Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W patchu trojan, ogólnie serwer jest zrobiony pod ItemShop jak widzę. Czy da się na tym serwie grać, bez wydawania ani złotówki w ItemShop?

@EDIT:

Ciężko wam się zarejestrować na jakimś hostingu zdjęć, albo wrzucić screeny na hosting MPC? Znowu screeny wygasły i nic się dowiedzieć nie mogą inni.

co ty masz w tym itemshopie? system kostiumów i wierzchowca?.. ja wbiłem 180 level bez itemshopu, kostium kupiłem za 3x kd +5 które zrobiłem na baronówce..

wbiłbym ale szkoda że tego m1 nie ma, albo jakiś dodatków ułatwiających gre na start, mimo to łatwo jest.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś jak mam wbić na serwer? Konto rejestruje pisze że zostało utworzone a jak się loguje to pisze nie poprawne lubo login..

erfgreg.png

Opublikowano

Mam pytanie, ile online i czy administracja bywa czesto na serwerze ? :)

Masz na stronie, średnio 400 - 500 osób, chwilami nawet pokazuje coś kolo 800. 

Opublikowano

Mam pytanie, ile online i czy administracja bywa czesto na serwerze ? :)

średnia 400-500 dochodzi i do 700 można powiedzieć.

Cały czas robimy coś z serwerem.Serwer nigdy nie został zaniedbany.

Opublikowano

Mam pytanie. Skoro maksymalny lvl to 265, oznacza to, że wykorzystane są nowe wartości dla klienta? Niedawno przed uzyskaniem treści "game" maksymalny lvl to był 255. Czy więc kiedyś może zostać powiększony maksymalny lvl na Argentus?

Opublikowano

Mam pytanie. Skoro maksymalny lvl to 265, oznacza to, że wykorzystane są nowe wartości dla klienta? Niedawno przed uzyskaniem treści "game" maksymalny lvl to był 255. Czy więc kiedyś może zostać powiększony maksymalny lvl na Argentus?

aktualnie jest 265,i przygotowujemy pomalu ekwipunek oraz zdania na wieksze lvl typu 270-300 :)

Opublikowano

Ogarniecie tą rejestracje?! Pisze mi ze utworzono mi konto a jak loguję się na stronię to pisze nie poprawne dane lub hasło.. WTF?

erfgreg.png

Opublikowano

Ogarniecie tą rejestracje?! Pisze mi ze utworzono mi konto a jak loguję się na stronię to pisze nie poprawne dane lub hasło.. WTF?

Potwiedź e-mail...

@ co jest walutą serwerową ? (nie chodzi o yangi)

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Szukam od dłuższego czasu super easy serwer, taki typowo pod wojenki / pvp :) Taki w którym nie będę musiała wbijać w  2 miesiace 200 lvl i po 2,5 miesiacach serwer padnie (zazwyczaj mam takie szczęście, więc postanowiłam poszukać coś na typ szybki exp fajne wojny/pvp). Czy jest dobry balans między klasami czy raczej np postacie magiczne są poszkodowane ? Bo chciałam zagrać szamanką. Napiszcie czy warto zaczynać tu bo wiem że ten serwer stoi już długo :) Liczę na szybkie i wyczerpujące odpowiedzi ! :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Cześć. Szukam od dłuższego czasu super easy serwer, taki typowo pod wojenki / pvp :) Taki w którym nie będę musiała wbijać w  2 miesiace 200 lvl i po 2,5 miesiacach serwer padnie (zazwyczaj mam takie szczęście, więc postanowiłam poszukać coś na typ szybki exp fajne wojny/pvp). Czy jest dobry balans między klasami czy raczej np postacie magiczne są poszkodowane ? Bo chciałam zagrać szamanką. Napiszcie czy warto zaczynać tu bo wiem że ten serwer stoi już długo :) Liczę na szybkie i wyczerpujące odpowiedzi ! :)

Hm, co do balansu to nie wiem bo nie miałem okazji widzieć wszystkich klas "w akcji" lecz wiem że szamanka daje radę nie ma z tym problemu lecz tak czy tak najlepiej by było zrobić surę WP do samego WP jak i zarobku ( np na DT gdzie właśnie ową surą najlepiej  się robi). Co do tego czy warto grać... raczej tak serwer nie jest strasznie wymagający do 253 lvl'a potem jest już trochę trudno co do eq ( biżu,zbroja,miecz na +252 lvl) teraz co do stabilności- serwer ma bodaj 1 rok więc nie jest raczej typowym easy który pada w 2 miesiące, lecz nikt nie może cię zapewnić że jest to pewniak i że nie padnie bo różnie to życie się toczy... mam nadzieję że dostałaś satysfakcjonującą odpowiedź 

DR5ChPt.png

Opublikowano

Dawno nie grałem na żadnym łatwym serwerze więc zagram tutaj, ponieważ szukam czego łatwego i widzę, że gra w miarę dużo osób. Prezentację oceniam na 10, natomiast widzimy się na serwerze ;)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...