Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie idioci i przygłupy grają nma tym argentusie a szczegulnie w państwie jimno same nieudacznicy bo sam nie umi se znaleść metka tylko sie wpier  dziela komuś i ksuje potem idiota jeden z drugim jak przygłup robi sklep a inny nie umi tego wydropić bo h3j wszystko ksuje niedorobione dzieci w tym państwie i sam serwer to same dziadostwo i głupie ludzie i dzieci tam grają

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widać na tym serwerze to grają dzieci i bachory i ludzie co są spoko ale bachory to są takie co od rana ni nie umieją tylko wyzywać i przeklinać i co mają 265 lvl i nie umieją przeboleć jak ubije im się bosa to idiota jeden z drugim na mapce250bije kolegie bez powodu bo nie może dostać dropu potem idiota stoi1 lvl i sprzedaje bo myśli że jest bardzo mądrym graczem a to niestety jest prawda taka że jest walniętym i niedoro winiętym dzieckiem bo inni przez niego nie umieją wydropićitem taki ten serwer jest prąbany i bugi jeszcze raz bugi nna tym serwerze są

Opublikowano

widać na tym serwerze to grają dzieci i bachory i ludzie co są spoko ale bachory to są takie co od rana ni nie umieją tylko wyzywać i przeklinać i co mają 265 lvl i nie umieją przeboleć jak ubije im się bosa to idiota jeden z drugim na mapce250bije kolegie bez powodu bo nie może dostać dropu potem idiota stoi1 lvl i sprzedaje bo myśli że jest bardzo mądrym graczem a to niestety jest prawda taka że jest walniętym i niedoro winiętym dzieckiem bo inni przez niego nie umieją wydropićitem taki ten serwer jest prąbany i bugi jeszcze raz bugi nna tym serwerze są

dostałeś bana i się pewnie nie możesz z tym pogodzić ;/

Tak bardzo Cie to boli ?

Opublikowano

dostałeś bana i się pewnie nie możesz z tym pogodzić ;/

Tak bardzo Cie to boli ?

gdybym ja dostał bana to chyba bym się powiesił ; ( 

Co do serwera to polecam, dobry stabilny easy ;) 

skad truta?

U npc. 

xD 

Opublikowano

gdybym ja dostał bana to chyba bym się powiesił ; ( 

Co do serwera to polecam, dobry stabilny easy ;)

U npc. 

to się powieś od razu dzieciaczki to jednak jeszze są takie głupie jak nie wiem bo myśliże z tego powodu się powiesić idzie są inne zajęcia niż głupie metki

to się powieś od razu dzieciaczki to jednak jeszze są takie głupie jak nie wiem bo myśli że z tego powodu się powiesić idzie są inne zajęcia niż głupie metki

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, był update, max lv 270, nowe eq, jest co robić.

Błędy są na bieżąco poprawiane przez Administrację.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Zacząłem grać od nowa na serwerze i jestem miło zaskoczony. Lecz ciężko troszkę 263lvl grać bez nawet zbrojki. Powoli się wszystko zrobi i może ktoś chętny na surke 263lvl do gildii :)

Opublikowano

Ostatnio weszła na serwer aktualizacja, podczas której zostało dodane wiele ciekawych rzeczy np. 270 lv, nowy set na 270, dungeony oraz wiele innych :) Polecam serwerek i zapraszam do gry na nim jeśli ktoś lubi porządne easy.

Opublikowano

Dużo ludzi tutaj gra? Jest co robić?

O tej godzinie Graczy online: 761

Jest co robić, tym bardziej, że był update.

yLrWtP3.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Usuwają administratorzy bugi czy cały czas to samo? :D­

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

som bugi ? pyli sie grac? oplaca sie powrocic z powrotem?

Bugów raczej już nie ma. Jak nie masz co robić to się opłaca wracać :) Słyszałem, że jakąś aktualizację szykują.

Opublikowano

Gram aktualnie na Teriosie, ale niestety na wyższym lvlu wieje nudą jak diabli. 20lvli nowa mapa, dungeon, ulepszanie i tak w kółko.

Czy tutaj jest choć troszkę inaczej?

imetin_logo.png

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę od nowa? Bo zauważyłem spadek zainteresowania tym serwerem, tylko +/- 400 graczy online :/

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę od nowa? Bo zauważyłem spadek zainteresowania tym serwerem, tylko +/- 400 graczy online :/

Nie oplaca ja zagralem z kolezanka to jest taki syf wszedzie jakies bugi juz na poczatku mzoe nie uciazliwy ale jednak misja biologa 270 na 1 lvl

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Serwer był fajny w swoim czasie, teraz dno totalne. 450osób na Zuo, ludzie wymieniają Eq na inne serwery, adminstracja proboje mydlić oczy i daje bany za wymiany na serwerze nie ma co robić,  Easy rly? 1% za spota na mapce 253 a trzeba tam +10Lv expić. Z Bossów nic nie leci, to samo z metków trzeba wbić 255lv gdzie 1lv zajmuje godzine, pozdrawiam -,- To jest Easy?

ODRADZAM ZACZYNANIA GRY OD POCZĄTKU.

Opublikowano

Serwer ma zbugowaną aktywację konta, po kliknięciu w link aktywacyjny wywala mnie na stronę główną, a logując się jest napisane, że niepoprawny login lub hasło. Kiedy wysyłam przypomnienie hasła, kod nie przychodzi na maila a ja nie mogę zalogować się na konto.

@AvarisTM i @Cysiu96

Dzięki za odpowiedzi, szkoda, że ten zacny serwer tak utracił na zajebistości... Kiedyś gra tam sprawiała mi przyjemność, a jak jest tak jak mówicie - to pozostało tylko czekać na wyłączenie serwera :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...