Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kostiumy i fryzury is ? na zawsze czy na czas ?

Bron do expa bedzie jakas ? ( przerabiana z broni na 75 )

Pytan narazie tyle ;p

System ulepszen zbroi jeszcze dodaj :)

Edit

Nie moge spoilera otworzyc :( Jak ktos moze to niech screnna wrzuci :P

Fryzury dropią.

System ulepszeń zbrojek jest na zdjęciach systemu broni.

Tak pisałem w zapowiedzi o aktualizacji, to jej część:

ii06rc.jpg

zrib7t.jpg

0mygq5.jpg

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TreeN Pracowałeś dla Resthe* ?? Jeśli ty tam robiłeś niektóre rzeczy to zazdroszcze talentu Naprawde serwer polecam i administracje w szczegolnosci TreeNa bardzo zdolny czlowiek !

Kiedy start ?

Opublikowano

TreeN Pracowałeś dla Resthe* ?? Jeśli ty tam robiłeś niektóre rzeczy to zazdroszcze talentu Naprawde serwer polecam i administracje w szczegolnosci TreeNa bardzo zdolny czlowiek !

Kiedy start ?

Tak, dalej tam pracuję ;)

Opublikowano

Tak, dalej tam pracuję ;)

:) a wiesz może czemu jeszcze resthe* nie wystartowala ? bo miała już naprawde dawno wystartowac ok. 1 rok temu miała już być ale lepiej na ostatni guzik dopracować ;) Kiedy start Neuroxa ?

Opublikowano

Lipa, niby serwer easy a max. lvl 120. :< A i grafa Wam się w prezce rozje-bao-bao. Nie widać systemu ulepszeń. A jak z biologiem? Co 1 sec?

Serwer easy ze 120lv na poczatek czyli serwer z wizja na przyszłość ponieważ teraz wiekszośc easy daje odrazu ten 250 i potem nie ma za bardzo jak juz lv podnieść i sa opinie ze na serwerze nic sie nie dzieje ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Jeżeli bede mial czas przed szkołą - to wbije i zawitam

Fajny patent z maskami <beka>

Gdzie system ulepszeń ?

Macie TeamSpeak ?

Szukacie kogos kto nakręci wam porządnego GP ?

W jaki czas wbijamy max lvl

Skad bronie 75 ?

Dzieki i pozdrawiam

GP z dwustoma wyświetleniami? :)

Tak btw. zmniejszcie wartości bonusów, bo ciut za duże :/

15wb5fq.jpg

15wb5fq.jpg.05799e8ef5faf42ca1103e418379f5a0.jpg

Opublikowano

GP z dwustoma wyświetleniami? :)

Tak btw. zmniejszcie wartości bonusów, bo ciut za duże :/

Dziś wieczorem zamieszczę tabelę z bonusami jakie aktualnie mamy, te 25% które widzieliście było testowe.

Opublikowano

Dziś wieczorem zamieszczę tabelę z bonusami jakie aktualnie mamy, te 25% które widzieliście było testowe.

To dobrze, nie dało by rady wrzucić jeszcze jakąś zbroje między 87 - 110 lvl'em ? i zmienić bronie 87 lvl na coś lepszego ?

15wb5fq.jpg

15wb5fq.jpg.05799e8ef5faf42ca1103e418379f5a0.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się zapowiada, oby wystartował bez problemów tak jak to teraz cały czas jest ;)

będziecie mieć na YT jakąś reklame?

Opublikowano

No nareszcie dobry MEDIUM a nie hard szkoda ze na koniec wakacji dopiero .. :(

Czekamy na start !

BŁAGAM ZMIENCIE SZTYLETY NA 87 LV SA OBRZYDLIWE ! :( :(:( :( bardzo brzydko sie prezentuja w grze ;/

Piszcie Ci co sa za tym aby zmienic te bronie na 87 ( szczegolnie dla ninjy ) bo one sa obrzydliwe ! wygladaja jak wachlarz a nie jak SZTYLETY

Opublikowano

Czekamy na start !

BŁAGAM ZMIENCIE SZTYLETY NA 87 LV SA OBRZYDLIWE ! :( :(:( :( bardzo brzydko sie prezentuja w grze ;/

Piszcie Ci co sa za tym aby zmienic te bronie na 87 ( szczegolnie dla ninjy ) bo one sa obrzydliwe ! wygladaja jak wachlarz a nie jak SZTYLETY

Przekonałeś mnie, zostaną zmienione

Opublikowano

Czekamy na start !

Mnie tam boli tylko system ulepszeń broni dla BM'a, zaczynamy od egzo przez brzegowe, dość nietypowo.

