Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie server jest bardzo fajny, lubię te pliki, tyle broni, zbrojek... Alee... Robi się strasznie trudno (Jak na Easy) Po 250lv, szczególnie to latanie po kilkanaście (Albo i kilkaset) razy na DT, wiem, niby można kupywać ulepy itp... Ale jakoś tak wolę sam dojść do wszystkiego, druga sprawa bony... Przez 5 dni mieszałem naszyjnik perf, i nie wszedł... Ogólnie jak ktoś szuka servera na długie godziny, to tutaj będzie się dobrze bawił, bo tutaj jest co robić, ale niestety, za bardzo skacze poziom trudności, eventy też są, ale kiedy grałem (W Jesień jakoś, Październik-Listopad), większość eventów to były Szkatułki Blasku... W Ogólnym rozrachunku polecam!

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na tym zasranym argentusie to sami idioci grają a prze de wszystkim wysokie lvl to sami przygłupy zrobi lvl i potem nie ma co robić bo mu odwala to ksuje lub co innego robi na złośc bo to sa bachory i nienormale dzieci

gnoku grałeś poprzednie serwer extreme nie to nie wiesz co tam było pełno hackeruw i tu tez tak jest na tym serwerze i buga jest

Tu jestes jebniety gosciu...

Od ponad roku szukałem serwera... kumpel polecil mi Argentusa wbilem i nie zawoiodlem sie... Gram 1 miech i dosc ladnie mi idzie.

Co tydzien sa eventy a administracja bardzo czesto jest na froum/grze czy tez innych komunikatorach.. Do tego niedlugo update ^^ Ludzi jest od chuya ^^

Fajnie sie gra i zapraszam ale nie takich placzkow jak typ up...

ty o sobie tak piszesz idioto jeden

Opublikowano

na tym zasranym argentusie to sami idioci grają a prze de wszystkim wysokie lvl to sami przygłupy zrobi lvl i potem nie ma co robić bo mu odwala to ksuje lub co innego robi na złośc bo to sa bachory i nienormale dzieci

gnoku grałeś poprzednie serwer extreme nie to nie wiesz co tam było pełno hackeruw i tu tez tak jest na tym serwerze i buga jest

ty o sobie tak piszesz idioto jeden

Wez juz lepiej tutaj nie pisz, ortografia na poziome 1 klasy w podstawowce...

Serwer Polecam

je0o.png

Opublikowano

Ja również szukałem długo serwera Mt2 kolega mi polecił Argentusa i nie zawiodłem się. Na serwerze nie ma tak zwanej nudy że się wbiło maxa i stoisz jak debil w m1. Tu trzeba pracować, dropić i o to wlaśnie chodzi! :D . POLECAM GORĄCO SERWER! 

Opublikowano

Podaję login i haslo do wojownika 264lvl.

L: kiki321 h:qwerty12345

W sprawie emaila proszę napisać do mnie pw :)

Nieaktualne

Co do serwera sądziłem, ze po tylu latach gry nic mnie nie zdziwi natomiast tylu bugów nie widziałem na zadnym serwerze ;)

Począwszy od błahostek typu usuwanie skilli z szybkiego paska po relogu, zbugowane hp zarówno podczas schodzenia z konia jak i podczas wstawania (-1kkk hp), po powazniejsze bugi  związane ze szmaragdami i kuponami sm oraz bug na expa, który działa po dzis dzien a o to dowód ;)

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest, to ze co niektorzy wychwalaja go pod niebiosa a wedlug mnie ma on więcej bugow niz xenox i jego pochodne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Podaję login i haslo do wojownika 264lvl.

L: kiki321 h:qwerty12345

W sprawie emaila proszę napisać do mnie pw :)

Nieaktualne

Co do serwera sądziłem, ze po tylu latach gry nic mnie nie zdziwi natomiast tylu bugów nie widziałem na zadnym serwerze ;)

Począwszy od błahostek typu usuwanie skilli z szybkiego paska po relogu, zbugowane hp zarówno podczas schodzenia z konia jak i podczas wstawania (-1kkk hp), po powazniejsze bugi  związane ze szmaragdami i kuponami sm oraz bug na expa, który działa po dzis dzien a o to dowód ;)

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest, to ze co niektorzy wychwalaja go pod niebiosa a wedlug mnie ma on więcej bugow niz xenox i jego pochodne.

Administracja szykuje update, który ma być niedługo i będą wyeliminowane te bugi :) 

Opublikowano

Ni w ch*j nie polecam.

Dzisiaj buce o nickach

iToJestYoda
EhhMacieDeda

Wbili mi na spot. Zabijali mnie aż się znudzili i teleportowali mnie na skały, żebym nie mógł wyjść...

Po tym jak do nich wróciłem, znowu zaczęli mnie bić, ale odjechałem kawałek a oni znowu mnie teleportowali.

