Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładny start serwera: 30/8/2013, Zapraszamy na godzinę 20:00

Klient wraz z prezentacją będzie w okolicach godziny 17

Zostało dodane 6 nowych dungeonów, więc warto czekać ;)

Rozumiem że Ankieta została wprowadzona po to by Prezentacja była zawszę na górze. Pokazałeś że nie liczysz się z naszym zdaniem. (-)

Czy się sugerowałeś wybierając datę + godzine. Wybierając dzień patrzałeś na kogo ??? chyba na kolegów co dziś nie mogą być wieczorem.

20:00 no chyba ci się coś w .... pokręciło. To już przesuń start na 12:00 w Niedziele. Już teraz mogę powiedzieć Wam że nie pogramy sobie w Piątek o 20:00 dlaczego??? problemy po przez ddos + bugi w grze, problemy z clientem. Jakoś nie potrafię sobie pomyśleć że po 20:00 dzwonisz do Hostu bo Ci maszyna padła od ataków.

6 nowych dungeonów !!! Rozumiem że są one na 15-30 lvl skoro warto nam czekać na nie do jutra, bo skoro są na wyższy lvl to spokojnie możesz dodać je w późniejszym terminie.

Popełniasz błąd startując w Piątek o 20:00

Popatrz co za plecami Ci wyrosło i może oni startują w późniejszym terminie to i tak mają duże szanse na graczy ^^

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobra decyzja z strony administracji i popieram ją w 100%

Wyczuwam teraz bardzo potężny ból dupy z waszej strony (maść jest na 15 stronie).

Będziecie tutaj dzisiaj narzekać jaka to administracja jest zła itd, a i tak jutro zawitacie na starcie ;)

Co do samej administracji jest wporzo, wejdźcie sobie na TS'a.

Wejdźcie na kanał "chce range" 10 sekund - minuta z stoperem i macie registerke, jak jest jakiś admin.

Napiszcie coś do jakiegoś GM'a z serwera Neurox, to od razu wam odpowie na pytanie.

Napiszcie na prywatne GG TreeN'a, którego nie taił... Też wam od razu od pisze chociaż czasami po prostu jest zajęty i odpisuje z opóźnieniem, ale zawsze odpisze.

Moim zdaniem nie ma nic, co można im zarzucić :)

Tobie można maść na bóle mózgu,bo raz piszesz że chcesz 29 ,a potem liżesz dupe administratorą;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Dokładny start serwera: 30/8/2013, Zapraszamy na godzinę 20:00

Klient wraz z prezentacją będzie w okolicach godziny 17

Zostało dodane 6 nowych dungeonów, więc warto czekać ;)

Rozumiem że Ankieta została wprowadzona po to by Prezentacja była zawszę na górze. Pokazałeś że nie liczysz się z naszym zdaniem. (-)

Czy się sugerowałeś wybierając datę + godzine. Wybierając dzień patrzałeś na kogo ??? chyba na kolegów co dziś nie mogą być wieczorem.

20:00 no chyba ci się coś w .... pokręciło. To już przesuń start na 12:00 w Niedziele. Już teraz mogę powiedzieć Wam że nie pogramy sobie w Piątek o 20:00 dlaczego??? problemy po przez ddos + bugi w grze, problemy z clientem. Jakoś nie potrafię sobie pomyśleć że po 20:00 dzwonisz do Hostu bo Ci maszyna padła od ataków.

6 nowych dungeonów !!! Rozumiem że są one na 15-30 lvl skoro warto nam czekać na nie do jutra, bo skoro są na wyższy lvl to spokojnie możesz dodać je w późniejszym terminie.

Popełniasz błąd startując w Piątek o 20:00

Popatrz co za plecami Ci wyrosło i może oni startują w późniejszym terminie to i tak mają duże szanse na graczy ^^

Anty! W niedzielę o 12 to do kościoła trzeba zapierdalać! Wariacie..

Nie można nikomu dogodzić, ale trzeba czekać, tylko powinniście już podać clienta, BO PRZECIEŻ MACIE GO NA 9 HOSTINGACH. (fake wyczuwam)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jełopie, lepiej poczekać i mieć bez bugów, niż Revential v2 szajs i gówno, na którym zbugowałem tyle SM, że na allegro zarobiłem 80zł jeszcze ahhahaha

Tak, bo w 1 jeden dzień wyeliminują wszystkie bugi. Może równie dobrze mogli by zrobić serwer w 1 dzień?!? Oni wolą jutro. Będzie więcej osób, a co z tym idzie? Więcej osób kupi itemy z IS'a.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Hahaha gimbazo ^.^ Wejdz na ts i z nimi pogadaj to sie przestraszysz .. Po 2 mial byc start dzis..

Nie można nikomu dogodzić, ale trzeba czekać, tylko powinniście już podać clienta, BO PRZECIEŻ MACIE GO NA 9 HOSTINGACH. (fake wyczuwam)

Ja juz mowilem ze to bedzie fake , jak oni przed startem olewają graczy -.- Zadnych bugow nie ma dla nich liczy sie ilosc graczy i hajs . Dobrze wiedzą ,że na starcie będzie więcej osob i wiecej kaski wleci.

