Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze jest zmiana skili, więc w każdej chwili możesz je zmienić. Najlepsza profesja do pvp to sura bm. Raczej tak. Ulepszanie na tym serwie podchodzi pod medium, ale dopiero na 253. Eq jest dosyć łatwo wymixować, ale opłaca się mixować tylko te na 250 bo szkoda ulepek i czasu na ulepszanie z 75 ;)

Okej, a jak z bonami? Jakie najlepiej się opłaca robić? Miałbym ochotę zagrać mentalem. A broń do expa?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, a jak z bonami? Jakie najlepiej się opłaca robić? Miałbym ochotę zagrać mentalem. A broń do expa?

Na mentala to polecam : 1-5 w broni 20 um + lud + otrucie + kryt, a w 6/7 kryt+pż. Szansa na otrucie to obowiązkowy bon na tym serwie... Bez niego przegrasz w pvp...

Broń do expa standardowo jakąś 50 sr + nieumarłe + diabły starczy ;) Na bossy natomiast 20 um diabły nieumarłe. KD oczywiście 5/6/9

Opublikowano

Na mentala to polecam : 1-5 w broni 20 um + lud + otrucie + kryt, a w 6/7 kryt+pż. Szansa na otrucie to obowiązkowy bon na tym serwie... Bez niego przegrasz w pvp...

Broń do expa standardowo jakąś 50 sr + nieumarłe + diabły starczy ;) Na bossy natomiast 20 um diabły nieumarłe. KD oczywiście 5/6/9

te bony tak szybko wchodzą? bo wątpie że aż 3 perfy wejdą gdzie 20 um jest powyżej.

a, i 1ręka czy 2ręka?

Opublikowano

te bony tak szybko wchodzą? bo wątpie że aż 3 perfy wejdą gdzie 20 um jest powyżej.

a, i jedno ręka czy dwuręka?

Hehehe, bony nie wchodzą za szybko, wkońcu są perfect. Ja mam 5 broni dosyć długo je mixowałem, ale warto :D

2ręka ma większy DMG.

Opublikowano

Na serwerze jest zmiana skili, więc w każdej chwili możesz je zmienić. Najlepsza profesja do pvp to sura bm. Raczej tak. Ulepszanie na tym serwie podchodzi pod medium, ale dopiero na 253. Eq jest dosyć łatwo wymixować, ale opłaca się mixować tylko te na 250 bo szkoda ulepek i czasu na ulepszanie z 75 ;)

Skąd można zdobyc to eq na wyższy lvl żeby nie ulepszać od 75?

Opublikowano

Czemu nie działa forum/download? Podałby ktoś link do clienta, ponieważ nie mam możliwości pobrania go.

Forum nie działa, ponieważ jest robiony jego reinstall. Musisz cierpliwie poczekać :D

Opublikowano

Serwer wydaje się być w porządku

Ale mam pewną uwagę do Administracji.Forum wyłączone od 2 dni - Odbugowania postaci na stronie  brak , ślub zbugowany  żeby serwer tyle czasu stał a takich podstaw nie było wprowadzonych to trochę wstyd 

Korzystając z okazji fajnie by było jak by ktoś z administracji odbugował  postacie  które utknęły na mapie ślubów ( Etrox /Supriska)

Opublikowano

Serwer wydaje się być w porządku

Ale mam pewną uwagę do Administracji.Forum wyłączone od 2 dni - Odbugowania postaci na stronie  brak , ślub zbugowany  żeby serwer tyle czasu stał a takich podstaw nie było wprowadzonych to trochę wstyd 

Korzystając z okazji fajnie by było jak by ktoś z administracji odbugował  postacie  które utknęły na mapie ślubów ( Etrox /Supriska)

Forum jak już pisałem wyżej jest w trakcie reinstall'u. A co do postaci i innych bugów to pisz jak forum będzie już normalnie funkcjonowało.

Opublikowano

Forum jak już pisałem wyżej jest w trakcie reinstall'u. A co do postaci i innych bugów to pisz jak forum będzie już normalnie funkcjonowało.

Jakby nie patrzeć to to co napisałem jest opinią o serwerze bo administracja słabo zabała  o kontakt z graczami  ( nie ma tam żadnego suportu czy nawet głupiego odbugowania  na tsie tez sie nikt nie pojawia ) i uważasz ze co mam czekac miesiąc az oni zrobią to forum ?? żebym mógł normalnie sobie pograc czy specjalnie expić nową postac bo nie ma możliwości skontaktowania się z kim kolwiek z administracji :P  Także pomyśl co piszesz :P

Opublikowano

czy trwa jakiś event aktualnie?

do broni 200+ można wbić bon na ludzi?

skąd pd?

Dziś będzie zuo na podział lvl : 1-230, 230-265

Do każdej broni można wbić bon na ludzi :D

PD dropi z metinów/bossów.

Opublikowano

Dziś będzie zuo na podział lvl : 1-230, 230-265

Do każdej broni można wbić bon na ludzi :D

PD dropi z metinów/bossów.

okej okej, a broszurki lecą gdzieś w miare szybko, prócz atlantyd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...