Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tosa matoły z extremenie umiejąnic poprawić cie tepnie w ścianę v8lub cie wywalina początek groty i tomabyć serwer i i przedewszytkim lagi sąjaknie wiem leciszv9tostosz10sekund boniearrow-10x10.png umisz nic zrobić barany zamiast zmienićmaszynę to lepiej by to chodziłotam pełno idiot cograją na programach np kamer modach

Skończysz już spamić w temacie? Daj jakiś dowód, że mają te kamer mody. A to, że są lagi to wina tylko i wyłącznie twojego komputerka.

Licznik podkrecony?

Nie licznik jest w 100% prawdziwy, zresztą... wejdź do gry :D

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystkie informacje można znaleźć na naszym forum

jeśli takowej nie ma to znaczy,że trwają przygotowania

Klient pozostanie ten sam czy konieczne bedzie pobranie nowego?

Tak na oko ile wam to zajmie? Tydz, miesiac?

Srij9JT.png

Opublikowano

Klient pozostanie ten sam czy konieczne bedzie pobranie nowego?

Tak na oko ile wam to zajmie? Tydz, miesiac?

będzie łatka do klienta

ciężko mi powiedzieć mam nadzieje ze koło tygodnial

Opublikowano

Czy opłaca się grać na serwerze od zera? Jaki profesje najmocniejsze w pvp?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Czy opłaca się grać na serwerze od zera? Jaki profesje najmocniejsze w pvp?

Powiem Ci tak. Poczekaj do tego update, bo będzie pakiet startowy dla nowych graczy w nim kostiumy czapki itp... 

Postacie są równe po balansie, który zostanie wprowadzony też w tej aktualizacji. 

Opublikowano

Tak właściwie to kiedy ma być ten cały megaupdate ? i wiadomo w ogóle co będzie w skrzynce dla wszystkich nowych graczy ? słyszałem coś o kostiumach etc. 

xD 

Opublikowano

Tak właściwie to kiedy ma być ten cały megaupdate ? i wiadomo w ogóle co będzie w skrzynce dla wszystkich nowych graczy ? słyszałem coś o kostiumach etc.

10885179_396987053804084_706937622817143

Srij9JT.png

Opublikowano

zrobią aktualizacje a dalej taki syf jaki był na extremiebuguw pełno lataja na kamermodach i o wiele więcej na tym nie udanym serwerze tak jak na extrme syf i bugi

Opublikowano

zrobią aktualizacje a dalej taki syf jaki był na extremiebuguw pełno lataja na kamermodach i o wiele więcej na tym nie udanym serwerze tak jak na extrme syf i bugi

Powtarzasz się leszczu ;) Idz wbij chociaż 265 i potem oceniaj serwer....

Opublikowano

10885179_396987053804084_706937622817143

A ten kostium i maska będzie na stałe, czy tylko na określony czas ? I jeżeli gram już od paru dni to też dostanę tą skrzynkę czy będę musiał robić nowe konto i grać na nim od nowa ;d ? wiesz może ? xD 

xD 

Opublikowano

A ten kostium i maska będzie na stałe, czy tylko na określony czas ? I jeżeli gram już od paru dni to też dostanę tą skrzynkę czy będę musiał robić nowe konto i grać na nim od nowa ;d ? wiesz może ? xD

nowa postac, kostiumy itp są na 4 dni z tego co pamietam.

Opublikowano

cierpliwości i cierpliwości  widać dzieci nie mogą się doczekać bo bachorki siedzą po nocach potem w szkole spać im sie chce albo w pracy opieprza fuszere tkich tu graczy mają na tym serwerze i to głupi ludzie co siedzą po nocach

na stałe haha oni na tym serwerze jaja se robią z was tylko że byście kupowali w isie ina tym to polega bo im na kasie zależy juz 2 razy mieli serwer teraz znowu serwer z bugami  jak extreme tylko niki pozmieniali

Opublikowano

cierpliwości i cierpliwości  widać dzieci nie mogą się doczekać bo bachorki siedzą po nocach potem w szkole spać im sie chce albo w pracy opieprza fuszere tkich tu graczy mają na tym serwerze i to głupi ludzie co siedzą po nocach

na stałe haha oni na tym serwerze jaja se robią z was tylko że byście kupowali w isie ina tym to polega bo im na kasie zależy juz 2 razy mieli serwer teraz znowu serwer z bugami  jak extreme tylko niki pozmieniali

Tu jestes jebniety gosciu...

Od ponad roku szukałem serwera... kumpel polecil mi Argentusa wbilem i nie zawoiodlem sie... Gram 1 miech i dosc ladnie mi idzie.

Co tydzien sa eventy a administracja bardzo czesto jest na froum/grze czy tez innych komunikatorach.. Do tego niedlugo update ^^ Ludzi jest od chuya ^^

Fajnie sie gra i zapraszam ale nie takich placzkow jak typ up...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...