Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile w update doszło nowych setów broni zbroji i bizu?? kiedy zakończycie prace na wyrównaniem dmg??

żadne sety nie doszły,update miał na celu "poprawić"  rozgrywkę

na dniach zaczynamy ponowne testy wyrównania klas.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak widać serwer ma 2 lata a Koval nadal się stara żeby grało się lepiej :) Ja już nie gram ale rozmyślam nad powrotem bo naprawdę z*********e mi się grało przez miesiąc.

Polecam!

Opublikowano

Jak widać serwer ma 2 lata a Koval nadal się stara żeby grało się lepiej :) Ja już nie gram ale rozmyślam nad powrotem bo naprawdę z*********e mi się grało przez miesiąc.

Polecam!

Serdecznie zapraszamy !! :)

Opublikowano

Pomyslalem sobie, ze skoro serwer dlugo stoi to wiekszosc ma juz wysokie lv, wiec chce sobie spokojnie zaczac.

Taki członek. Nawet w srodku nocy w atlantydach wszystkie bossy sa wybijane.

Ogolnie bardzo fajny serwer tylko ulepek strasznie duzo nawalone.

Opublikowano

Pomyslalem sobie, ze skoro serwer dlugo stoi to wiekszosc ma juz wysokie lv, wiec chce sobie spokojnie zaczac.

Taki członek. Nawet w srodku nocy w atlantydach wszystkie bossy sa wybijane.

Ogolnie bardzo fajny serwer tylko ulepek strasznie duzo nawalone.

Teraz wszystkie bossy są wybijane w Atla, bo po update pojawiły się nowe misje na zabicie smoków i generałów, wszyscy szaleją  ;)

Jest dużo ulepek, ale jak wpadniesz w rytm, to uwierz ulepszanie nie jest takie trudne.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Jaką postacią najlepiej zaczynać? Jak zdobywać szmaragdy, za które wszystko sprzedają?

Jaką ci się najlepiej gra, dmg wyrównane. U dziada można wytwarzać, zuo - smoki, dt - smoki oraz IS :P

Opublikowano

Jeśli to nie problem to polecam dodać inny download, bo transfer 100kb/s ssie <_<

Opublikowano

argentus nie dość że kradną konta to lagi i grają na kamer modach i to jest prawda  konto  ukradli nik podaje Moris 260 lvl zhakował to chacker teraz gnuj woła na wołaczu że chce konto sprzedać i serwe jest taki jak extreme pelno hackeruw i złodzieji

Opublikowano

argentus nie dość że kradną konta to lagi i grają na kamer modach i to jest prawda  konto  ukradli nik podaje Moris 260 lvl zhakował to chacker teraz gnuj woła na wołaczu że chce konto sprzedać i serwe jest taki jak extreme pelno hackeruw i złodzieji

Możesz się ogarnać i nie pi****ic? :D 

Opublikowano

Możesz się ogarnać i nie pi****ic? :D

ty się ogarnij lepiej twoją głowę bo jesteś dzieckim i tak już spawa na policji jest

a Koval zamiast  się bardziej iteresować serwerem to  pierdzieli byle mu kasa pasuje a konta kradną haha serwer juz jest zrąbany

Opublikowano

ty się ogarnij lepiej twoją głowę bo jesteś dzieckim i tak już spawa na policji jest

a Koval zamiast  się bardziej iteresować serwerem to  pierdzieli byle mu kasa pasuje a konta kradną haha serwer juz jest zrąbany

Jedyne co mi zniknęło na tym serwerze to fryzurka jak grałem tu gdzieś na początku 2015..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jedyne co mi zniknęło na tym serwerze to fryzurka jak grałem tu gdzieś na początku 2015..

­

Fryzura znika po założeniu czapki i zdjęciu jej,ale jej bonus zostaje lub też po 60 dniach :)

Opublikowano

Nie polecam.

Dlaczego?

AF - IneS.

Otrzymałam bana za to, że napisałam coś bez wzoru, w dziale, w którym nie powinien widnieć ten wzór.

Koval:

Nie umie się zająć serwerem na ostatni guzik ;-)

Opublikowano

Kwintesencja Metina

Opublikowano

hmmmm...

Jeśli jest problem z założeniem konta to co ja mogę popradzić że Cie okradli :)?

Opublikowano

Mam problem z użyciem dawnych kont :). Grałem z rok temu i wyskakuje mi jakbym miał bana :<. Na stronce normalnie moge sie zalgoowac

Opublikowano

widać prąbany serwer z bachorami co nie dawają innym expić wbijenp 262 lvl i mu odpi3  rdala jak nie wiem taki serwer z takimi lvl bo widać że dzieci są niekture niedorobionymi graczami bo nie umieją się dostosawać do inny graczy a tylko umieją pieprzyć o ortografi a widać jakie byki robią na tym serwerze jak piszą idioci i oni się uczą hahaha matoły jedne 

Opublikowano

Moze mi ktoś podesłać sposób na zarobek w IS inwestować nie chce, na ubijanie smokow w atla raz na 30min zrobiło sie juz nudne tak samo jak zwoje metalu szczególnie ze musza naprawde długo stac na shopie

Opublikowano

widać prąbany serwer z bachorami co nie dawają innym expić wbijenp 262 lvl i mu odpi3  rdala jak nie wiem taki serwer z takimi lvl bo widać że dzieci są niekture niedorobionymi graczami bo nie umieją się dostosawać do inny graczy a tylko umieją pieprzyć o ortografi a widać jakie byki robią na tym serwerze jak piszą idioci i oni się uczą hahaha matoły jedne 

non topa Hejtujesz;x

Przyznaj się jak nam w dupe wchodziłeś żebyśmy Ci tylko konto odbanowali  ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...