I to ma być normalne?? Serwer nie dość, że zbugowany to jeszcze gm nie pozwala na normalną grę.

Jak im napisałem, że nagrywam to Yoda zmienił miecz, że niby mnie nie może ubić... Mam film tylko, że na nim już mnie nie tp do siebie.

Nie polecam serwera!!!!

@down

Do tego pana na dole

Od dawna gram na pegazusie, ma lepszy klimat niż ten serwer :D Nie ma takiego chamstwa i buractwa.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Ni w ch*j nie polecam.

Dzisiaj buce o nickach

iToJestYoda
EhhMacieDeda
Wbili mi na spot. Zabijali mnie aż się znudzili i teleportowali mnie na skały, żebym nie mógł wyjść...

Po tym jak do nich wróciłem, znowu zaczęli mnie bić, ale odjechałem kawałek a oni znowu mnie teleportowali.

I to ma być normalne?? Serwer nie dość, że zbugowany to jeszcze gm nie pozwala na normalną grę.

Jak im napisałem, że nagrywam to Yoda zmienił miecz, że niby mnie nie może ubić... Mam film tylko, że na nim już mnie nie tp do siebie.

Nie polecam serwera!!!!

O stary, w takiej sytuacji moge tobie polecic Pegazusa, szeroki wybor gier, oraz brak mozliwosci rozgrywki online co w Twoim wypadku bedzie bardzo korzystne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Witam , serwer jak najbardziej fajny - POLECAM  , lecz mam mały problem . Zacząłem tu gre z kilkoma osobami w celu założenia gildi i bla bla bla . Razem z nimi mamy w atl v2 przeogromne lagi . Dosłownie nie idzie się ruszyć. jeden ma lepszy komputer drugi słabszy i nie ma różnicy , nie idzie expić . Ktoś coś poradzi ? :> . Pozdrawiam !

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1022531-zapowiedz-argentus/page-5 - link do 1 tematu , poczytajcie opinie potem narzekajcie..

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

Więć Polecam i zapraszam na serwer , gramy shinsoo !!! Pozdrawiam i czekam na start 18:00!!!

chyba ci sie nazwy serwerów przestawiły ...

na tym ścierwie jest:

brak map , przyciski w eq które nie działają

po zginięciu rodzisz się z 3kk hp na minusie ...

ogółem jedno wielkie gówno

mozna wkładać 2x kd luda do broni ...

bronie po 10k dmg + lud w broni + 200+180 % na ludzi z kd

+80% z kd UM , + dmg skilli jest pomnożony w plikach razy 4 lub 5 ...

nie radze wchodzić na to gunfo

Opublikowano

Wez juz lepiej tutaj nie pisz, ortografia na poziome 1 klasy w podstawowce...

Serwer Polecam

ty masz rozum na poziomie pierszej klasy downie

serwer był i jest kijowy i dzieci przygłupie i nic tylko idioci tylko bić asię umieją i przeklinać pote widać skutki idioci rosną

Opublikowano

ty masz rozum na poziomie pierszej klasy downie

serwer był i jest kijowy i dzieci przygłupie i nic tylko idioci tylko bić asię umieją i przeklinać pote widać skutki idioci rosną

Błagam zamknij się Serwer Jest Dobry I będzie i skończ te gadanie twoje zachowanie świadczy o podstawówce zachowanie też serwer polecam

Opublikowano

Zostaly juz wprowadzone kostiumy na start ?

W nast. tygodniu bd update z tym =) I wieloma innymi rzeczami.

Serwer polecam.Powróciłem i nie narzekam.Dało by rade orkowe na 2 osoby w pt,a nie 3 ? ;P

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

W nast. tygodniu bd update z tym =) I wieloma innymi rzeczami.

Serwer polecam.Powróciłem i nie narzekam.Dało by rade orkowe na 2 osoby w pt,a nie 3 ? ;P

Przecież można w 2 osoby :)

Opublikowano

Polecam metale 4:1, zemsty 4:1 i niezdarki (różnie, od 5-10szt:1). Wszystkim polecam zacząć tutaj grę (najlepiej po update(lepszy start)). Dobrym zarobkiem jest także IS :P

Opublikowano

Błagam zamknij się Serwer Jest Dobry I będzie i skończ te gadanie twoje zachowanie świadczy o podstawówce zachowanie też serwer polecam

w podstawówce ty idioto jesteś a taki głupi jak but niedorobione dzieciak bugi są i lagi sa na tym serwerze jak nie wiem a takie gowniarze jak ty to tylko serwer psuja przez kamer mody i inne programy bo jakiś idiota gra na chackach

Opublikowano

a ja mam takie pytanko czemu pas mądrości z (IS) który ma napisane że daje 100 na moby a daje tyle samo co normalny pas który daje 30 na moby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...