Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Święta racja dlatego nie powinno być coś takiego jak wyrównywanie klas, bo osoba grająca Ninją sama nie da rady w av2, a taki Sura WP sobie ściągnie 2 spoty i stoi na nogach, ale za to pvp NINJA WINERRR ; )

Dlatego z całą pewnością protestuje, aby buff nie mógł być teleportowany, dodatkowo bardzo się cieszę, że zwój zmiany skilli został wycofany z serwera i nie będzie dostępny w IS. Mamy dziś już 27.08 administracja pewnie zbliża się do końca, naprawiają błędy kosmetyczne i za parę dni będziemy się mogli cieszyć z przyjemności gry na serwerze.

Posiadam jeszcze jedno pytanie, te nowe szkatułki będą tylko z bossów?

37143810364250485063.png

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jaki bedzie drop marmurow.?

Co z expem na poli np. archerem?

Jak już by to miał być Easy/Medium, To wstawił bym marmurki do Handlarzy lub Handlary różnościami, albo spory procent na dropnięcie marmurka z moobów obojętnie jak to zrobicie będzie dobrze ; )

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Tak sobie popatrzyłem i stwierdzam iż serwer będzie dobry :)

System ulepszeń który jest przedstawiony w prezce jest trochę nudny :/

Wiele serwerów go dodaje bo sądzą że będą gracze zachwyceni tym setem.

Maski, Wierzchowce i zwierzaki - super wygląda wszystko :D

Na pewno wbiję na serwer xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Dodaj niekończącą się pelerynke , i 100% na wejście KD . Serwer będzie świetny ;D
Prezka 6/6
Serwer 5/6
Wbije z ekipa ;D

.

Opublikowano

Nie ogarniam tego bonowania, ale jeżeli wchodzą maksymalne bony, to moim zdaniem system bonowania powinien być standardowy. A tak poza tym, fajnie się zapowiada.

xD 

Opublikowano

Nie ogarniam tego bonowania, ale jeżeli wchodzą maksymalne bony, to moim zdaniem system bonowania powinien być standardowy. A tak poza tym, fajnie się zapowiada.

To chyba chodzi o to że nie mieszasz sam tylko item wybonowany dajesz na npc i wybierasz jakie bony ma wbic oczywiscie maksymalne zatwierdzasz i wuala perfekt bony :D

Opublikowano

To chyba chodzi o to że nie mieszasz sam tylko item wybonowany dajesz na npc i wybierasz jakie bony ma wbic oczywiscie maksymalne zatwierdzasz i wuala perfekt bony :D

Do zmiany wybranych bonow czyli np mamy 4 Perfekty i 5-ty slaby i jezeli chcemy go zmienic musimy posiadac Zwoj ktory dropi z bossow i jest w ItemShopie ( bo nie moze byc tak latwo ) .

Czyli nie da sie za free '' od tak'' isc i sobie zmienic wybrany bon :)

Opublikowano

Mam dwa pytania :) :

Kiedy będzie forum? i czy będzie jakieś forum serwera :D

Kiedy strona będzie poprawnie działać ??

Opublikowano

Kilka pytań, sugestii:

-Pozwólcie, aby dało się tepać buffkiem, chociaż na te 10-15 sec, dla Was mało roboty, a nas jak cieszy.

-Skąd roski, wody, dłonie itd?

-Mógłby ktoś mi podać prawdziwą tabelkę bonusów? Bo tamtej nie kumam, troszkę odbiega z prawdą. [chyba;p]

-Jak ze skillami [wiem, wiem - jest w prezce ale nie chce mi się jej czytać xD]

-Skąd kostiumy i różne maski? (ps. gratuluję pomysłu, jest świetny ;))

-Kiedy start?

-Jest niekończąca się peleryna?

-Ile % na wejście kd? Mam nadzieję, że 100% bo nikogo nie interesuje żmudne robienie kd, a potem ich jaranie ^^

-W ile dobiję max. lvl poświęcając dziennie 2-3h expa mentalem?

To na razie tyle, możecie się mnie spodziewać na starcie, widzę że będzie dużo graczy online. ^^

Opublikowano

Święta racja dlatego nie powinno być coś takiego jak wyrównywanie klas,

bo osoba grająca Ninją sama nie da rady w av2, a taki Sura WP sobie

ściągnie 2 spoty i stoi na nogach, ale za to pvp NINJA WINERRR ; )

u NPC, Prawdopodobnie będę dwa marmurki pająka, i sługus, a z poli to nie wiem.

-Pozwólcie, aby dało się tepać buffkiem, chociaż na te 10-15 sec, dla Was mało roboty, a nas jak cieszy.

-Mógłby ktoś mi podać prawdziwą tabelkę bonusów? Bo tamtej nie kumam, troszkę odbiega z prawdą. [chyba;p]

-Kiedy start?

-Ile % na wejście kd? Mam nadzieję, że 100% bo nikogo nie interesuje żmudne robienie kd, a potem ich jaranie ^^

Tepa na buffa, pytanie do administracji

Roski sam robisz, jest opisany w prezentacji co i jak.

dziś albo jutro.

Są po 200 u handlary.

Tego nie wiem.

Tego też nie wiem .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Jak start może być dzisiaj albo jutro jak klienta mozna pobierac 29...!!!

Udostepcie pobieranie klienta bo 29 bedzie przeciążenie i osoby ze slabym internetem beda pobierac z 10h...

ps.Kiedy Forum??

Opublikowano

Jak start może być dzisiaj albo jutro jak klienta mozna pobierac 29...!!! Udostepcie pobieranie klienta bo 29 bedzie przeciążenie i osoby ze slabym internetem beda pobierac z 10h...

