Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie coś to pewnie u handlarki będzie. Na easy magiczny w IS? :PP

Magiczny Kamień rozwija umiejętność do poziomu "P".

112kapapa_neeenhh.png

Opublikowano

Pytanie do ADMINISTRATORA SERWERA !!! Skoro zrobiliście ankiete i ponad 70% głosów jest za tym aby jutro startował,to startujecie jutro czy co ???

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Będzie.

Mam takie pytanie jesteś w team serwera? Bo twoje wypowiedzi w temacie sugerują, że tak, a na pierwszej stronie nie ma twojego nicku. Jak nie jesteś to przestań zachowywać się jakbyś był bo wprowadzasz czasem ludzi w błąd.

#Topic

Kiedy client będzie?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Mam takie pytanie jesteś w team serwera? Bo twoje wypowiedzi w temacie

sugerują, że tak, a na pierwszej stronie nie ma twojego nicku. Jak nie

jesteś to przestań zachowywać się jakbyś był bo wprowadzasz czasem ludzi

w błąd.

#Topic

Kiedy client będzie?

Jestem w teamie, Nie ma czasu na takie drobiazgi jak dopisać mnie to listy, client będzie dziś wieczorem jeśli treen się wyrobi.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Jestem w teamie, Nie ma czasu na takie drobiazgi jak dopisać mnie to listy, client będzie dziś wieczorem jeśli treen się wyrobi.

Jak dziś ma być client, to star będzie jutro? : )

U kogo macie reklamę? Bo ponoć miała dzisiaj startować.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

O której godzinie start?

w godzinach wieczornych ale pewny nie jestem, zależy wszystko od treena kiedy się wyrobi itp.

Jak dziś ma być client, to star będzie jutro? : )

U kogo macie reklamę? Bo ponoć miała dzisiaj startować.

Start tego nie wiem, możliwe Reklama mamy u około 10 youtuberów.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

nie moge sie zarejestrować.....

Chłopie rejestracja będzie On w dniu startu, a client jak napisali będzie dziś wieczorem/nocy ... ! Czytaj ze ze zrozumieniem

Prosba do admistracji jezeli macie wystartowac o np. jutro 19 to dajcie clienta z rana bo bedzie przeciazenie i dajcie kilka hostingow

Istnieje taki program jak Internet Download Menager ściąga z clienty z pełną moca internetu ;d

Ale nie będzie to potrzebne ponieważ administracja upnie clienta na hosting mega.co.nz działa tak samo jak ten program ściąga z maxymalną przepustowością

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Chłopie rejestracja będzie On w dniu startu, a client jak napisali będzie dziś wieczorem/nocy ... ! Czytaj ze ze zrozumieniem

Istnieje taki program jak Internet Download Menager ściąga z clienty z pełną moca internetu ;d

Ale nie będzie to potrzebne ponieważ administracja upnie clienta na hosting mega.co.nz działa tak samo jak ten program ściąga z maxymalną przepustowością

tak wiem z mega.con.zn sciagam po 2mb a z IDM po 5-6 :D

Uczeń
Opublikowano

Mialem ten program i czesto bylo tak ze jak otwieralem jakies zdjecia na necie to mi je sciagalo..., co do clienta to tak jak Spytek pisal zeby wczesniej dodali i na spokojnie sie sciagnie

Opublikowano

Zmieniliście sztylety na 87lv a moim zdaniem te na 110 są jeszcze brzydsze. Proponował bym zmianę na któreś z tych

[url="http://oi44.tinypic.com/6jhd8w.jpg"]http://oi44.tinypic.com/6jhd8w.jpg[/url]
[url="http://img16.imageshack.us/img16/1037/dagasextasis.png"]http://img16.imageshack.us/img16/1037/dagasextasis.png[/url]

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

w godzinach wieczornych ale pewny nie jestem, zależy wszystko od treena kiedy się wyrobi itp.

Start tego nie wiem, możliwe Reklama mamy u około 10 youtuberów.

Start nie wiesz? nie rozumiem przecież jesteś w teamie nie wiesz kiedy startujecie ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Start nie wiesz? nie rozumiem przecież jesteś w teamie nie wiesz kiedy startujecie ?

Żeby startować potrzebny jest client, a client robi TreeN, a kiedy on skończy tego nikt nie wie, trochę myślenia nie zaszkodzi. ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Mialem ten program i czesto bylo tak ze jak otwieralem jakies zdjecia na necie to mi je sciagalo..., co do clienta to tak jak Spytek pisal zeby wczesniej dodali i na spokojnie sie sciagnie

Jest taka możliwość jak zrezygnować z ściągania, ale mam kilka zastrzeżeń również do tego programu gdyż jak próbujesz ściągnąć co nie, które rzeczy to nie da rady wtedy trzeba usunąć i następnie zainstalować rzecz, którą chcieliśmy ; ) Ale i tak polecam IDM

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Łoooo byłem u was 2 dni temu było tylko 7 tys odsłon, dziś już macie ponad 14 tyś. widzę, że serwer cieszy się zainteresowaniem, oby tak dalej ! Mam nadzieje, że wreszcie od kilku miesięcy wystartuje serwer, który nie padnie w dniu startu lub po tygodniu, Co do Broni, na waszym miejscu dodał bym sety, które są z tzw. jednej rodziny czyli wyglądają podobnie, ale to już jak wystartujecie. Liczę na więcej rzeczy, które nam graczom umilą spędzony czas na waszym serwerze, mam na myśli jakieś Dungeony, konkursy czy też autorskie misje.Życzę wam powodzenia i wpadnę do was dzień po starcie! Pozdrawiam Shon. Yo!

tojesttor.png

Opublikowano

Pytanie do ADMINISTRATORA SERWERA !!! Skoro zrobiliście ankiete i ponad 70% głosów jest za tym aby jutro startował,to startujecie jutro czy co ???

Start na 80% w piatek ;d

Opublikowano

Start na 80% w piatek ;d

też tak myślę jak dla mnie lepiej by było by nawet lepiej w sobotę ale wszystkiego mieć nie można wsumie w sobote do 13 praca więc nie ma źle ;)

Opublikowano

Chciałem zaprosić chętnych do Gildii ArsMartialis , gdyz otwieramy rekrutacje dziś zaprszam na pw w celu podania ts3. - Wymagania etc. Podam na pw.

Posiadamy:

-Własny ts3

-Wlasne Forum

-FB.

-Kanal na Yt.

O to prezentacja gildii:

http://www.youtube.com/watch?v=LtaRavXvbRQ

PS: Start serwera pewnie w piatek , bo oni i tak po swojemu zrobią . ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...