Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wahania czy zagrać czy nie , dlaczego się waham ?? ponieważ nie ogarniam KD , z jak ułożonym KD będe lepiej nawalać :) 

Ale powodzenia ( może wejdę nie wiem )

Opublikowano

ponieważ robimy inne rzeczy umilających gre

to zmieńcie, przecież to klilka plików a miasta będą o wiele lepiej wyglądać..

druga sprawa powinniście dodać jakieś questy, nawet z dupy typu zabij bossy, moby, ludzi, na pewno urozmaiciło by to grę w pewnym stopniu.

wróciłbym na serwer bo lubię bawić się w pvp, planujecie jakąś większą reklamę? tak aby grało np. 1k?

zmieńcie te miasta jak dzisiaj jeszcze możecie!:D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

troszke stary ten serwer i to malo zacheca ale z drugiej strony patrzac po stabilnosci cos musi w nim byc :P

duzo ludzi np pod wieczor ? tysiac bedzie ?

do 700

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer pod is jak sie tylko da...nie polecam,administracja w d***e ma graczy.Wystarczy wejsc na forum i poczytac.

Handel na serwie nie istnieje!
Znalazlem w archiwum 4 propozycje na temat handlu szmaragdami (waluta serwera).Pierwsza odrzucona,reszta w odpowiedzi dostala posty "taki temat juz byl i nie dublujemy propo" (WTF!!?)

Bossy na mapie 200-253 dedaja cie na hita( 10kk dmg WTFFFFFFFFFFFFFF),nawet jak masz full itemkow z is do expa (koszt kolo 50zl)

DT zbugowane w każdym możliwym stopniu...moby mogą Ci zniknąć na każdym piętrze...na 9 pietrze spot gigant,chyba tylko po to aby lagowac i zniechecac graczy.

Exp niedopasowany po 253lv...kto będzie godzinę czy 2 wbijał lvl na easy...
Zbugowany exp na v2 (wpadnij nowym kontem z odpowiednimi bonami,wbij 60 którys lv,przestan pocic i poprostu padnij.Po wstaniu dostajesz 120-123lv )

Wracajac do handlu...sam fakt że się za to nie biorą świadczy o idiotyźmie administracji...przecież to same plusy,gdy na serwerze można coś kupić bez wołania o to pare dni.No i licznik rośnie kiedy gracze stawiają sobie sklepy.
Wogóle licznik podkręcony na moje oko 2x...bo jakim cudem przy 600 graczach online we wszystkich m1 na kazdym ch jest tylko 60 osób łącznie?

Z rozmów z graczami mogę śmiało powiedzieć,że admin nie odpisuje na wszystkie pw,zazwyczaj opuszcza rozmowę tak w grze,jak i na forum.
Czyli kontakt utrudniony (ma was w d***e).
Mod na forum IneS wmawia graczom,że na serwie nie ma bugów,że gdy coś zniknie to znaczy że sam wyrzucileś i robisz z tego problem (no kur@# litości...)

Zajmujecie sie jakimiś bzdurami,słuchacie lizusów i dupowłazów,a propozycje które widzę w odrzuconych naprawdę by wam pomogły wynieść serwer na wyższy poziom.
Róbcie tak dalej to niedługo będzie trzeba zwijać interes.

Opublikowano

Serwer pod is jak sie tylko da...nie polecam,administracja w d***e ma graczy.Wystarczy wejsc na forum i poczytac.

Handel na serwie nie istnieje!

Znalazlem w archiwum 4 propozycje na temat handlu szmaragdami (waluta serwera).Pierwsza odrzucona,reszta w odpowiedzi dostala posty "taki temat juz byl i nie dublujemy propo" (WTF!!?)

Bossy na mapie 200-253 dedaja cie na hita( 10kk dmg WTFFFFFFFFFFFFFF),nawet jak masz full itemkow z is do expa (koszt kolo 50zl)

DT zbugowane w każdym możliwym stopniu...moby mogą Ci zniknąć na każdym piętrze...na 9 pietrze spot gigant,chyba tylko po to aby lagowac i zniechecac graczy.

Exp niedopasowany po 253lv...kto będzie godzinę czy 2 wbijał lvl na easy...

