Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Argentus upadnie w momencie jak wystartuje Verides.pl . a statruje juz dzis o 17 . Jest podobny od xnx ale z nowosciami i duzo lepszy od argentus . pozdro

Graczy online na Argentus : Graczy online: 757

Graczy online na Verides : Online: 124

Więc nie wiem czy przy takiej liczbie online argentus jest w stanie upaść :D Pozdrawiam cię, jeśli sądzisz, że na tym veridesie jest dużo nowości i lepszych rzeczy  xD  xD  xD W dodatku ponoć ma jakieś wirusy...

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie wytworzyc szmaragdy? Dziadzia w M1

Truta jest u npc? Tak

Administracja interesuje sie serwerem? Interesuje, koval szykuje update.

je0o.png

Opublikowano

Gdzie wytworzyc szmaragdy?

Truta jest u npc?

Administracja interesuje sie serwerem?

Taki "Dziad" w m1. ;)

Tak jest :P

Codziennie ktoś z administracji jest na serwerze, jutro ma być event walentynkowy a na dniach update.

Opublikowano

administracja pomaga hyba u ciebie w d***e

:huh: Ktoś tutaj chyba ma problemy? ;)

Serwer ma już swoje lata ale nadal gra na nim sporo osób ( 900 w tygodniu - 1,1 weekendy )

Świetna rozgrywka + zaangażowanie administracji :)

Niedługo bd Update dla starszych i nowych graczy bardzo korzystny :)

Więc jeśli szukasz prawdziwego easy ( a nie takiego jak inne że jest napisane easy a to jest medium xD

To zapraszam na Argentusa! Nie zawiedziesz się!

Opublikowano

Witam

aktualnie szykujemy Update mający na celu:

-wyrównać dmg każdej klasy

-poprawić grę startową dla nowych

-dojdzie kolo 30 Misji z ciekawymi zadaniami oraz nagrodami

-i wiele wiele innych poprawek

zachęcamy do rejestrowania sie i grania na naszym serwerze. !

Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera : 

- Jak tu z systemem ulepszeń do pvp/exp dla sury BM na początku robić z Truty a potem kupić tą na 250 która leci chyba  z azrealów etc. 

- W jakiej zbrojce mogę włożyć 2x na magię. 

- Założyłem, że handel jest na szmaragdach, można wiedzieć skąd je zdobyć ? 

- Dostałem kilka elitarnych kd +2/3 są one coś warte ? ;d 

- Dlaczego jak padne, mam hp na minusie i muszę odczekać aż hp mi się zregeneruje ? 

- Można zmienić klasę na każdym poziomie, czy jest jakiś limit ? 

- Można zmienić średnie jak przerobię broń z 75 ? 

Chyba tyle ;d 

Z góry dz. 

xD 

Opublikowano

- Jak tu z systemem ulepszeń do pvp/exp dla sury BM na początku robić z Truty a potem kupić tą na 250 która leci chyba  z azrealów etc. 

- W jakiej zbrojce mogę włożyć 2x na magię. 

- Założyłem, że handel jest na szmaragdach, można wiedzieć skąd je zdobyć ? 

- Dostałem kilka elitarnych kd +2/3 są one coś warte ? ;d 

- Dlaczego jak padne, mam hp na minusie i muszę odczekać aż hp mi się zregeneruje ? 

- Można zmienić klasę na każdym poziomie, czy jest jakiś limit ? 

- Można zmienić średnie jak przerobię broń z 75 ? 

Chyba tyle ;d 

Z góry dz. 

Najlepiej odrazu robić bronie pvp i pve z broni na 250

100-105

Dropiąć najlepiej ulepszacze z orkowego, DT, mapy 250

W dużych ilościach są coś warte

Zaktualizuj clienta powinno pomóc

Na każdym lv można zmieniać skille

Śr i um można zmieniać w broniach od 75-252 potem są już wbudowane um i śr

fiu1ic732dps.png

Opublikowano

- Jak tu z systemem ulepszeń do pvp/exp dla sury BM na początku robić z Truty a potem kupić tą na 250 która leci chyba  z azrealów etc.  Rób broń do expa i ulepszaj ją do 155, potem lotnij na DK miecz dla surki :P

- W jakiej zbrojce mogę włożyć 2x na magię. Na 105 lvl

- Założyłem, że handel jest na szmaragdach, można wiedzieć skąd je zdobyć ? Wytwarzasz u dziada, dropisz z smoków na DT o ile się nie mylę to orkowe chyba tez.

- Dostałem kilka elitarnych kd +2/3 są one coś warte ? ;d Szczerze? Dla początkujących tak, ale potem będziesz je sam wywalał.

- Dlaczego jak padne, mam hp na minusie i muszę odczekać aż hp mi się zregeneruje ? Też tak mam, dostajesz prawdopodobnie zbyt duże DMG :P

- Można zmienić klasę na każdym poziomie, czy jest jakiś limit ? Na każdym.. :)

- Można zmienić średnie jak przerobię broń z 75 ? Można zmieniać od 75 do 252, na 253 nie wchodzą średnie tylko standardowe bony.

Chyba tyle ;d 

Z góry dz.  Spoko :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o broń do expa to lepiej mieć um czy sr ? bo zauważyłem, że sporo osób ma um w broniach do expa ;)

Na bossy lepsze umki a mooby sa na tyle ''slabe'' , ze nie potrzebujesz na nie srednich .

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o broń do expa to lepiej mieć um czy sr ? bo zauważyłem, że sporo osób ma um w broniach do expa ;)

Jak expisz od 1 lv to lepiej mieć te sr. Gdy już wbijesz maxa rób "bossówki" na zuo oraz bossy.

Opublikowano

Najlepsze jest to idę sobie na koniec groty ubić smoka i po lognięciu na inne ch od razu tepa mnie na początek groty, to co mam na każdym ch biegać na koniec groty ? przecież w ten sposób ja tego eq nigdy nie zrobię ;  D w ogóle przydał by się jakiś zapis tp etc. 

xD 

Opublikowano

Opłaca się wracać??Zaczać gre od nowa bez niczego?

Najlepsze jest to idę sobie na koniec groty ubić smoka i po lognięciu na inne ch od razu tepa mnie na początek groty, to co mam na każdym ch biegać na koniec groty ? przecież w ten sposób ja tego eq nigdy nie zrobię ;  D w ogóle przydał by się jakiś zapis tp etc. 

Nie poprawili tego jeszcze? ;c

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

powtwrzam i gadam cały czas sami idioci na tym serwerze grają  przygłupy zrobi 265 lvl i potem odbija bachorowi bo nie ma co robić idiotyzm jak nie wiem ten serwer

jak tam cały czastakie bugi są tak samobyłonaextreme i tojest tak samo idioci nie umią tego poprawić

Opublikowano

powtwrzam i gadam cały czas sami idioci na tym serwerze grają  przygłupy zrobi 265 lvl i potem odbija bachorowi bo nie ma co robić idiotyzm jak nie wiem ten serwer

jak tam cały czas takie bugi są tak samo było na extreme i to jest tak samo idioci nie umią tego poprawić

Opublikowano

Hmm spróbuj stanąć na środku może coś pomoże...

Opublikowano

co tosa matoły z extremenie umiejąnic poprawić cie tepnie w ścianę v8lub cie wywalina początek groty i tomabyć serwer i i przedewszytkim lagi sąjaknie wiem leciszv9tostosz10sekund boniearrow-10x10.png umisz nic zrobić barany zamiast zmienićmaszynę to lepiej by to chodziłotam pełno idiot cograją na programach np kamer modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...