Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie co lepiej robic eq podczas expienia(wbijania 253) czy na 200-253  zabierac sie dopiero za dropanie itp itd ?? i jak najlatwiej ogarnac szmaragdy

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niektóre ulepszacze nie są uwzglednione w żadnym poradniku. Ogólnie server gorąco polecam, super atmosfera itd

x

Opublikowano

witam pobralem clienta i wbijam do ava 1 i zmiast mistylko i zinow mam tekstury psów  myslalem ze tak tu jest lecz wbijam do av2 i tam tak samo czy moglby ktos podeslac plik z texturami normalnych mobow ??? z gory dziekuje 

Opublikowano

witam pobralem clienta i wbijam do ava 1 i zmiast mistylko i zinow mam tekstury psów  myslalem ze tak tu jest lecz wbijam do av2 i tam tak samo czy moglby ktos podeslac plik z texturami normalnych mobow ??? z gory dziekuje

Kazdy ma takie testury ( textury psow poprostu mniej laguja)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Warto zagrać, jak wyglada sprawa z kd? Strasznie trzeba sie męczyc zeby je zrobic i wsadzic do zbroi/broni? Co do dropienia ulepków jak z nimi? Cięzko jakies chodzenie na dt/ww itp i zajmuje to 40min? :// Wyjasni ktoś?

Opublikowano

Warto zagrać, jak wyglada sprawa z kd? Strasznie trzeba sie męczyc zeby je zrobic i wsadzic do zbroi/broni? Co do dropienia ulepków jak z nimi? Cięzko jakies chodzenie na dt/ww itp i zajmuje to 40min? :// Wyjasni ktoś?

Zagrac warto, co do kd to akurat zalezy o jakie ci chodzi o kd to oczywiscie te najlepsze tzn +9 i elitarne +5 maja swoja cene, ale mozna je samemu wyrobic. Co do dungeonow to:

-DC- bezproblemu da sie zrobic solo.

-ice run-^

-dt- tutaj sa schody bo bez buffa nie da rady go zrobic( no chyba ze ze wp-kiem z b.dobrym eq).

-baronowa-b.lawty dung.

Co do czasu to roznie, najszybciej sie robi baronowke( kwestia 4-5min) najwolniej DT( ok 20-30min' -oczywiscie da sie szybciej, lecz trzeba miec b. Dobre eq oraz dosw. W robienie owego dung.)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer, powróciłem po ponad roku i nadal gra sie wyśmienicie co oznacza rownież ze serwer jest bardzo stabilny :). Pytanie do administracji czy odbędzie sie jakis event z okazji świąt, jak tak to jaki?

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer, powróciłem po ponad roku i nadal gra sie wyśmienicie co oznacza rownież ze serwer jest bardzo stabilny :). Pytanie do administracji czy odbędzie sie jakis event z okazji świąt, jak tak to jaki?

Ma być choinka, prezenty oraz skarpety. Na razie tyle wiem :D 

Opublikowano

Serwerek jak najbardziej polecam ;)

Xenox, Xenox ;) Tu jest wgl inny klimat !

Gra się naprawdę Świetnie. Administracja nie olewa ludzi, cały czas coś nowego na serwer wchodzi !

Zapraszam ;)

12113099795230620771.png

Opublikowano

Nie wiem jak na wyzszych lvlach ale exp w m2 na 20lvlu to istna katorga.Po przejsciu na source exp zostal zredukowany kilkakrotnie.

Dlatego na 5 lvl robi się eq z 6/7 na potwory + hp 1-5 i lecisz v2 co za problem :)

Opublikowano

k***a popraw tego serwer albo gnojku kup nową maszynę bo ułomy jedne nie idzie grać tam masz naserwerze wiencej hacker niż włosy na głowie baranie jeden co ten serwer prowadzisz

k***a popraw tego serwer albo gnojku kup nową maszynę bo ułomy jedne nie idzie grać tam masz naserwerze wiencej hacker niż włosy na głowie baranie jeden co ten serwer prowadzisz

Opublikowano

Ile graczy średnio tutaj gra ?

900 aktualnie.

Gdzie znajdę choinkę ? Wiara na serwie mówi, że trzeba coś pobrać ze strony. Podajcie linka :D

Uruchom autopatchera.

Postaw swój serwer... Serwer jest zabezpieczony...

Czemu nie dochodzi mi na emeila aktywacja konta ?? ( gralem kiedys i mi dezaktywowali konto)

Jak konto zostało zablokowane to znaczy, że masz bana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...