Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko wygląda pięknie :). Najbardziej podoba mi się ten nowy System Bonusów :D.

Do szczęścia potrzebujecie tylko udanego startu, czego z całego serca wam życzę.

Taką małą prośbę mam, podobnie jak co niektórzy @UP, zadbajcie o reklamę, żeby było z kim grać :D.

Dwa pytania mam:

1. Czy na tym serwerze są gdziekolwiek fryzury jakieś? Z bonami czy bez? [Zakładam, że te z bonusami są tylko w IS, więc:]

- Czy moglibyście dodać takie bez bonusów do NPC (Instruktorów najlepiej) :D?

2. Czy będzie to serwer na dłuższą metę? Chodzi mi tutaj o stabilność, starania Teamu itp. ;D

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie: Czy będzie można łączyć ze sobą Pierścienie doświadczenia na 50% Doświadczenia i 75% doświadczenia?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

fajnie sie zapowiada ten server^^

Najbardziej mi sie podobają te maski ,system zmieniania bonów i Radio

Już się nie moge doczekać servera <3 <3 <3 <3

qf5r.jpg

Opublikowano

Taką małą prośbę mam, podobnie jak co niektórzy @UP, zadbajcie o reklamę, żeby było z kim grać :D.

Ja wychodze z założenia ze : '' Dobry towar sam sie reklamuje '' No ale jakakolwiek reklama sie przyda :)

Już nie moge doczekac sie startu <3<3

Opublikowano

Ciekawy, ciekawy. Wszystko pięknie, tylko przetrwać start i można sobie przysiąść przy 1 serverze a nie latać codziennie na inny -,-
Czekam na start :)

Opublikowano

Pytanie: Czy będzie można łączyć ze sobą Pierścienie doświadczenia na 50% Doświadczenia i 75% doświadczenia?

Tylko pierścień z IS na 7/30/60 dni z pierścieniem zakładanym.

Opublikowano

Tylko pierścień z IS na 7/30/60 dni z pierścieniem zakładanym.

Oby nie było bugów z tymi pd`kami bo będzie wbijanie lv 1 za 2 w kilka sekund.

mam nadzieje że przetestowaliście je do ostatniej kropki.........

Opublikowano

A mam pytanie co do systemu bonowania.

Eq Robimy normalnie tzn: Wbijamy bony i mixujemy zmiankami i jak nam wbiją 4 bony takie, które chceny a 5 jakiś lipny to ten 5-ty możemy tylko mixować dobrze rozumiem?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Tylko proszę usuńcie grotę av1/av2 i dodajcie coś nowatorskiego ; D Jak zawsze oczywiście !

Bardzo dobry pomysł, ludzie mają dość expa w grocie, bardzo dużo ludzi uważa, że jest jednym z najgorszych expowisk.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Tylko proszę usuńcie grotę av1/av2 i dodajcie coś nowatorskiego ; D Jak zawsze oczywiście !

Bardzo dobry pomysł, ludzie mają dość expa w grocie, bardzo dużo ludzi uważa, że jest jednym z najgorszych expowisk.

Aktualnie nie znajdziemy na to czasu przed startem, sami nas zrozumcie ;)

Lecz mogę zapewnić, iż zrobię coś w stylu groty w jednym z update. Dla nas to nie problem, pod względem tego co widać w grze jesteśmy naprawdę zaawansowani.

Opublikowano

Aktualnie nie znajdziemy na to czasu przed startem, sami nas zrozumcie ;)

Lecz mogę zapewnić, iż zrobię coś w stylu groty w jednym z update. Dla nas to nie problem, pod względem tego co widać w grze jesteśmy naprawdę zaawansowani.

Możesz pomyśleć nad zmianą mobbów, ludzi denerwuje ciągłe omdlenie, padające NNO.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Możesz pomyśleć nad zmianą mobbów, ludzi denerwuje ciągłe omdlenie, padające NNO.

Nie nie jeszcze raz nie! Co do groty jak najbardziej za zmianą. Ale nno i omdlenie to podstawa tej gry. Ma być ciekawie a nie ciągle ułatwienia etc.

