Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Opłaca się jeszcze zacząć grę na tym serwerze ? Jeżeli tak, pomoże ktoś na start ? ;)

Pozdrawiam

Witaj, pewnie, że się opłaca. Zapytaj kogoś w m1 o SM'y na pewno ktoś się znajdzie.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak widac dodanie szmaragdow jako waluta w tobolach okazalo sie strzalem w dziesiatke.Pamietam jeszcze kilka tygodni temu w miastach byla tylko garstka osob,sklepow nie bylo wcale.Dzisiaj patrze a miasta wygladaja bardzo okazale :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak widac dodanie szmaragdow jako waluta w tobolach okazalo sie strzalem w dziesiatke.Pamietam jeszcze kilka tygodni temu w miastach byla tylko garstka osob,sklepow nie bylo wcale.Dzisiaj patrze a miasta wygladaja bardzo okazale :)

Tak, tylko, że ceny itemków wzrosły drastycznie :p

Opublikowano

Jasne że się nie opłaca ;] ja probowałem ciężko się wybic 260 mają przewagę nie dadzą ci zrobic dt co równa się brakiem zarobku, co do ulepek te niepotrzebne dropią jak głupie a zaś te potrzebne moze 1 na 3 godziny dropu, i nie pisz mi ze tylko chyba tak tobie bo to masa ludzi stwierdzi. jak nie kupisz cos w is nie puścisz za szmary w grze to męcz się miesiąc zeby zebrać szmary. jest wiele sposobów ale zaden tak popłacalny jak ten z is ( chciałbym być bogaty, wtedy moje dzieci by miały full is ;d) niestety nie polecam, bo naprawde zeby zrobic eq trzeba zwoje np z dt hmmm. zeby kupic je trzeba zarobic . na czym na tych wlasnie zwojach, a zeby je dropać to tez dt co graniczy z cudem bo albo idziesz w 10 osob albo 265 które cię zabijąją i nie wstaniesz. i jak nie masz fryzury ,kosiumu czy peta w pvp jestes zero bo nawet kd +5 czy inne Ci nie pomogą . 

Moja propozycja jest taka ;P ruszyć z S2 bez isu i wgl i ograniczyc ulepy zwolnić exp :D jaki to ma być cel ? serwer 4fun ciągłe pvp i wojny gildi a nie dropienie 200x zwoi na 1 item przez tydzien :D bo to nie easy a monotoniamt2. pozdrawiam. juz nie polecam ze względu ze ma on stałych graczy a nowi często kończo na 150-200 lv z wzgledu na brak zarobku co wiąże się z brak eq i brak przyjemnosci z gry. jedyny sens to reset albo s2. peace

ps co do szmarów? czy strzał w 10 to nie wiem ;d bo ludzie stawiają itemy np za 60 szmarów a ty nie masz nic wystawić ;d jaki jest tego finał nic nie kupisz jedynie cos u npc :D 

Opublikowano

Jasne że się nie opłaca ;] ja probowałem ciężko się wybic 260 mają przewagę nie dadzą ci zrobic dt co równa się brakiem zarobku, co do ulepek te niepotrzebne dropią jak głupie a zaś te potrzebne moze 1 na 3 godziny dropu, i nie pisz mi ze tylko chyba tak tobie bo to masa ludzi stwierdzi. jak nie kupisz cos w is nie puścisz za szmary w grze to męcz się miesiąc zeby zebrać szmary. jest wiele sposobów ale zaden tak popłacalny jak ten z is ( chciałbym być bogaty, wtedy moje dzieci by miały full is ;d) niestety nie polecam, bo naprawde zeby zrobic eq trzeba zwoje np z dt hmmm. zeby kupic je trzeba zarobic . na czym na tych wlasnie zwojach, a zeby je dropać to tez dt co graniczy z cudem bo albo idziesz w 10 osob albo 265 które cię zabijąją i nie wstaniesz. i jak nie masz fryzury ,kosiumu czy peta w pvp jestes zero bo nawet kd +5 czy inne Ci nie pomogą . 

Moja propozycja jest taka ;P ruszyć z S2 bez isu i wgl i ograniczyc ulepy zwolnić exp :D jaki to ma być cel ? serwer 4fun ciągłe pvp i wojny gildi a nie dropienie 200x zwoi na 1 item przez tydzien :D bo to nie easy a monotoniamt2. pozdrawiam. juz nie polecam ze względu ze ma on stałych graczy a nowi często kończo na 150-200 lv z wzgledu na brak zarobku co wiąże się z brak eq i brak przyjemnosci z gry. jedyny sens to reset albo s2. peace

ps co do szmarów? czy strzał w 10 to nie wiem ;d bo ludzie stawiają itemy np za 60 szmarów a ty nie masz nic wystawić ;d jaki jest tego finał nic nie kupisz jedynie cos u npc :D

Jakby wszystko było łatwe to gra by się nudziła. Jest więcej ulepszaczy jest co robić.

Opublikowano

Zgadzam się z tobą ale tu ulepy to juz katorga dla nowego gracza ;D Ci stali to już mają obcykane all , grają od początku tyle czasu, a nowi to moga tylko pooglądać te eq :D więc naprawde nie widzę sensu na zaczynanie tu gry

i to nie jest hejt:D tylko stwierdzenie faktu i zeby nie było grałem na serwerze i to dośc sporo wbiłem 253 lv zrobiłem eq na 252 aby bron została 250 ;d 5/5/5 oczywiscie ;d i nie mam szm mam posejdona do expa 53sr 9/6/5 i co mi z tego jak nidzie nie podropie wszystko obstawione :D gra nie ma sensu nie stać  mnie na ulepy a podropić też nie da rady;d  

Opublikowano

uświadom mnie :D jeżeli mnie przekonasz to oddam Ci całe eq i zaczne od nowa gre :)

Nie chce żadnego eq... Możesz mixować perf bronie ich ceny są też kosmiczne :D Wbić 253 lvl zrobić jakieś eq do expa porządne + buff i dropić na zuo... Kwestia czasu, aby coś osiągnąć ;) Eventy OX, na których do wygrania są kupony sm z itemshopu, też mają drogą cenę.

