Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę od nowa? Bo zauważyłem spadek zainteresowania tym serwerem, tylko +/- 400 graczy online :/

Opłaca :) Gra tyle osób bo jak wiadomo, nie każdy siedzi przy komputerze w wakacje :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zna ktoś zarobek ?? Bo jakoś zwoje zemsty i metale niezbyt stoją w tym shopie stoją i nic 

KD Ludzi +5 - 7 szmarów.

Triumfator - 10 szmarów.

Magiczny stop - 10-12 szmarów.

Amulet Królowej - 40 szmarów.

Opublikowano

Opłaca :) Gra tyle osób bo jak wiadomo, nie każdy siedzi przy komputerze w wakacje :)

Heh jeśli opłaca to Ty chyba nigdy nie widziałeś Easy servera ;) 

Na Easy po 3/4% za spota leci minimum, a nie 1 nawet niecaly z PD !!!

Opublikowano

Heh jeśli opłaca to Ty chyba nigdy nie widziałeś Easy servera ;)

Na Easy po 3/4% za spota leci minimum, a nie 1 nawet niecaly z PD !!!

Nie wiem o co Ci chodzi, ale mojemu koledze z PD - gra, PD - is leci około 5% za spota.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka , E-mail Aktywacyjny Konta nie dochodzi !!!!!!!!! 

wp

o2

gmail

onet

Wszystkie zostaly wyprobowane na zaden nic nie przyszlo !!

Opublikowano

Siemka , E-mail Aktywacyjny Konta nie dochodzi !!!!!!!!! 

wp

o2

gmail

onet

Wszystkie zostaly wyprobowane na zaden nic nie przyszlo !!

LINK AKTYWACYJNY KONTA DOTARL ALE PROBLEM POLEGA NA TYM ZE NIE CHCE MI AKTYWOWAC KONTA 

Opublikowano

Opłaca się teraz wbic na serwer ? długo bd wbijał hmm 200-250 lvl ?­

Jeśli nie masz co robić, to jak najbardziej się opłaca :) 

Myślę, że przy full odpale (wierzchowiec + czapka z is i raty) jakoś 1 dzień :)

Opublikowano

Serwer fajny, grałem na xen**mt2, bardzo podobnym serwerze i pytanie, w ile wbije maxa bez is'a ?

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Klient sie co chwile wyłącza.

Spróbuj wyłączyć AntyWirusa, zaporę systemu jak to nie pomoże, wypakuj clienta od nowa po czym uruchom ze zgodnością XP :>

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy konta były usuwane? Bo mail co miałem kiedyś szamanke 220lv jest dostępny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy na forum serwa jest taki dział jak poradniki, albo jestem ślepy albo go nie ma. Jeżeli nie ma to czy ktoś może mi napisać jakie eq do expa na mape 220 ?? 1 grupka bije mi po 1/3hp 

Opublikowano

Jak tu balans wygląda? Tylko bez odpowiedzi w stylu "wyrównany", bo taki nigdy nie był nigdzie.. ;d
skąd truta?
dungi solo?
edit: jednoosobowe PT.. czyli że sam? :D bo nie ogarniam tego terminu ;d

Opublikowano

Jak tu balans wygląda? Tylko bez odpowiedzi w stylu "wyrównany", bo taki nigdy nie był nigdzie.. ;d

skąd truta?

dungi solo?

edit: jednoosobowe PT.. czyli że sam? :D bo nie ogarniam tego terminu ;d

Balans jak balans :D Postacie do pvp Mental, heller, wp, archer oraz dagger.

Truta u npc w m1.

Dungi można robić samemu :)

Opublikowano

Wbilbym znowu, fajnie sie gra.Ale nie moge na niczym zarobic niestety  :angry:. Nikt nic nie chce kupic, jedynie ulepki ktorych nie moge dropnac narazie. A tak z innej beczki mam 253lvl wojem i gdzie mam dalej expic bo ta mapka od 253 to chyba do dropu. I czy wgl da sie expic bez buffa bo na mapie od 220 ciezko bez buffa szlo a z buffem ktory stal caly czas w m1 i tylko logal zeby sie buffac cale spot bez problemu 

@edit: I najwiekszy ból, coraz mniejsza liczba graczy. Pamietam jak bylo ok 700 a teraz myśle ze do 400 

Opublikowano

Wbilbym znowu, fajnie sie gra.Ale nie moge na niczym zarobic niestety  :angry:. Nikt nic nie chce kupic, jedynie ulepki ktorych nie moge dropnac narazie. A tak z innej beczki mam 253lvl wojem i gdzie mam dalej expic bo ta mapka od 253 to chyba do dropu. I czy wgl da sie expic bez buffa bo na mapie od 220 ciezko bez buffa szlo a z buffem ktory stal caly czas w m1 i tylko logal zeby sie buffac cale spot bez problemu 

@edit: I najwiekszy ból, coraz mniejsza liczba graczy. Pamietam jak bylo ok 700 a teraz myśle ze do 400 

na 253lv expisz na mpce od 253 ;)

sam expiłem tam z PD normalnym w grze, PD z IS'u i exp ładnie leciał ;) (jak coś to co jakiś czas zamiast 1lv daje 2lv ;) taki prezent od administracji za trud włożony w expienie ;D )

graczy na pewno przybędzie, gdyż administracja niedługo wprowadzi aktualizację i niby chcą zrobić jakąś reklame, nową prezentację ;>

i kiedyś było +1300 graczy ;)

Opublikowano

na 253lv expisz na mpce od 253 ;)

sam expiłem tam z PD normalnym w grze, PD z IS'u i exp ładnie leciał ;) (jak coś to co jakiś czas zamiast 1lv daje 2lv ;) taki prezent od administracji za trud włożony w expienie ;D )

graczy na pewno przybędzie, gdyż administracja niedługo wprowadzi aktualizację i niby chcą zrobić jakąś reklame, nową prezentację ;>

i kiedyś było +1300 graczy ;)

Sory ja tych czasów nie pamietam. Więc napisałem tyle ile pamietałem, co do mapy 253, mam zrobionego biologa a niestety biją mnie bardzo dużo.Może jak uzbieram na kostium,fryz i 2x wierzchy to moze sie coś zmieni. A czy buff jest niezbedny ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...