Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam takie pytanko czemu pas mądrości z (IS) który ma napisane że daje 100 na moby a daje tyle samo co normalny pas który daje 30 na moby

Chwyt marketingowy.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Myślicie nad s2, bo nie przyciągniecie nowych graczy na ten, serwer za stary xD

przyciągną :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Dokładnie, po update serwer będzie jak magnes :) Nowi gracze będą mieli lepszy start, ponieważ dostaną małe co nieco. Serwer polecam graczom o mocnych nerwach i sporej ilości czasu. Trzeba naprawdę poświęcić trochę czasu na zdobycie eq. Oczywiście sporym "kopniakiem" są zua ( w niedzielę). Zachęcam do pobierania i grania ;)

Opublikowano

A miało być tak pięknie ... 

Wbijam na serwa expic się wgl nie da bo co ? bo padnę i mam 12736128921387623 HP na minusie no 1 raz takie coś widzę a potem mob ma mnie na hita

i mam 2 razy tyle hp na minusie co wcześniej to to pozdroo 600 

Nom to mamy zuo oo niestety padłem i co ? 276419212348672 hp na minusie potem jakoś po chyba 10 rlg jakoś miałem te hp mam 130lvl bodego podbijam do bossa na 91 lvl a on mnie je b b na hita no wtf każdy boss na zuo napier dalał takie hity że o luju jaki ma sens jak boss ma 40 lvl mniej od cb a zapier dala cię na hit a bo wali po jakieś 3000kkk no a potem hp na minusie i kur waa odbugowywac z 20 min trzeba było najgorszy serwer ever na jakim grałem 

Opublikowano

zrób sobie eq a nie piszesz głupoty

eq hahaah dobre tylko ja mam full eq exp w 6-7 potwory i hp w Zbrojce kd wita +7 kd defa +8  w mieczyku  kd um +5 kd potwora +8 i jest w nim 51sr  zbrojka jest na 127 lvl ja mam 130 lvl chyba takie eq wystarczy aby obić bossa na 91 xD a wgl co ma eq do tego ze jak padnę to mam 2131231234 hp na minusie ? nawet pvp nie mogę wziąć 

Opublikowano

Witam,odbyła się aktualizacja,niestety nie udalo nam się wprowadzić kilku drobnostek alę proszę sie nie martwić,będą wprowadzone za tydzien !

• [Dodano]-Nowy Interface gry %5BScreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-Edytowany Wygląd miast -Wprowadzono
  • [Dodano]-Argentus APS (Instrukcja i zasada działanie będzię się znajdywać w panelu gracza na stronie)-Zostanie wprowadzone za tydzien
  • [Dodano]-Pokazywanie HP przeciwnika w trakcie PVP %5BScreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-Boczne menu w ekwipunku z następującymi opcjami %5BScreen%5D: -Wprowadzono

-Magazyn
-Item-Shop
-Pierścien Teleportacji
-Pierścien Anty Expa
-System Marmurów
-Szybka Zmiana Channeli
-Szybka Zmiana Ekwipunku
-Bonus Switcher
-Biolog GUI

• [Dodano]-Biolog GUI %5BScreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-Item Shop po kliknięciu w monete w grze %5BScreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-System osiągnieć wraz z sklepem AP %5BScreen%5D -zostanie wprowadzone za tydzien
  • [Dodano]-Skrzynia Startowa dla nowych graczy zawierająca nastepujace przedmioty: -Wprowadzono

-Kostium Bojownika na 4dni
-Czarny Turban na 4dni
-PD na 30min
-Pas Mądrości
-Kamien Duszy Potwora +7
-Pieczęć dino na 1h

• [Dodano]-Opis Pięczęci wierzchowców %5BScreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-Drop Roślin potrzebnych do wytworzenia nowych ros takich jak: -Wprowadzono

-Rosa na Życie
-Rosa na Ludzi
-Rosa na Potwory
-Rosa na Diabły
-Rosa na Nieumarłe

• [Dodano]-Pojawi się kilkanaście nowych polowań wraz z ciekawymi nagrodami ! -Wprowadzono

-Polowanie na Generałow w atlantydach od Generała V1 do Generała V9
-Polowanie na Smoki w atlantydach od Smoka V6 do V9
-Polowanie Mantykorska Dolina
-Polowanie Nefrytowa Zatoka #1
-Polowanie Nefrytowa Zatoka #2
-Polowanie Przyladek Smoczego Ognia #1
-Polowanie Przyladek Smoczego Ognia #2
-Polowanie Zbocze Gautama #1
-Polowanie Zbocze Gautama #2
-Polowanie Tajemnicze Zbocze

• [Dodano]-Nowe Misje Biologa. -Wprowadzono

-Analiza Biologa Lv.250
-Analiza Biologa Lv.255
-Analiza Biologa Lv.260
-Analiza Biologa Lv.265

• [Dodano]-Nowy przedmioty potrzebne do misji biologa takie jak: -Wprowadzono

-Piekielny Amulet
-Amulet Króla Ciemności
-Smocze Skrzydło
-Odłamek Smoczego Kła
-Zardzewiały Topór
-Legendarny Topór
-Pierścień Księcia
-Totem Ludzkiej Czaski

