Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś benefisy dla nagrywających Lets Playe? Full HD, umieszczam tutaj + Wasze forum? Nie pokazuje monotonnych gier, tylko ciekawe rzeczy, znam się na tym, prowadzę kanał Vlogowy koleżanki, oraz kanał typu Show własny/brata. Pozdrawiam i pomyślcie nad tym.

Trailer tez mogę nakręcić, ale musiałbym mieć postać, z dostępem do wSZYSTKIc lokacji, żeby je ująć w trailerze.

Opublikowano

Ja to powiem to tak. Administracja to frajerzy. Zakładali ankietę, a 70% graczy chcieli start dzisiaj. Chuja wiecie w dupie byliście i tyle w temacie. Nie stosujecie się do wyboru graczy tylko do siebie. Jesteście po prostu amatorami bez wiedzy, chuja na Was kładę rozjebusy. Czekamy na start i Wasze DDOsy :D Obsracie się na mięko :D

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Ja to powiem to tak. Administracja to frajerzy. Zakładali ankietę, a 70% graczy chcieli start dzisiaj. Chuja wiecie w dupie byliście i tyle w temacie. Nie stosujecie się do wyboru graczy tylko do siebie. Jesteście po prostu amatorami bez wiedzy, chuja na Was kładę rozjebusy. Czekamy na start i Wasze DDOsy :D Obsracie się na mięko :D

Frajerami nie są, bo są to okej chłopaki z każdym pogadasz tak lajtowo jak z kolegą :)

Widzę, że nawet z nimi nie rozmawiałeś, a ich oceniasz.

Start się przesunął i b.dobrze, z tego co mi wiadomo decyzja była spowodowana problemami technicznymi, a mianowicie strona w 100% nie działała tak jak trzeba.

Stosowaliby się do wyboru graczy, gdyby nie ten problem to jest chyba logiczne?

"Chuja na was kładę" - Wątpię, że ich to rusza i raczej nie będą płakać z tego powodu. I tak wszyscy dobrze wiedzą, że tam zagrasz.

Amatorami to oni nie są, TreeN'a ja uważam za ogarniętego mapera, b.dobrego 3D grafika i trzeba powiedzieć, że ma podejście do ludzi i traktuje człowieka tak jak się powinno go traktować. On szanuje ludzi i graczy, tak samo reszta tego teamu, a ja im wróże zasłużony sukces.

Ataki DDoS w tych czasach nie są tak groźne jak kiedyś, wystarczy śledzić rozwój techniki przeciwko tym atakom.

Obsrałeś to ty się na miękko, powód? - Start serwera opóźnił się o jeden dzień, totalna masakra nie potnij się...

linki poza mpc

Opublikowano

Frajerami nie są, bo są to okej chłopaki z każdym pogadasz tak lajtowo jak z kolegą :)

Widzę, że nawet z nimi nie rozmawiałeś, a ich oceniasz.

Start się przesunął i b.dobrze, z tego co mi wiadomo decyzja była spowodowana problemami technicznymi, a mianowicie strona w 100% nie działała tak jak trzeba.

Stosowaliby się do wyboru graczy, gdyby nie ten problem to jest chyba logiczne?

"Chuja na was kładę" - Wątpię, że ich to rusza i raczej nie będą płakać z tego powodu. I tak wszyscy dobrze wiedzą, że tam zagrasz.

Amatorami to oni nie są, TreeN'a ja uważam za ogarniętego mapera, b.dobrego 3D grafika i trzeba powiedzieć, że ma podejście do ludzi i traktuje człowieka tak jak się powinno go traktować. On szanuje ludzi i graczy, tak samo reszta tego teamu, a ja im wróże zasłużony sukces.

Ataki DDoS w tych czasach nie są tak groźne jak kiedyś, wystarczy śledzić rozwój techniki przeciwko tym atakom.

Obsrałeś to ty się na miękko, powód? - Start serwera opóźnił się o jeden dzień, totalna masakra nie potnij się...

Ale kiedy ten zapluty klient? Na 9 hostingach będzie :O?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czekamy na link do klientów ....

Zainwestujcie w dobrą reklamę na yt ....

Na start szykuję się z 600 graczy ?

sygn2.jpg

Opublikowano

Ale kiedy ten zapluty klient? Na 9 hostingach będzie :O?

Nie wiem, ale moim zdaniem idealna godzina byłaby 9:00 - 10:00 rano na zapodanie clienta, a może i wcześniej.

Dlaczego akurat ta godzina?

Bo są ludzie którzy wstają wcześniej i są ludzie którzy wstają później.

Przykładowo:

Kowalski wstaje o 8:00 i zaczyna pobierać clienta, około 10:00 kończy pobierać, a wtedy wstaje Nowak i zaczyna pobierać.

Prawda jest taka, że jeżeli client by był udostępniony wcześnie rano to każdy by zdążył pobrać go do wieczora.

