Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan Koval nadal się nie interesuje serwerem.

Nie polecam.­

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pan Koval nadal się nie interesuje serwerem.

Nie polecam.­

"Pan Koval" wszystko robi sam, z tego co mi mówił. I nie pisz tak, bo on ciągle haruje, żeby gracze mieli jak najlepiej.

Opublikowano

właśnie bede pisał bo gnojki cały czas się pisze że są lagi grają na chacku i kamer modzie teraz idzieszv5 na koniec i logniesz na inne ch dup i w ścianie jesteś i to ma być serwer wporzo hahaha niech zastawi serwer na 2  3 dni poprawi to może coś z tego będzie bo na razie to tak kijowo się gra że głowa boli taki sam jak extreme to samo było i moze jeszcze ci sami co byli na extremobsługują ten serwer tylko niki pozmieniali  kijowy serw i tyle powiem

"Pan Koval" wszystko robi sam, z tego co mi mówił. I nie pisz tak, bo on ciągle haruje, żeby gracze mieli jak najlepiej.

do pana tu brakuje bdb dużo bo to guwniarz i jeszcze Koval zmień maszyne bo masz lagi na serwerze nie idzie wylogować konta i pełno masz chackieruw na serwerze  bo coraz to gorszy ten serwer i pelno idiotuw co na programach grają a maszyna ci tego sama nie wyłapie bo wiem cos o tym

Opublikowano

Czytam prezentację, całkiem niezła. Argentus się już pobiera. Mam nadzieję że serwer nie upadnie szybko i będzie się fajnie grać ;)

40k5thC.png

Opublikowano

Czytam prezentację, całkiem niezła. Argentus się już pobiera. Mam nadzieję że serwer nie upadnie szybko i będzie się fajnie grać ;)

Serwer stoi 1,5 roku, więc wątpię, żeby upadł :)

Opublikowano

Właśnie się pobiera :3 :3 Mam nadzieję że dużo ludzi gra oraz w miare fajna atmosferka jest :)

@Edit       strona padła, naprawcie to....

@Edit2 ahh przepraszam, mój błąd. Poprawcie tylko link do rejestracji na register.php, bo rejestracja.php nie działa.

Opublikowano

Serwer stoi 1,5 roku, więc wątpię, żeby upadł :)

Dopóki serwer będzie miał graczy i hajs to będzie stał i tyle ;) 

Serwer polecam, dosyć ciekawe nowości ostatnio weszły. 

xD 

Opublikowano

Q7iJeVi.png

eier-linie3.gif

Szanowni Gracze!

eier-linie3.gif

od 02 kwietnia 14:00 do 16 kwietnia 23:59 we wioskach Joan, Pyungmoo i Yongan pojawi się Królik Wielkanocny. Zaczną wypadać Wam przepięknie pomalowane Jajka Wielkanocne.

417px-Easter_Bunny_2013.png

announcement_metin2_it_cee5f7cfdf27bed1f

Jajka wielkanocne wcześniej zdobyte będzie trzeba wkładać do Koszyka 954611427541426979004.png

Koszyk wielkanocny będzie przysługiwał tylko na jedną postać będzie można go kupić u Zająca Wielkanocnego

eier-linie3.gif

Ilość jajek jaką trzeba włożyć zależy od poziomu Koszyka.

(przykładowe zdjęcie)

385611427541521979004.jpeg

Po napełnieniu koszyka jajkami (ilość oddanych jajek 4/4)

można go zanieść do Zająca Wielkanocnego w celu uzyskania nagrody :)
eier-linie3.gif

Podczas trwania eventu, będziecie mieli szansę zdobycia Magicznych Jaj Magic_Egg_Large.pngz

Wielkanocnego Metina

Easter_Metin.png

Są to specjalne jajka, które można otworzyć trzy razy. Nie można ich grupować, upuszczać ani nimi handlować.
W tej edycji eventu, Wielkanocne Metiny będą pojawiać się w sposób podobny do zwykłych metinów, po ubiciu wszystkich pojawią się ponownie po upływie określonego czasu.

eier-linie3.gif

Dodatkowo z Metinów/Koszyków/Magnicznych jaj będzie szansa na wpadnięcie Tajemniczek Skrzyni: 899161427619760979004.png

z której będzie można zdobyć:

179131427619927979004.png-Kostium Zająca (szary)

650171427619961979004.png-Kostium Zająca (brąz.)

252591427619979979004.png-Sukienka Wielkan.(kol.)

939351427619995979004.png-Sukienka Wielkan.(błę.)

816331427620016979004.png-Uszy Zajączka (brązowe)

709241427620016979004.png-Uszy Zająca (brąz.)

Kostiumy są na 14dni oraz maja standardowy bon

ZAPRASZAMY !