Opublikowano

Na 233lv z full bonusem expa w eq, pd 30min, pd z is i lwem leci jakieś ~2-3% za spota, serio? to ciekawe co będzie na 249, do tego spoty są słabe. Jeżeli ktoś zna jakiś fajny spot na mapie 220 prosiłbym o zaznaczenie:

807581420566986338411.jpg

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

ale ten argentus po  j****y niedość że bug na bugu tolatają hu  je na kamer modach i nie idzie teleportować się jak wezmiesz ślub po2 wywala cie zeswojego slubu obrączka zbugowananie idziesie telepotnąć na żone co zaprzygłupy ten serwer go trzymająi konserwująto samo downy jak naextremie jest bug na bugu idioci jedni

Opublikowano

ale ten argentus po  j****y niedość że bug na bugu tolatają hu  je na kamer modach i nie idzie teleportować się jak wezmiesz ślub po2 wywala cie zeswojego slubu obrączka zbugowananie idziesie telepotnąć na żone co zaprzygłupy ten serwer go trzymająi konserwująto samo downy jak naextremie jest bug na bugu idioci jedni

Jak latają na kamer modach to jest od tego forum i dział zgłoszenia, a co do ślubu napisz do Kovala może coś pomoże ;) 

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grę na serwerze i nie żałuję, gra się świetnie.

@W av9 aż do 180?

Tak, w av9. Z tego co mi wiadomo ma być MEGA UPDATE i usunięte atlantydy, na ich miejsce dodanie nowych mapek, więc będzie ciekawie ;)

Opublikowano

kur  wa kamer modzie   hujez argentusa nic kutasy nie robią tylkognojki patrzeć umieją i nic więcej a tu błędy biją w dt huje nic z tym nie robia de  bile,a jakm gnojowi napisze ze wstawisz na mpc foru tohu  jestraszą cie forum od argentusa atamtaki syf natym serwerze ze nie dasięniekiedy grać bo laguje serwer i ciągle huje na kamer modach grają a gm to chyba koniawalą bo nic nie robią

Opublikowano

kur  wa kamer modzie   hujez argentusa nic kutasy nie robią tylkognojki patrzeć umieją i nic więcej a tu błędy biją w dt huje nic z tym nie robia de  bile,a jakm gnojowi napisze ze wstawisz na mpc foru tohu  jestraszą cie forum od argentusa atamtaki syf natym serwerze ze nie dasięniekiedy grać bo laguje serwer i ciągle huje na kamer modach grają a gm to chyba koniawalą bo nic nie robią

86087332376069187291.jpgJęzyk polski bardzo trudna xD

~Wiadomo coś o tym "Mega update"?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytan odnosnie serwera.

1. Eq do expa zrobi sie to samo co do PvP chodzi mi o np eq na max lvl czy bedzie ono dobre (bony oczywiscie exp)

2. Szaman leczenie jest dobry czy nic nie zdziala?

3. Jak zdobyc kd +5 i o co chodzi z tymi szmaragdami czy jakos tak to czego one sa ze sa style warte?

Opublikowano

ten serwer to wielki syf i nic więcej bdb  dzieci porąbanych gra tuna kamermodach a ci co go prowadz to pierdolą toboim nieezależy zamias pilnować serwera to ich opchodzą bachoryna hacku  bugi a lagi jeszczewiększe nie polecam wogule gry natym serwerze

Opublikowano

1. Eq do expa zrobi sie to samo co do PvP chodzi mi o np eq na max lvl czy bedzie ono dobre (bony oczywiscie exp)

3. Jak zdobyc kd +5 i o co chodzi z tymi szmaragdami czy jakos tak to czego one sa ze sa style warte?

1. Broń na 250 już ma dosyć wysokie DMG, większość ludzi robi pod umki ze względu na to że szybciej ubijesz, do ~200 możesz expić w śr.

2. O wiele lepszy jest raczej smok.

3. KD +5 ulepszasz, możesz zdobyć na dungeonie (np. baronówna) szmaragdy to waluta.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

1. eq do expa zostawia sie na 90/155 reszte przerabiasz (helm 155, buty 90, kolce 155) Broń rób pod umy bo później będziez mieć ciężej z bossami itp.

2. Top 1 serwera jest właśnie hellerem więc jednak coś w nim musi być.

3. Kd +5 możesz kupić od graczy lub ulepszyć (+1 - +3 lecą z bossów z dungeonów) a szmaragd jest to ulepszacz oraz główna waluta serwera.

Opublikowano

1. EQ do expa przerabia się w taki sam sposób jak eq pvp, na danym poziomie daje bonusy pod expa,a na dalszym już nie :) EQ do dropu i expa to najlepiej : kolce 155, naszyjnik 260, bransoleta 253, hełm 155, tarcza 90, zbroja 260, miecz od 253 do 260, buty 260.

2. Szaman Heller jest niby dobry... Ale leczenia i tak nie można używać na PvP o top serwera bo jest to zabronione.

3. KD +5 możesz wytworzyć za pomocą zwojów, które dropią na orkowym wyzwaniu oraz DT. Dosyć łatwo się je przechodzi. Szmaragdy to główna waluta Argentusa jak i ulepszacz :)

Opublikowano

najwięcej de  bili i gupoli gra u niebieskich i to przważnie bachory zrobi258 lub więcej i potem mu odbija bo gnuj nie ma co robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...