Opublikowano

Myślę że serwer będzie wyglądał ciekawie i zapewne sprawdzę go osobiście. Zastanawia mnie jedynie ten max 120lvl przy założeniu że serwer to easy/medium, bardziej wygląda to na medium/hard. Aczkolwiek no zobaczymy jak długo będzie się go wbijać i kiedy pojawią się aktualizację. Póki co serwer mogę polecić i pozostaje czekać na start :)

Opublikowano

Jestem za tym aby całkowicie usunąć omdlenie mobom z atlantydy, bo nno i tak tam nie działa ;>>

Aha i takie pytanko nie da się startu zrobić 27 ? ; /

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jestem za tym aby całkowicie usunąć omdlenie mobom z atlantydy, bo nno i tak tam nie działa ;>>

Aha i takie pytanko nie da się startu zrobić 27 ? ; /

Jak tam nno nie działa, działa normalnie nno tylko pada.

Nie jestem administratorem, ale się nie da. Jak nie masz co z sobą zrobić to wyjdź na dwór ;)

Jeszcze wakacje są, nie tak ciepło ale da się przespacerować czy na rowerze pojeździć.

Ja czekam na ten 28/29 z niecierpliwością ale i tak pogram tylko resztkę wakacji i pierwszy tydzień szkoły, później nauka i czasu mało :/

Ps. Szukam jakiejś gildii do gry, ogarniam sporo i znam się na metku. Jak ktoś by chciał przyjąć to piszcie na PW możemy się zgadać TS'a mam (Lat 17 teraz będzie 18).

linki poza mpc

Opublikowano

A jak z broniami 75lv ? Riper only? Czy jeszcze cos bo jak dla mnie Powinny dropic np. z zinów nie tak że spot i poleci tyle że nic nie warte ale tak stosunkowo dobrze. :)

Opublikowano

Widzę pojawiło się sporo pytań, tutaj parę odpowiedzi na nie.

-Bronie 75 Ripper, Nowe bossy z jednego nowego bossa x3 bronie 75lv lecą.

-Dodaniem bonusy tym co bony da się wybrać nie można wybierać średnich.

-Ninja, nie ogarnie trza robić buffa.

-Server będzie stabilny Sponsorowany przez LitleGames, ich server trzymają się do dziś i mają się dobrze.

-Na nowe mapy nie można tp, buffa jeśli nie ma lv próg lvl.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Widzę pojawiło się sporo pytań, tutaj parę odpowiedzi na nie.

-Bronie 75 Ripper, Nowe bossy z jednego nowego bossa x3 bronie 75lv lecą.

-Dodaniem bonusy tym co bony da się wybrać nie można wybierać średnich.

-Ninja, nie ogarnie trza robić buffa.

-Server będzie stabilny Sponsorowany przez LitleGames, ich server trzymają się do dziś i mają się dobrze.

-Na nowe mapy nie można tp, buffa jeśli nie ma lv próg lvl.

Lipa trochę na 10-15 sekund mogliście ustawić, żeby bufka mogła się tepnąć jak napisał V1reS ... Ale i bez tego poradzimy sobie ; )

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Każda postać posiada swoje plusy i minusy, jedną lepiej się expi, a druga jest lepsza w pvp. Myślę, że postacie są tak zrobione, aby wszyscy mogli się wykazać. Osobiście uważam, że granie postacią szamana smoka nie jest za łatwe, ale nie jest takie tragiczne, również dotyczy to innych klas, wystarczy troszkę wiedzy i doświadczenia, a buff nie będzie potrzebny.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Każda postać posiada swoje plusy i minusy, jedną lepiej się expi, a druga jest lepsza w pvp. Myślę, że postacie są tak zrobione, aby wszyscy mogli się wykazać. Osobiście uważam, że granie postacią szamana smoka nie jest za łatwe, ale nie jest takie tragiczne, również dotyczy to innych klas, wystarczy troszkę wiedzy i doświadczenia, a buff nie będzie potrzebny.

Święta racja dlatego nie powinno być coś takiego jak wyrównywanie klas, bo osoba grająca Ninją sama nie da rady w av2, a taki Sura WP sobie ściągnie 2 spoty i stoi na nogach, ale za to pvp NINJA WINERRR ; )

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...