Opublikowano

Wypier*alac.

Chyba bylo wiadome, ze start bedzie jutro, a wy młotki napaliliscie sie.

Dzien was nie zbawi, c'nie?

Elo, gimbazo.

Po tym, ze ktoś sobie zaplanował expienei na dziś to jest gimbusem, to kim ty jesteś jeżeli to komentujesz ? Mogę się założyć, że 2 osoby z tych cytowanych wypowiedzi jest od ciebie starsze o kilka lat więc japa bambusie !

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

czytam wasze komenty i jest mi tak bardzo szkoda nie których że to szok... za lizanie dupy nie dostaniecie ultimatum jakiegoś ludzie... Zrobili ankiete to powinni w 100% się pod nią uporządkować, inaczej nie byłoby sensu jej robienia... serwer mógłbym już dawno wystartować, tylko myślą że więcej graczy będzie poprzez opóźnienie (bo praca itp itd) jest to w chu* mylne .... serwer zapowiada się na prawdę spoko ale już przed startem administracja w chu*a poleciała i złapała minusa u wielu osób... ewidentnie widać że kierują jak największej ilości pracujących graczy (wiadomo kaska w IS'a) a nie opinią większej ilości graczy. ;)

osobiście zagram na serwerze i mam nadzieje że mimo failu przed startem, będzie ogarnięte H5

Opublikowano

Cholera jasna nie pisać już nic na temat startu, bo już i tak się nie zmieni 30.08.2013r jest już prawdopodobnie stałą datą teraz wystarczy czekać, by nie zamknęli zapowiedzi . Jeżeli chcecie się dalej pospinać to proszę róbcie to na priv lub ts3

Piss Yoł ; ) Pozdrawiam dobrych chłopaków

Opublikowano

Kładę 100 zł na stół że nie pogramy sobie jutro o 20:00 bo będą problemy, no ale Kochana Administracja wie lepiej ^^

9 hostów do clienta, tylko gdzie ich szukać ...

Opublikowano

Myślałem, że demokracja wygra, lecz widać, że administracja to komuchy

Jaka demokracja?!? To jest Polska kurwa, tylko chajs się liczy.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

To było wiadome, że wystartują 30 a nie dzisiaj ;) tylko nie wiem po co ta ankieta zamiast od razu napisać, że start będzie 30 ponieważ chcemy dodać dungeony i poprawić błędy teraz tylko gracze się na was zawiedli, że nie dotrzymujecie słowa

Klienta moglibyście udostępnić wcześniej - nie każdy ma neta 10mb żeby pobrać klienta

Opublikowano

To było wiadome, że wystartują 30 a nie dzisiaj ;) tylko nie wiem po co ta ankieta zamiast od razu napisać, że start będzie 30 ponieważ chcemy dodać dungeony i poprawić błędy teraz tylko gracze się na was zawiedli, że nie dotrzymujecie słowa

Klienta moglibyście udostępnić wcześniej - nie każdy ma neta 10mb żeby pobrać klienta

Ale ja mam ^^

Opublikowano

Jaka demokracja?!? To jest Polska kurwa, tylko chajs się liczy.

Człowieku takich głupot tu nei pierdo*, że hajs się zgadza przy serwerze metin2, bo tak do końca nie jest muszą na czymś zarobić by opłacić maszynę i swój prąd, który używają codziennie, by ulepszać i kontaktować się z wami ! Zrozumiecie kiedyś to, że nic nie ma za darmo na wszystko trzeba sobie zasłużyć i zapracować w ich wypadku pracą jest tworzenie serwerów nie jest to łatwy chleb ...

P.S Przemyśl to co napisałeś oczywiste jest to, że dobrobyt chciał by mieć każdy, ale nei jest to możliwe bez podjęcia jakiej kolwiek pracy !

Opublikowano

Ankieta była tylko po to żeby koło tematu był ładny zielony znaczek "Ankiet" co za tym idzie temat pozostaje na liście na samej górze ^^

No nic chciałem sobie pograć dziś, nie ma serwera nie ma filmiku na moim koncie YT, przykro :/

Opublikowano

E tam , co to za serwer -.- Na początku mają nas w dupie to ciekawe co potem będzie . Widać ,że dla nich liczy się Spora ilosc graczy i zarobek z tych graczy ...Juz pewnie straciliscie grubo sporą ilosc graczy , przecież żeby zarobić cos z serwera trzeba robic jak najlepiej dla graczy by było ich więcej i zapewnić im ,ze serwer szybko nie padnie... i tak jutro serwer nie wystartuje przecież ''80%'' ze jutro start -.-..