• [Dodano]-Nowy dungeon na 200lvl (cel:zarobkowy)-Wprowadzono
  • [Dodano]-Nowe Kostiumy-zostaną wprowadzone do item shopu na dniach
  • [Zmiana]-Mapa 220lvl została zastąpiona inną -Wprowadzono
  • [Zmiana]-Karma dla Peta z item-shopu daję od teraz 50% zamiast 100%
  • [Zmiana]-Zmieniono Exp na mapie 180lvl-Wprowadzono
  • [Zmiana]-Zmieniono Exp na mapie 200lvl-Wprowadzono
  • [Zmiana]-Zmieniono Exp na mapie 220lvl-Wprowadzono
  • [Zmiana]-1 próba wyrównania DMG postaci.-Wprowadzono
  • [bug-Fix]-Liczne poprawki w nazwach i rozmiarze przedmiotów-Wprowadzono
  • [bug-Fix]-Przy kupowaniu przedmiotów u handlarzy wyświetlają się Yangi zamiast Szmaragdów-Wprowadzono
  • [bug-Fix]-Zostaną Usunięte Bonusy 6/7 z kostiumów-zostanie wprowadzone za tydzien
  • [bug-Fix]-Zostanie naprawiony exp od 253-265lvl -Wprowadzono
  • [bug-Fix]-Zostanie naprawiony exp od 0-121lvl -Wprowadzono
  • [bug-Fix]-Zostaną usunięte przetopy-zostanie naprawione za tydzien
  • [Dodano]-Drop Roślin potrzebnych do wytworzenia nowych ros takich jak,będzie można je robić u pustelnika %5Bscreen1%5D %5Bscreen2%5D-Wprowadzono
  • [Dodano]-Skille u bodego Aura,Berakser bez czekania %5Bscreen%5D -Wprowadzono
  • [Dodano]-Mini mapy w Atlantydach %5Bscreen%5D -Wprowadzono
  •  

WYMAGANA AKTUALIZACJA KLIENTA

Opublikowano

Dodajcie mozliwosc robienia dungeonow solo, i zmiencie nazwy krolestw w olejku bo niewiadomo ktore to ktore i teraz musze tydzien czekac ;/

@Edit dodatkowo nie moge konta na forum zrobic bo ciagle pisze ze zly kod

@Edit 2 nie da sie czytac ksiad ob i ludobójstwa

Opublikowano

Serwer fajny, ale mam zastrzeżenie. Wasz switchbot to MASAKRA. Przeskakuje zmiany, kilkukrotnie w ciągu 5 sekund potrafi przeskoczyć wybrany bon. Przy próbie instalacji swojego gra się crashuje lub nie uruchamia. Zróbcie coś z tym!!! Chciałem to zgłosić, ale w grze nikt mi nie odpowiedział, na forum nie mogę pisać mimo tego że jestem zalogowany, nie mogę oglądać profili użytkowników i tym samym napisać wiadomości do admina, żadnego e-maila na stronie nie widziałem... Kontakt z wami oraz switchbot to MASAKRA !!! Ale serwer jest ok :)

@ edit

Dodatkowo wejście do atly v1 powinniście obniżyć o 15 lvl, bo expienie tyle czasu u pajaców w v2 to masakra :<

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Serwer fajny, ale mam zastrzeżenie. Wasz switchbot to MASAKRA. Przeskakuje zmiany, kilkukrotnie w ciągu 5 sekund potrafi przeskoczyć wybrany bon. Przy próbie instalacji swojego gra się crashuje lub nie uruchamia. Zróbcie coś z tym!!! Chciałem to zgłosić, ale w grze nikt mi nie odpowiedział, na forum nie mogę pisać mimo tego że jestem zalogowany, nie mogę oglądać profili użytkowników i tym samym napisać wiadomości do admina, żadnego e-maila na stronie nie widziałem... Kontakt z wami oraz switchbot to MASAKRA !!! Ale serwer jest ok :)

@ edit

Dodatkowo wejście do atly v1 powinniście obniżyć o 15 lvl, bo expienie tyle czasu u pajaców w v2 to masakra :<

Mamy masę pracy dlatego kontakt jest utrudniony!

W lochu pająków V2 exp został poprawiony.

kiedy na ten nowy  Dungeon na 200 lvl bedzie działał?? i czy będzie mozna na niego wejść z 260 lvl??

Dungeon 200lvl już działa,jest on maks do 210lvl.

Opublikowano

Powiem szczerze, że ten update zachęcił mnie do gry ;).

Nie tylko Ciebie - update mega wpłynął na liczbę graczy, w filmie możesz zauważyć ile nowych osób biega w v2 i expi.

Opublikowano

Jak sie zarejestrowac na forum?

Wpisuje dane, kod captcha itd. i po wcisnieciu Rejestruj strona mi sie laduje ale nic sie nie dzieje dlugi czas.

Opublikowano

Ga Koval dzieciak jakich mało grzecznie przyszłam zapytać o stronę czemu nie działa otrzymałam odpowiedż " bo nie załadowałaś w IS'a" gość ma z 15 lat i nie ogarnia, nie polecam serwera, osobom które cenia swój czas. dziękuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...