A powiedzmy o 15:00 jakby udostępnili, to wszyscy by się na niego rzucili po prostu i mogłaby być lipa :/

Tzn. Ja mam bardzo dobre łącze, więc i tak zdążę to pobrać. No ale nie każdy ma tyle szczęścia co ja z łączem i administracja powinna mieć to na względzie.

linki poza mpc

Opublikowano

Client, jutro przed startem, będzie na około 10 hostingach może więcej, więc spokojnie każdy zdąży konta już można robić, jutro do 19 będę na ts, to odpowiem wam na pytania.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Ta , a znając życie coś na serwerze będzie zjebane jak zawsze i po 1 dniu odejdzie 50% luda :)

Trailer też wyjebany - nie wiem kto robil ale pościnać scenki z innych trailerów to tez umiem <3<3<3

Pozdro 600 bonus bgc

ZBCd.png

Opublikowano

Nie wiem, ale moim zdaniem idealna godzina byłaby 9:00 - 10:00 rano na zapodanie clienta, a może i wcześniej.

Dlaczego akurat ta godzina?

Bo są ludzie którzy wstają wcześniej i są ludzie którzy wstają później.

Przykładowo:

Kowalski wstaje o 8:00 i zaczyna pobierać clienta, około 10:00 kończy pobierać, a wtedy wstaje Nowak i zaczyna pobierać.

Prawda jest taka, że jeżeli client by był udostępniony wcześnie rano to każdy by zdążył pobrać go do wieczora.

A powiedzmy o 15:00 jakby udostępnili, to wszyscy by się na niego rzucili po prostu i mogłaby być lipa :/

Tzn. Ja mam bardzo dobre łącze, więc i tak zdążę to pobrać. No ale nie każdy ma tyle szczęścia co ja z łączem i administracja powinna mieć to na względzie.

Ja też nie rozumiem co to jest dla nich za różnica wstawić o 10 czy 17 .. Chyba,że klient nie jest skończony w dzień startu serwerwa ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

No i znalazł się ten jedyny Maciej Wróżbita, który wie co się stanie przed startem serwera // No nie ładnie z twojej strony ... zamiast tych chu*,dupa,obsracie,jozje*** można zastąpić innymi słowami, ale jak ma się ograniczoną wyobraźnię to tak bywa // Cywa poćwicz chłopaku, a nie napinasz dupencje na forach

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

http://neurox2.pl/ 

- Rejestracja i możliwość pobierania clienta pojawi się dzisiaj .

No co ty? A ja myślałem, że 2 tygodnie po starcie co by tłoku zbyt dużego na serwerze nie było <3

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A więc tak, zapytam po raz kolejny, bo w tabelce nie ma...

Ile wchodzi max. hp?! Bo jak macie sypnąć 2k, żebyśmy padali podczas expa to ja dziękuję. Lepiej dać z 4-5k i expić spokojnie, tak jak przystało na serwer easy.

A i kiedy w końcu będzie ten klient? Obyście nie dali 2h przed startem, bo nawet te 10 hostingów zapewne nie starczy ;]

Opublikowano

A więc tak, zapytam po raz kolejny, bo w tabelce nie ma...

Ile wchodzi max. hp?! Bo jak macie sypnąć 2k, żebyśmy padali podczas expa to ja dziękuję. Lepiej dać z 4-5k i expić spokojnie, tak jak przystało na serwer easy.

A i kiedy w końcu będzie ten klient? Obyście nie dali 2h przed startem, bo nawet te 10 hostingów zapewne nie starczy ;]

Moim zdaniem będzie te 3/4k na pewno bo na innych mediumach tak właśnie jest ;) Miejmy nadzieje że wystartuje na czas :D

Opublikowano

Moim zdaniem będzie te 3/4k na pewno bo na innych mediumach tak właśnie jest ;) Miejmy nadzieje że wystartuje na czas :D

Chyba na easy tak wlasnie jest ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie obchodzi nas co będzie twoim zdaniem,zadał pytanie do głównego administratora lub kogoś kto w 100% wie jak będzie , a ty spamisz

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Tak, na pewno przy 2k hp będziecie padać przy mobach, zapewne nagraliście się na fall*nce gdzie moby były wzięte z kosmosu (na początku) i teraz mówicie, że wszędzie jest niedostosowane.

Tutaj zrobić perfect eq do expa nie będzie trudno, wręcz banalnie, także paść na spotach będzie bardzo trudno jeżeli się dobrze wyposażymy w bonusy.

Opublikowano

Tak, na pewno przy 2k hp będziecie padać przy mobach, zapewne nagraliście się na fall*nce gdzie moby były wzięte z kosmosu (na początku) i teraz mówicie, że wszędzie jest niedostosowane.

Tutaj zrobić perfect eq do expa nie będzie trudno, wręcz banalnie, także paść na spotach będzie bardzo trudno jeżeli się dobrze wyposażymy w bonusy.

Xewka jak już powie to na pełnej pompie // 100% racji tobie przyznaje, bo po co by były takie bony jak zwierzęta ? Dla picu ? ; )

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...