Zbugowany exp na v2 (wpadnij nowym kontem z odpowiednimi bonami,wbij 60 którys lv,przestan pocic i poprostu padnij.Po wstaniu dostajesz 120-123lv )

Wracajac do handlu...sam fakt że się za to nie biorą świadczy o idiotyźmie administracji...przecież to same plusy,gdy na serwerze można coś kupić bez wołania o to pare dni.No i licznik rośnie kiedy gracze stawiają sobie sklepy.

Wogóle licznik podkręcony na moje oko 2x...bo jakim cudem przy 600 graczach online we wszystkich m1 na kazdym ch jest tylko 60 osób łącznie?

Z rozmów z graczami mogę śmiało powiedzieć,że admin nie odpisuje na wszystkie pw,zazwyczaj opuszcza rozmowę tak w grze,jak i na forum.

Czyli kontakt utrudniony (ma was w d***e).

Mod na forum IneS wmawia graczom,że na serwie nie ma bugów,że gdy coś zniknie to znaczy że sam wyrzucileś i robisz z tego problem (no kur@# litości...)

Zajmujecie sie jakimiś bzdurami,słuchacie lizusów i dupowłazów,a propozycje które widzę w odrzuconych naprawdę by wam pomogły wynieść serwer na wyższy poziom.

Róbcie tak dalej to niedługo będzie trzeba zwijać interes.

W połowie się zgadzam :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Serwer może i stoi długo, ale mi osobiście się nie podoba, zbroje paskudne, kolory z painta -.-

Podobny do xenox'a, masa zbroi i broni, nie dla mnie :unsure:

Opublikowano

Co ty gadasz? Wszędzie piszesz, że serwer dobry ^^

Tylko ten serwer jest godny polecenia bo tu chcociaż są Admini, a nie jak na innym serwerze podbnym Xe***MT2 :) 

+ Jeszcze Akualizacje :) 

PS. Serwer nie jest pod IS jeżeli umie sie korzystać z Eventów, oraz Handlować z graczmi :)

Opublikowano

Tylko ten serwer jest godny polecenia bo tu chcociaż są Admini, a nie jak na innym serwerze podbnym Xe***MT2 :) 

+ Jeszcze Akualizacje :) 

PS. Serwer nie jest pod IS jeżeli umie sie korzystać z Eventów, oraz Handlować z graczmi :)

Podobają ci się zbroje z painta? 

579571423327107377857.png

Opublikowano

koleś nie gniewaj się ale serwer jaki był extreme taki sam jest z błędami i te same bugi i błędy ma serwer argentus bo jesteś v8np na bosa polujesz i jest wszystko wporzo tylko jest takie coś że jak zmieniasz ch wyrzyca cię dościany to samo mieli na extreme tu to samo jest  i już serwer jest do dupy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

następny przykład   grasz na spocie i tu nagle idiota   taki gnojek  podam nik co napewno coś nie tego z głową ma nie po kolei KapitanAlien i druga postać jego wpier  dala się na spot gra całom noc przygłup napewno   Zjebusek     to widać po niku że jest głupi i ma rodzic też tai jak on  są idioci i niedorobione dzieci  na tym serwerze co tylko myślą jak bezmuzgi  i bezrozumne istoty zamiast grać i bawić się jak normalny człowiek to gra jak de  bil i jeszcze jedno gra tam na tym serwerze pełno co grają na kamer modzie np  GROMO88  sam go złapałem

Opublikowano

wolek nie spamuj baranie report za double 

Kasiaaa  baranem to sie sam nazywaj gówniarzu jeden  a to co pisze o argentusie to tylko prawda bo sami idioci tam są co grają na kamer modzie a administracja nic z tym nie robi i taki sam był extreme taki zbugowany i de  bili było pełno co wchodzili na kodach i co chwile były restarty tu tak samo się robi

Opublikowano

Jaka jest sytuacja na serwerze ? opłaca się tutaj grać ? jak z ilością graczy ? z góry dz.

Lepsza kopia xenoxa.Piszac lepsza mam na mysli system kostiumow,zwiekszony max lv,wyeliminowana wiekszosc bugow.

Graczy 400-600 w godzinach szczytu.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...