Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak konto zostało zablokowane to znaczy, że masz bana. 

Nie zablokowane , tylko nieaktywne , czytanie ze zrozumieniem , nie popełniłem błędu . Już jest wszystko ok.

Modki to dźiffki

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie dlaczego gdy chce zmienić adres email konta  too mi on nie przychodzi? tzn. 2 razy mi przyszedł, ale z nieprawidłowym kodem, a następne juz nie dochodziły. Prosze o szybką pomoc :).Serwer oczywiście polecam jak najbardziej lecz ta sprawa mnie niepokoi ;d

Opublikowano

Hm.... Zagram znowu, choć nie polecam ładować w Item Shop. 

A administracja ma w d***e to czy okradną czy co tam zrobią. :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Hm.... Zagram znowu, choć nie polecam ładować w Item Shop. 

A administracja ma w d***e to czy okradną czy co tam zrobią. :)

Administracja nie ma w d***e nic, wystarczy wejść na TS i pogadać :D Dziś na zuo było 1250 graczy online.

Opublikowano

Administracja nie ma w d***e nic, wystarczy wejść na TS i pogadać :D Dziś na zuo było 1250 graczy online.

Jeżeli ktoś nie posiada Ts3 oraz mikrofonu?

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie posiada Ts3 oraz mikrofonu?

Ts w każdej chwili możesz pobrać. W tym programie możesz również pisać :), ludzie, którzy są na kanale usłyszą Cie poprzez dźwięk z czatu :)

Opublikowano

Ts w każdej chwili możesz pobrać. W tym programie możesz również pisać :), ludzie, którzy są na kanale usłyszą Cie poprzez dźwięk z czatu :)

Doskonale jest też forum od tego.

Tam powinni częściej odpowiadać niż na Ts'ie..

Jeżeli chodzi o serwer to jest jako tako świetny, według mnie najlepszy easy hm...

Tylko ten czat, moglibyście zrobić czat między królestwami.

Opublikowano

Jak tutaj jest z ilością graczy, bo jak niedawno patrzałem to było zaledwie 400 osób, a teraz nagle 1k + ? czyżby jakąś reklama weszła, czy licznik po prostu nie działa ? 

xD 

Opublikowano

Jak tutaj jest z ilością graczy, bo jak niedawno patrzałem to było zaledwie 400 osób, a teraz nagle 1k + ? czyżby jakąś reklama weszła, czy licznik po prostu nie działa ? 

Licznik jest okej, aktualnie "16:26" na serwerze jest 1026 graczy. Reklama weszła u 3 czy tam 2 youtuberów :) Po dodaniu tych sklepów z szmarami wzrosła ilość graczy może o 100 :)

Opublikowano

Było 400 ale teraz gra te 1k spokojnie.

Ludzi jest od zapierdolenia aż w*****a jak te zjeby z 250 lvl wbijaja do grot i napierdalaja randomow :f

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

933tzr.jpg

Dla potomnych 

Opublikowano

Serwer Totalne dno Bugi po których nie ma cofek co dodadzą to spierniczą , W ogóle nie myślą o nowych graczach , kontakt z administracją jest  zerowy praktycznie 0 pomocy w sprawach ważnych dla graczy odpowiadają jedynie na jakieś tematy o pierdołach  lub znajomym . Serwera nie polecam ludziom którzy chcą zaczynać grę bo sensu nie ma 

Opublikowano

Z racji iż kończę już grę na tym serwerze, chciałbym podzielić się z wami wszystkimi hackiem dzięki któremu będziecie mogli klonować (zwiększać ilość) szmaragdów. Hack działa w 100%.

Download:
sss

Wszelkie prawa dotyczące hacka są moje, proszę o nieudostępnianie go.

Dziękuje i pozdrawiam, oraz życzę miłej gry :)

Opublikowano

@borewicz94 załoze sie ze to gowno prawda z tym hackiem i cos takiego nie istnieje.Nie chce mi sie w to wierzyc,bugów za duzo nie ma ale jest 1 konkretny z expem ze zamiast 1 lvl mozna dostac na raz 2 ale to tylko dla wtajemniczonych ^^

Opublikowano

Mam pyt, gralem na tym serwie w 2013 i teraz wchodzę i nie mam ani jednego sm (a napewno jakieś miałem na 190lvl) i teraz pyt, czy te sm znikły bo dlugo nie gralem czy jak/.??

Opublikowano

Skąd szmaragdy ?

Sprzedajesz coś, np. metale (5 metali za 1 szmaragd). Możesz także sam zrobić mając odpowiednie przedmioty (4 pióro ognistego feniksa i 4 przeklęte serca). :)

Serwer polecam. Można się nieźle pobawić ! :)

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Siema siema. Mam pytanie, bo jestem świeży w nowych serwerach, po dłuższej przerwie wracam do metina.. Jak zdobywać te wszystkie kostiumy, czapki itd?

sygnasz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...