Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny takki sam jak Xeno*, jednak tam te bugi sm itp. Jaka klasa tu najlepsza exp/pvp/wojny?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, minus jest ten, że mi nie działa żaden BS. Zarówno ten w Pythonie jak i ten od padmaka. A wszystkim innym BS działa. Mi wypierdziela jakieś dziwne błędy.
Mimo tego serwer polecam każdemu :)

Opublikowano

Serwer fajny, minus jest ten, że mi nie działa żaden BS. Zarówno ten w Pythonie jak i ten od padmaka. A wszystkim innym BS działa. Mi wypierdziela jakieś dziwne błędy.

Mimo tego serwer polecam każdemu :)

Dziala :)

cala filozofia to usunąć z klienta python22.dll i zamienic z klienta na ktorym dziala bs :)

Opublikowano

Co się dzieje? Dlaczego off? Kiedy włączą?

Chłopie czy to taka filozofia, zobaczyc 2 posty wyzej moja notke, ze serv bedzie pod wieczor.. Info od Teamu.

Co za bystrzak.. xD

Opublikowano

Po 1 spytałem co się dzieję z serwerem...Po 2 co jest przyczyną tego, że jest off...A po 3 kiedy będzie on i chyba jak można się domyślić chodzi mi o jakąś przybliżoną godzinę czy ewentualnie dzień.

Opublikowano

Boże przecież jest masa poradników do różnych BS'ów...Bozia rączek nie dała? Tak trudno poszukać?No bez przesady...Btw Jakieś info o której serwer on?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...