Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TreeN

Start - ankieta ma na celu zebranie opinii.  

493 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start Serwera

• 29 Sierpie? - nie pewne, poniewa? dla wi?kszo?ci osób jest to normalny tydzie? w pracy.
    • 30 Sierpie? 20:00 - pewne, - Polecamy t? dat? ze wzgl?du, i? jest to koniec tygodnia, a wi?kszo?c osób ju? ma wolne. W ten dzie? b?dzie wi?cej graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 504
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bawi mnie to co piszecie było oczywiste że start będzie 30 lepiej by dopracowali server i zapieli na ostatni guzik a nie potem będziecie płakać czemu server off^^ piszecie jak byście bez gry żyć nie potrafili:)

Człowieku na chuj spamisz, to co ty pisało już dziesiątki osób w tym temacie i dobrze to wiesz,nie startują dzisiaj bo paru ich kolegów na pewno nie ma czasu dzisiaj zagrać,bo różnica dnia przy paru miesięcznym tworzeniu serwa nie ma różnicy ;>

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

System broni dla sury BM został ujednolicony z resztą broni na 85 poziom dla

sury, bronie mają odpowiednio ustawione ataki magiczne.

Zostały także lekko zmienione wartości ataków broni na 65 i 80 poziom.

Najlepiej przestudiuj sobie zapowiedz/prezentacje a dopiero pużniej sie wypowiadaj.

To dojebałes, człowieku ja tu pisałem o HP a ty wleciałeś z DMG broni, bierz mniej. Dla twojej wiadomości czytałem prezentacje i nie wiem jak Ty to zrobiłeś że czytając prezentacje dowiedziałeś się ile będziesz walić sua BM oraz innymi klasami, jasnowidz czy ki chuj ? Taki chuj, zagramy i zobaczymy.

@Orgin

Ogarnij z tym spamem w temacie i z tymi "odpowiedziami", bo tak naprawdę gówno wiesz. Chcesz się podlizać administracji czy co ? I tak GM'a nie dostaniesz.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Człowieku na chuj spamisz, to co ty pisało już dziesiątki osób w tym temacie i dobrze to wiesz,nie startują dzisiaj bo paru ich kolegów na pewno nie ma czasu dzisiaj zagrać,bo różnica dnia przy paru miesięcznym tworzeniu serwa nie ma różnicy ;>

odezwał się no life na podwórko wyjdź bo zgnijesz przed tym kompem i nie spamuję smarku wyrażam swoją opinie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żenujące jest to ze startuje inny server gdzie jest 18 dungeonów i nagle wy tutaj po ich prezentacji dodaliscie 6 dungeonów ;o zenujace troszke ale cos najlepiej podjebac czyjes pomysly :D nie zagram ale powodzenia zycze, startuja fajniejsze servery od tego a tutaj chuja jest sam syf z epvp wjebany. powiedzcie mi na chuj mi radio jakies niemieckie pewnie jeszcze? <lol2>

Opublikowano

Witam, wróciłem właśnie do domu jest info co do Klienta serwera :)?

żenujące jest to ze startuje inny server gdzie jest 18 dungeonów i nagle wy tutaj po ich prezentacji dodaliscie 6 dungeonów ;o zenujace troszke ale cos najlepiej podjebac czyjes pomysly :D nie zagram ale powodzenia zycze, startuja fajniejsze servery od tego a tutaj chuja jest sam syf z epvp wjebany. powiedzcie mi na chuj mi radio jakies niemieckie pewnie jeszcze? <lol2>

Chciałem zauważyć, że każdy serwer bierze pliki, itd z ePvp, Mpc lub innych for z Metinem2 i tworzeniem serwerów więc włącz myślenie. :).

Nie grałeś a już wiesz, że radio niemieckie :O.

Cieszy mnie, że startuje fajniejszy serwer więc idź spamić w ich prezentacji.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Szkoda że serwer o którym mówisz ma mapki kupione od Treena (admina tego serwera)

#Topic

Dajcie client dzisiaj, chyba że to że na 9 hostingach już jest to bajka

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Szkoda że serwer o którym mówisz ma mapki kupione od Treena (admina tego serwera)

#Topic

Dajcie client dzisiaj, chyba że to że na 9 hostingach już jest to bajka

No własnie KUPIONE a nie podpierdolone :D

Opublikowano

Kiedy start ? 30.08.2013

Klient ? Już dawno powinien być

Maxymalny poziom ? 120

Max staty ? 90

Ile nowych dungeonów ? 6 ...

Ile nowych mapek ? 5 ...

Serwer będzie ciągle aktualizowany ... No i liczymy na wielu graczy // Eventy minimum musi być 1 na 2 dni ;d

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

A jak jest z pierścieniem teleportacji tutaj ? bo nie widziałem nigdzie go .

75775358773159538492.png

Opublikowano

A ja chcę zapytać kogoś z teamu gdzie ta huczna reklama na YouTube?

Bo rozgłoszenie kto chcę to wrzuci filmik, to wam podpowiem reklamą nie jest, ale jak wolicie mieć 400 graczy zamiast 1000 no to trudno.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A ja chcę zapytać kogoś z teamu gdzie ta huczna reklama na YouTube?

Bo rozgłoszenie kto chcę to wrzuci filmik, to wam podpowiem reklamą nie jest, ale jak wolicie mieć 400 graczy zamiast 1000 no to trudno.

Tak naprawde chuya wiesz ile bedzie ludzi na starcie!!!...!!! więc nie pisz...

sry ale musiałem to napisac...

Opublikowano

Prezentacje ocenia na piątke.Z pewnością zawitam na serwer.
Kiedy bedzie client udostępniony ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

odezwał się no life na podwórko wyjdź bo zgnijesz przed tym kompem i nie spamuję smarku wyrażam swoją opinie

Człowieku ty przez monitor wiesz ile mam lat ? Skoro jesteś taki dorosły to co robisz na takim forum ? hmm .. ? Wielce kurwa dorosły się odezwał.

Wyraziłeś swoją opinie ? Pisałem ci tępaku, po co się odzywasz skoro dziesiątki osób to pisało,robiłbyś serwer i ankiete,ponad 70% na dziś a i tak jutro startują jak im się podoba..

To jest moja opinia ;> I tak będe tu grał jutraojak i pewnie 99% , którym nie podoba się to,że "przełożyli start"

Człowieku przy kilkumiesięcznym tworzeniu serwera nie da się w 1 dzień ogarnąć 6 dungeonów , rozumiesz czy nie .. ?

Tak jak napisałeś,tutaj nie zagrasz,czyli grasz gdzieś indziej to po co tutaj w ogóle wchodzisz ? jesteś kolejnym idiotą , który wbił tutaj aby przyciągnyc graczy na twoj denny serwer,dobrze wiesz,że tutaj będzie grało dużo osób, aha i takiego radia jeszcze nie było na żadnym serwerze,więc o czym ty pierdolisz kolego ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Serwer fajny zagram.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...