Zwykle to był szpon ducha i święty miecz, ale podobno wartości tych broni są zmienione :)

vq1f.pngJednak ja i tak jestem wybredny, tak jak narzekałem na wygląd broni 2 ręcznych, tak i na to będę narzekał. Ale cieszy mnie to, że wziął sobie to TreeN do serca i nawet stworzył specjalnie 2-rękę do tego systemu i ogarnął ten system ulepszania 2-ręki ;)

Przynajmniej administracja słucha się graczy w granicach zdrowego rozsądku i można lajtowo popisać, kolejny plus dla serwera i dla większości ludzi znaczący ^.^

linki poza mpc

Opublikowano

To wszystko przypomina mi server alin*2.. W cliencie jest wiele zapożyczeń np. z gry lineage 2. Jak dla mnie serwer może być, pewnie zagoszczę, ale czy na dłużej to wszystko będzie zależało tylko od was. Musicie nie odpierdala* maniany przed startem - lepiej przygotować sobie wszystko przed startem [dopiąć na ostatni guzik], pokazać graczom, że można - to powinno również zaplusować, systematyczność to podstawa. ;3

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Polecam server , doświadczona administracja na dobrej serverowni ozacza to że nie musicie szukać kolejnego servera za miesiąc.

Wiele nowości i widać w nim przyszlość.

Pozdrawiam.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Prezka nic do zarzucenia, Team Ogarnięty, wszystko PRAWIE autorskie, git cody do gier za top levele mm.

Zapraszam i polecam.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Zagram możę cos nagram jak będzie beta lub jakiś dostęp do serwera.

PS: Coś wam forum nie działa.

Kazduś.... 

Opublikowano

Zagram możę cos nagram jak będzie beta lub jakiś dostęp do serwera.

PS: Coś wam forum nie działa.

Server jest już sprawdzany, przez zaufanych testerów.

Kostiumy i fryzury is ? na zawsze czy na czas ?

Bron do expa bedzie jakas ? ( przerabiana z broni na 75 )

Broń 75 przerabiana na razie nie będzie.

Nowe fryzy na czas, stare w grze można kupić.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

#Zmieniono broń dla ninji na 87 poziom - od graczy dla graczy
# Dodano 3 nowe sygnatury - Dziękujemy BombWork

##Starsze

#Zmieniono 2 bronie dla wojownika

#Teraz system ulepszeń powinni wszyscy widzieć

Opublikowano

Serwer prezentuje się bardzo optymistycznie, oby tak było też w praktyce. Interesujące nagrody za eventy/max lvle.

Jest forum dostępne?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jeżeli potrzebujecie reklamę na youtube na początek z chęcią zrobię ... tak, że macie już dwóch youtuberów początkujących,ale z wielkim rozmachem ; )

Przykładowy gameplay w sygnaturze ! Mogę robić z głosem, ale bez głosu ma ten urok oraz większość osób bez głosu daje GamePlaye i Let's Playe, bo to ma być tylko pokazanie serwera od wewnątrz ;d Informacje dot aktualizacji,eventów itp... to co innego

Pozdrawiam

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jeżeli potrzebujecie reklamę na youtube na początek z chęcią zrobię ... tak, że macie już dwóch youtuberów początkujących,ale z wielkim rozmachem ; )

Przykładowy gameplay w sygnaturze ! Mogę robić z głosem, ale bez głosu ma ten urok oraz większość osób bez głosu daje GamePlaye i Let's Playe, bo to ma być tylko pokazanie serwera od wewnątrz ;d Informacje dot aktualizacji,eventów itp... to co innego

Pozdrawiam

Ja również mogę nagrać Trailer/Zapowiedż Aka Game Platy jak coś PW:) link do kanalu w profilu.

Kazduś.... 

Opublikowano

@ Mam pytanie: W jaki czas wbijemy np od 1 Levela do 99? :).

Bez robienia biologa itd tylko ile czasu :)?

Druga sprawa: To bonowanie czy to oznacza, że np wezmę sobie trute: Wklepe do niej bonuś śr 56, 12 sił, 20 diabły,10 kryta i tak ma wyglądać bonowanie? Jeżeli tak to ja pier... takie coś to będzie bezsens kompletny

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Te zbrojki ostatnie są słabe,widząc że serwer Treena spodziewałem się czegoś lepszego ... Wyciągasz tyle rzeczy z innych gier mogłeś się szarpnąć na lepsze zbrojki. Mecie epickie pety ale te maski ... na cholere?

Neutral może zagram :)

58057433.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...