Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie widzialem mobow w av1. ok ludzie mi napisali zebym wgral patchera i latke wgralem to i to i nadal mi nie dziala... tylko z eteraz nawet nie moge sie zalogowac do gry bo caly zcas mam napis ze zostaniesz poalczony z server i nic sie nie dzieje... POMOCY!!

JurexGCW

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnij ziomuś troche serwa sobie ! 12 razy pod rząd spalił mi kd nie wspomnę o kd traumy i uma ;/

Zwykle kd np. woja itp maja podobno ok 30% na wbicie a kd traumy itp 80 to ze ci nie wbilo- masz pecha

Opublikowano

no dobra ale bez przesady to na realu lepiej kd wchodzą

Chodzi Ci o PL? I tu się mylisz, bo oni nie zedytowali szansy na wejście kd, wciąż wynosi ono 30%. Informacja z forum serwera.

Opublikowano

mam pytanie gdzie dropią Zwoje bogosławienistwa lub gdzie je dropnąć lub zrobic ?

Masz magiczne metale u npc, zwoje błogosławieństwa nie są dostępne na tym serwerze.

Opublikowano

@Argentus

System wierzchowcow? wydropisz wieszchowca z bosa i juz go masz i do tego bony takie same dzieki czemu ludzie buguja je i chodza po m1 z 2 wierzchowcami... Wierzchowce powinny miec bon na potwory lub na dibly bo jezeli nadal bedzie hp i sr to caly serwer bedzie mial zalozone 2 wierzchowce ktore beda dodawac 600k hp i 120 sr -.-

Opublikowano

Ale ten patcher nie działa ...

@EDIT:

Soryyyyyy. Działa nie wiem czemu mi nie działał D:.

slgbil.jpg

Opublikowano

Argentus, mieliscie dzis rano zrobic restart i oddac eq do depo ludziom, co zginelo eq przez DDosy i co? Figa z makiem. Obiecaliscie zwrot eq a nie ma nic i zadnych informacji na ten temat i troche powoli mnie zaczyna zniechecac serv..

Opublikowano

I te dziwne beznadziejne lagi napewno przez klienta.

Np na xenoxie wszystko chodzi plynnie a tu sciny ...

Opublikowano

Serwer zajebisty!

Polecam!

Wbijać ;)

@offtopic Jak tu dobrze zarobić? :D Mam postać 91 lv i chcę mieć z czego ulepszyć całe eq do 90 lvla.

Opublikowano

Moim zdaniem wystarczyło by tylko zrobić, żeby zwoje trucizny/zemsty dropiły po 3 sztuki, tak jak jest to w v9.

Teraz smok w v8 jest nic nie warty, bo dropią z niego Zwoje Wskrzeszenia Umarłych, które dropią jak szalone w v9.

Zrobiłbym tak, żeby ze smoka w v8 leciało po 1 szt. zemsty i trucizny.

Zwiększcie drop rubinowych ozdób, bo to jest masakra. Wydropiłem 1 w 40 min....

1377531174-U173186.png
Opublikowano

dobrze jest jak jest, bo tak w moment wszyscy porobiliby eq i co? tak trzeba wykazac sie troche kreatywnoscia i mozgiem, a nie wszystko dostac jak Lewak, tylko zrec, siedziec i narzekac. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...