Zrozumiałem tylko połowę tego co napisałeś. Nie spinaj, jeśli będzie przeciążenie to zarzucą Ci launchera, administracja jest doświadczona - ma wszystko pod kontrolą.

@2x up

Ja pytałem czy jest NIEKOŃCZĄCA się peleryna. Ty natomiast napisałem mi rzecz, którą wiedziałem - ciężko by było tego nie zauważyć. :]

Opublikowano

Ja pytałem czy jest NIEKOŃCZĄCA się peleryna. Ty natomiast napisałem mi

rzecz, którą wiedziałem - ciężko by było tego nie zauważyć. :]

To też pewnie zauważyłeś że nie ma ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

l2v.png

Czy na start też nie dostajemy pelerynek ? Bo na ss'ie nie ma widać, ani jednej, ale za to u handlary jest 200 nie wiem po co jak mogła by być jedna i do końca gry ... trochę bez sensu kupować kilka set pelerynek i zaśmiecać ekwipunek.

Propozycja

• Dodajcie wyjmowanie ostatniego KD jest to dodatek ...
  • Dodajcie marmurki pol...
  • Zróbcie jakieś inne bronie zamiast FMS/RIB również na 30 lvl tylko inny wygląd i wartość ataku, ponieważ jes to już denne bieganie na każdym serwerze w takiej samej broni ...
  • Na start dać autopoty 2x Niebieske 3x Czerwone
  • Dodać do handlary różnościami autopoty
  • Możliwość kupienia bryłki 100,300,500kk
  • Dodać zmianę płci
  • To chyba tyle ...

Opublikowano

l2v.png

Czy na start też nie dostajemy pelerynek ? Bo na ss'ie nie ma widać, ani jednej, ale za to u handlary jest 200 nie wiem po co jak mogła by być jedna i do końca gry ... trochę bez sensu kupować kilka set pelerynek i zaśmiecać ekwipunek.

Propozycja

• Dodajcie wyjmowanie ostatniego KD jest to dodatek ...
  • Dodajcie marmurki pol...
  • Zróbcie jakieś inne bronie zamiast FMS/RIB również na 30 lvl tylko inny wygląd i wartość ataku, ponieważ jes to już denne bieganie na każdym serwerze w takiej samej broni ...-- To chyba tylko ty masz z tym jakieś problemy dla mnie fajnie się prezentują i są ok.
  • Na start dać autopoty 2x Niebieske 3x Czerwone
  • Dodać do handlary różnościami autopoty
  • Możliwość kupienia bryłki 100,300,500kk
  • Dodać zmianę płci -Tak
  • To chyba tyle ...

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kilka pytań, sugestii:

-Kiedy start?

To na razie tyle, możecie się mnie spodziewać na starcie, widzę że będzie dużo graczy online. ^^

A właśnie, że nie będzie jak na razie dużo osób online. Obstawiam, że góra 400-500.

Do konstruktorów pirva: Proszę Was abyście zadbali o lepszą reklamę serwera, ponieważ na serwerze będzie zbyt mało osób.

Opublikowano

A właśnie, że nie będzie jak na razie dużo osób online. Obstawiam, że góra 400-500.

Do konstruktorów pirva: Proszę Was abyście zadbali o lepszą reklamę serwera, ponieważ na serwerze będzie zbyt mało osób.

Maciej Wróżbita ? Serwer jest mega i ja sam zaprosiłem 40 +/- osób na serwer + reklama u wielu youtuberów spokojnie wyciągną 900+ osób // I na przyszłość nie musisz mówić administracji co mają robić, bo bardzo dobrze wiedzą co robić ; )

Opublikowano

Maciej Wróżbita ? Serwer jest mega i ja sam zaprosiłem 40 +/- osób na serwer + reklama u wielu youtuberów spokojnie wyciągną 900+ osób // I na przyszłość nie musisz mówić administracji co mają robić, bo bardzo dobrze wiedzą co robić ; )

Tak tak jeszcze coś napiszesz? Pewnie gimperr to twój kuzyn lepiej brat. Japierdole spamisz wszędzie co Ty nie robisz a wychodzi na to że nic bo nie widzę tu żadnego poparcia.

Co do serwera jeszcze raz polecam ze względu na administracje.

Opublikowano

teraz z tym zmienionym systemem ulepszeń inaczej się patrzy na serwer :)

ZWIEKSZALISCIE DMG / HP MOBOW ?

ŻEBY POTEM NIE BYŁO ŻE ŁADNIE PICUŚ GLANCUŚ ,A W M2 SPOTA TRZEBA Z BUFFEM TAŁGAĆ :)

TAK JAK NA Fal*ance

41196912334212939960.png

Opublikowano

Moim osobistym zdaniem, to serwer nie potrzebuje reklamy, ponieważ sam do siebie przyciągnie graczy, jeżeli tylko administracja tego nie przepaści. Bardzo duża liczba osób przychodzi grać ze znajomymi, a o serwerze dowiadują się tzw. pocztą pantoflową. Reklama u youtuberów, to nie wszystko, ponieważ nie każdy człowiek siedzi na YT i ogląda różne zapowiedzi serwerów. Administracja sama powinna zadbać, aby ludzie werbowali na serwer np. tworząc konkursy na forum, TS i zapewniając rozrywkę w wielkiej mierze. Bardzo dobrym pomysłem byłoby wyznaczenie osoby odpowiedzialnej za rozrywkę. Wszyscy dokładnie wiemy, że serwer nie polega tylko na expie i pvp, aby ludzi zachęcić do gry, to trzeba się wykazać kreatywnością w wielkim stopniu.

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...