy coś. Po prostu chodzi im o graczy. Zdecydowanie lepiej by było gdyby wystartował jutro, a nie napierdalanki o spoty jak bedzie chociażby 300 osób. Pozatym w piątek też za dużo nie będzie bo np ja w weekendy "imprezuje". Takie pytania kiedy start są dla no life-ów. Pzdr -.-

Proszę Cię, abyś się nie spinał, twoje podejście egoistyczne nic tu nie zmieni, pomyśl o innych, ludzie pracują i posiadają obowiązki, nie siedzą jak większość no-life'ów przed komputerem w brudnych i śmierdzących ciuchach, bo expią lub czekają na start serwera. Serwer wystartuje wtedy, kiedy przyjdzie na to pora i czas. Jak Ci tak bardzo zależy, aby grać, expić i się napierdzielać, to opuść imprezę, inni nie opuszczą pracy, bo w tycz czasach ludzie muszą zarabiać pieniądze, ponieważ ciężkie mamy czasy. Osoby, którym się nudzi i nie mają co z sobą zrobić, to proponuję wyjść na dwór, ostatnie chwile wakacji spędzić ze znajomymi..

37143810364250485063.png

Opublikowano

Proszę Cię, abyś się nie spinał, twoje podejście egoistyczne nic tu nie zmieni, pomyśl o innych, ludzie pracują i posiadają obowiązki, nie siedzą jak większość no-life'ów przed komputerem w brudnych i śmierdzących ciuchach, bo expią lub czekają na start serwera. Serwer wystartuje wtedy, kiedy przyjdzie na to pora i czas. Jak Ci tak bardzo zależy, aby grać, expić i się napierdzielać, to opuść imprezę, inni nie opuszczą pracy, bo w tycz czasach ludzie muszą zarabiać pieniądze, ponieważ ciężkie mamy czasy. Osoby, którym się nudzi i nie mają co z sobą zrobić, to proponuję wyjść na dwór, ostatnie chwile wakacji spędzić ze znajomymi..

Ty nie pojebało Cię? Wakacje może kończę się dla Cb. Ja jestem na urlopie ;) Jakbyś miał patrzyć na takie sprawy to nigdy nie wystartujesz. Najlepiej poczekaj do końca wakacji bo ludzie na wczasach są. Jeżeli tak bardzo chcecie startować 30 to po kiego 29 do ankiety braliscie? Nie było by teraz spin.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Co wam da to, że będziecie grać szybciej? Ja tego nie rozumiem. I tak topke zdobędą gracze, którzy wydadzą 100zl na IS, więc te.gry lepiej samemu kupić. Ja wolę start 29, bo co, że ma być niby 30 więcej osób? I tak będzie dużo, jeśli serwer wypali. Czy moze sie mylę i 1000 graczy gra tylko po to, żeby na starcie poksuc? Pozdro

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...