Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem trochę ale dalej nie rozumiem, truta ma być do expa czy do pvp? Co z brońmi 65?

Rozumiem że hełmy na 21 są do pvp a na 41 do expa i ulepsza się je do 155 lvla?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszemy tu na temat jaki ten serwer  jest to jest tak h*je  co go prowadzą TO SIĘ NIC NIE INTERESUJĄ BO PEŁNO LAG I BUGA NA SERWERZE po2 zbugowane jest  slub bo bierzesz ślub i od razu cie wyrzuca inie możesz potem sie tepnąć naswoją patnerkie jak wziołeś ślub  na v9 tez lagi takie jak h*j bo nawet nie idzie pograć normalnie bo jak wejdzieszto zaraz cie tak zlaguje zestoisz w miejscu i nic nie umieszzrobic taki kur  wa jest argentus sami idioci ten serwer prowadzą

Opublikowano

piszemy tu na temat jaki ten serwer  jest to jest tak h*je  co go prowadzą TO SIĘ NIC NIE INTERESUJĄ BO PEŁNO LAG I BUGA NA SERWERZE po2 zbugowane jest  slub bo bierzesz ślub i od razu cie wyrzuca inie możesz potem sie tepnąć naswoją patnerkie jak wziołeś ślub  na v9 tez lagi takie jak h*j bo nawet nie idzie pograć normalnie bo jak wejdzieszto zaraz cie tak zlaguje zestoisz w miejscu i nic nie umieszzrobic taki kur  wa jest argentus sami idioci ten serwer prowadzą

zamknij ryj albo daj mu ktos bana...

@topic

w ile max lvl wbije?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

opłaca sie jeszcze zaczynać czy nie bardzo?

a co to za roznica kiedy sie zaczyna? jak chcesz grac to graj...

a czy mi moglby ktos odpowiedziec w ile wbije max?

Opublikowano

opłaca sie jeszcze zaczynać czy nie bardzo?

Tak opłaca. Administracja szykuje update :)

a co to za roznica kiedy sie zaczyna? jak chcesz grac to graj...

a czy mi moglby ktos odpowiedziec w ile wbije max?

Max ? :D Hmm... jakieś 3 dni nie grając zbyt długo. Ja woja od 0 expiłem do 263 w 540 minut ;) Chcesz wiedzieć jak pisz na GG mam w profilu.

Opublikowano

co wy możecie polecić tego serwera jak on jest taki hu  jowy i pelno lag i buga w ciul  a gm to nie wiem od czego są na tym serwerze chyba tylko od glupoty bo nic nie umieją załatwić tylko kryć i nic więcej żaden h*j nie wejdzie naserwer i popatrzy jak de  bile grają na kamer modach inic nie robią w innej sprawie nie polecam wogukle tego serwa

Opublikowano

co wy możecie polecić tego serwera jak on jest taki hu  jowy i pelno lag i buga w ciul  a gm to nie wiem od czego są na tym serwerze chyba tylko od glupoty bo nic nie umieją załatwić tylko kryć i nic więcej żaden h*j nie wejdzie naserwer i popatrzy jak de  bile grają na kamer modach inic nie robią w innej sprawie nie polecam wogukle tego serwa

Ile jeszcze będziesz pisał to samo? Nie podoba się to wypi***alaj, nikt cie nie zmusza :)

Opublikowano

Ile jeszcze będziesz pisał to samo? Nie podoba się to wypi***alaj, nikt cie nie zmusza :)

wypier  dalaj to takie odzywki se pisz de  bilu do swojej matki matole je  bany popiersze przygłupie jeden skończ szkołę potem podyskutujemy o życiu bo narazie to jesteś tylkopalcem w d***e i nikim więcej a żyjesz i cie matka uczymuje gnojku jeden bop sam nie zarabiasz matole bojeszcze się uczysz downie

a jak pisze4 gnoju prawdę o tym serwerze to downowi sie to nie podoba bo down nic nie rozumi bolubi mieć serwer zbugowany i jak grają na kamer modach matołjebany

Opublikowano

wypier  dalaj to takie odzywki se pisz de  bilu do swojej matki matole je  bany popiersze przygłupie jeden skończ szkołę potem podyskutujemy o życiu bo narazie to jesteś tylkopalcem w d***e i nikim więcej a żyjesz i cie matka uczymuje gnojku jeden bop sam nie zarabiasz matole bojeszcze się uczysz downie

a jak pisze4 gnoju prawdę o tym serwerze to downowi sie to nie podoba bo down nic nie rozumi bolubi mieć serwer zbugowany i jak grają na kamer modach matołjebany

jezu niech go ktos zbanuje a nie administracja ma wyjebane dacie mu warna i c**j dalej bd spamic a zbanujecie go to wyczysci dane... tak ciezko dac bana ip?

serwer zbugowany i na kamermodach graja takze nie polecam

Opublikowano

1' 

Serwer to podróbka Xenox dlatego nie zagram. Mimo wszystko życzę powodzenia. 

Ale co z tego ze jest podróba. Co mało takich jest podrób. Da się tylko podróbę zobić

Opublikowano

Ale co z tego ze jest podróba. Co mało takich jest podrób. Da się tylko podróbę zobić

kazdy serwer metina stoi na kliencie do ktorego prawa ma ymir wiec nadal nie rozumiem czemu sapiecie ze to podroby i nie rozumiem tez czemu gameforge nie zacznie zamykac tych serwerow

ps. serwera nie polecam z powodu olewania go przez administracje i bugow

Opublikowano

kazdy serwer metina stoi na kliencie do ktorego prawa ma ymir wiec nadal nie rozumiem czemu sapiecie ze to podroby i nie rozumiem tez czemu gameforge nie zacznie zamykac tych serwerow

Jakbyś chciał wiedzieć administracja stara się jak może i niedługo ma być update. 

Opublikowano

co zrobić jak mam cały czas "błąd podczas łączenia się z serwerem" 

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Gram od 2 dni na serwie ;> Ostatnio było zuo... za kilka dni ma być update ^^ Więc nie pisz bzdur że administracja nic tutaj nie robi.

Polecam gra się bardzo fajnie ;)

Opublikowano

Gram od 2 dni na serwie ;> Ostatnio było zuo... za kilka dni ma być update ^^ Więc nie pisz bzdur że administracja nic tutaj nie robi.

Polecam gra się bardzo fajnie ;)

zuo i update to zupelnie co innego niz banowanie cziterow i usuwanie bledow gry :)

Opublikowano

Dlatego, że Gameforge ma to gdzieś :) Ymir dawno ma już inny projekt - World of Metin (o ile pamiętam) Mu Online 2 etc. :)

Gameforge - Nie widzi żadnych przeciwskazań bo ile gra ludzi. 8k, 10k? A na PL gra z nawet 50k, więc co im szkodzi :)

Edytować pliki w PEŁNI może tylko Gameforge. Więc nie ma się co czepiać, że to są gotowce ;)

43242342423.jpg]
Opublikowano

zuo i update to zupelnie co innego niz banowanie cziterow i usuwanie bledow gry :)

Błędów nie jest dużo :) A jak są to nie małe które nie przeszkadzają aż tak w rozgrywce :)

Zapraszam na dziesiejsze ZUO.

Opublikowano

Argentus upadnie w momencie jak wystartuje Verides.pl . a statruje juz dzis o 17 . Jest podobny od xnx ale z nowosciami i duzo lepszy od argentus . pozdro

ZcWbjGf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...