Opublikowano

A za przeproszeniem, gdzie ta reklama, która miała zrobić w chuj duży szum? Okaże się, że jutro zamiast graczy przybywać, to odejdzie. Jutuberzy mieli działać już wczoraj, a działają tylko ci, którzy robią to z własnej woli, a wy mieliście załatwić obszerną popularność temu serwerowi.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Człowieku takich głupot tu nei pierdo*, że hajs się zgadza przy serwerze metin2, bo tak do końca nie jest muszą na czymś zarobić by opłacić maszynę i swój prąd, który używają codziennie, by ulepszać i kontaktować się z wami ! Zrozumiecie kiedyś to, że nic nie ma za darmo na wszystko trzeba sobie zasłużyć i zapracować w ich wypadku pracą jest tworzenie serwerów nie jest to łatwy chleb ...

P.S Przemyśl to co napisałeś oczywiste jest to, że dobrobyt chciał by mieć każdy, ale nei jest to możliwe bez podjęcia jakiej kolwiek pracy !

Mi się wydaje, ze to będzie 2 Balmora. GM będzie okradał ludzi, zresztą chyba wszyscy wiedzą.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Po tym, ze ktoś sobie zaplanował expienei na dziś to jest gimbusem, to kim ty jesteś jeżeli to komentujesz ? Mogę się założyć, że 2 osoby z tych cytowanych wypowiedzi jest od ciebie starsze o kilka lat więc japa bambusie !

Hhahaha jak ty planujesz zycie pod metina to ja pier*ole xD

Kim ja jestem? Normalnym chlopakiem, ktory wbije sobie spokojnie na serv jak ten ruszy :)

Moga byc strasi ode, wiesz co na to klade.

Naprwade rozwaliles mnie :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

E tam , co to za serwer -.- Na początku mają nas w dupie to ciekawe co potem będzie . Widać ,że dla nich liczy się Spora ilosc graczy i zarobek z tych graczy ...Juz pewnie straciliscie grubo sporą ilosc graczy , przecież żeby zarobić cos z serwera trzeba robic jak najlepiej dla graczy by było ich więcej i zapewnić im ,ze serwer szybko nie padnie... i tak jutro serwer nie wystartuje przecież ''80%'' ze jutro start -.-..

Piszesz już to samo poraz enty i dalej piszesz to samo na co ? By zabłysnąć ? Nie ma sensu i tak dziś już nie odpalą serwera ...

A za przeproszeniem, gdzie ta reklama, która miała zrobić w chuj duży szum? Okaże się, że jutro zamiast graczy przybywać, to odejdzie. Jutuberzy mieli działać już wczoraj, a działają tylko ci, którzy robią to z własnej woli, a wy mieliście załatwić obszerną popularność temu serwerowi.

Reklama jak na razie nie potrzebna najpierw trzeba zobaczyć ile osób będzie grało na początku wtedy najwyżej dać mega reklamę i jeszcze raz przypomnę u lepszych youtuberów reklama nie jest za darmo.

Mi się wydaje, ze to będzie 2 Balmora. GM będzie okradał ludzi, zresztą chyba wszyscy wiedzą.

Wszyscy wiedzą powiadasz jeszcze o tym nikt nie pisał jesteś pierwszym Maciejem Wrózbitą ;d Zaraz będę dostawał wiadomości na PW, że liżę dupę administracji.

Opublikowano

Piszesz już to samo poraz enty i dalej piszesz to samo na co ? By zabłysnąć ? Nie ma sensu i tak dziś już nie odpalą serwera ...

Reklama jak na razie nie potrzebna najpierw trzeba zobaczyć ile osób będzie grało na początku wtedy najwyżej dać mega reklamę i jeszcze raz przypomnę u lepszych youtuberów reklama nie jest za darmo.

Wszyscy wiedzą powiadasz jeszcze o tym nikt nie pisał jesteś pierwszym Maciejem Wrózbitą ;d Zaraz będę dostawał wiadomości na PW, że liżę dupę administracji.

Zeby administracja serwera zobaczyła wypowiedż graczy na temat przesunięcia daty startu serwera co tak bronisz dupe serwerowi co ? Liczysz na sm-ki?

Jak admin ma wyjebane co sie tu dzieje nawet się nie wypowie , wspomniesz moje słowa jutro.

Opublikowano

'29 Sierpień - nie pewne, ponieważ dla większości osób jest to normalny tydzień w pracy' Czytajcie ze zrozumieniem pisze przeciez ze dzis start nie pewny , trudno musieli cos sprawdzac to jutro bedzie lepiej chyba grac bez zadnych konserwacji niz sie wkurwiac

Opublikowano

Co chwile ktoś pisze "lepiej startować później i bez bugów" ..

CO WAM KURWA DA 1 DZIEŃ ???? CO MYŚLICIE ŻE PRZEZ 1 DZIEŃ SPRAWDZĄ DOKŁADNIE 6 DUNEONÓW ? DAJCIE SPOKÓJ,to tylko wymówka,bo taka jest prawda,że chcą mieć więcej kasy,zagram tam,ale na pewno nie zagramy jutro,bo ddosować ten serwer będzie nie jeden,zobaczycie, wątpie,że nawet w niedziele pogramy ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

A w temacie ciągle spamuje z pięć tych samych osób. Może w końcu wyjdźcie na dwór, nie tylko komputerem człowiek żyje. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...