Team Argentus.pl

eier-linie3.gif

Opublikowano

Koval ty idioto kretynie jeden popraw ten serwer bo jest coraz gorszy zamiast coraz bardziej lepszy t ogorzej sie gra  robi się misjev5 generał logasz na inne ch dup w ścianie siedzisz i to ma być wporzo nie polecam gry wogule bo koval nie umi głupich spraw poprawić i laguje cały czasa poza tym nie ma żadnego gm na serwerze maszyna sama wszytkiego pilnuje a oni tylko doglondają co za bana na gm jest

Opublikowano

Koval ty idioto kretynie jeden popraw ten serwer bo jest coraz gorszy zamiast coraz bardziej lepszy t ogorzej sie gra  robi się misjev5 generał logasz na inne ch dup w ścianie siedzisz i to ma być wporzo nie polecam gry wogule bo koval nie umi głupich spraw poprawić i laguje cały czasa poza tym nie ma żadnego gm na serwerze maszyna sama wszytkiego pilnuje a oni tylko doglondają co za bana na gm jest

Ja nie mam problemu ze wywala mnie do sciany,nic nie laguje a jak ma sie wooden pc to sie nie dziwie,bugów prawie nie ma,dużo ludzi także widać że gosciu tylko hejtujesz  i nawet poprawnie nie umiesz napisać.

Skończ tę swoją marną polemikę.

Serwer polecam jest jak najbardziej na props a to co ma wspólnego z xen**** to jednynie niektóre eq,uleepki i av a tak poza tym to całkiem coś innego :)

mojasygnan.png

Opublikowano

wyjdź stąd (and close the door)

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko powie mi ktoś jak na niższych poziomach zdobyć Szmaragd? :v bo mam 114 lvl, a w sklepach wszystko sie kupuje za szmaragdy co jest chyba niemożliwe na takim levelu bo podobno dropi na mapach 200+ :|

Opublikowano

serwer fajny ale ci co go prowadzą są na kija bo zająca postawili w takim miejscu idioci że przychodzą z innego państwa i leją młodszych bachory je  bane bo kto tak gra tylko bachory nikt więcej niedorozwojowe muzgi co się uczą albo przygłupy co mają po16 do20 lat taki serwe porąbany i ci co go prowadzą też z nimi koval nie umi głupich buguw poprawić tłuk jeden

Wszystko fajnie tylko powie mi ktoś jak na niższych poziomach zdobyć Szmaragd? :v bo mam 114 lvl, a w sklepach wszystko sie kupuje za szmaragdy co jest chyba niemożliwe na takim levelu bo podobno dropi na mapach 200+ :|

szmaragdy dropi tylko w dt a tam to nie masz szans bo same gupole tam chodzą niedorozuj muzgowy tam chodzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam taki problem , a mianowicie mam tak , ze gdy sie loguje to musze z 15 minut czekac by mnie polaczylo i potem w grze takie lagi ze hoho .

Dzisiaj an evencie zuo to masakra byla..

Tylko nie mowcie mi , ze to wina internetu bo inne gry bez problemu smigaja.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam taki problem , a mianowicie mam tak , ze gdy sie loguje to musze z 15 minut czekac by mnie polaczylo i potem w grze takie lagi ze hoho .

Dzisiaj an evencie zuo to masakra byla..

Tylko nie mowcie mi , ze to wina internetu bo inne gry bez problemu smigaja.

Spróbuj uruchamiać autopatchera ppm, jako administrator i zaktualizuj sobie system operacyjny. Nikt nie zgłasza takich problemów, ja osobiście też takich nie zauważyłam :)

Zapraszamy na event wielkanocny, który trwa do 16.04 i konkurs wielkanocny na forum, który trwa do 12.04.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Hmm.. czyli opłaca się tutaj dalej grać? Jak jest z bossami? Obstawiony każde miejsce z bossem gościami po 260 lvl (lub ich postaciami z wyjebanym eq) czy da się spokojnie dropić ulepy? Bronie do pvp robimy z tych na 75? Szaman smok daje radę spokojnie expić, bić metki i pokonywać ludzi w pvp czy abs na magię jest tak duży, że nie opłaca się nim grać? 

Opublikowano

Hmm.. czyli opłaca się tutaj dalej grać? Jak jest z bossami? Obstawiony każde miejsce z bossem gościami po 260 lvl (lub ich postaciami z wyjebanym eq) czy da się spokojnie dropić ulepy? Bronie do pvp robimy z tych na 75? Szaman smok daje radę spokojnie expić, bić metki i pokonywać ludzi w pvp czy abs na magię jest tak duży, że nie opłaca się nim grać? 

bossy sa wybijane, ale na pewno nie obstawiane, ogolnie latwo o bossa nawet na 253+

bronie do pvp z tych 75

szaman smok to najlepsza postac do expa zewzgledu na buffy, sam pierw szamanem do 253 expilem zeby potem surke moc spokojnie expic, a w pvp jest rowniez kozacka ze wzgledu na duzy cooldown+buffy (zawsze kryt na skillu)+zwiekszony dmg ze skowytu i talika

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Slyszalem ze wh jest dozwolone? To prawda?

nie, ale administracja ma w to wyjebane, o ile nie podpierdoli cie ktos na forum to spokojnie wyexpisz niejedna postac do 265 na wh ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

nie, ale administracja ma w to wyjebane, o ile nie podpierdoli cie ktos na forum to spokojnie wyexpisz niejedna postac do 265 na wh ;)

Bugow na expa nie zablokowali a beda przejmowac sie cheatami xD

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...