Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 Petów nie ma

Po 2 Pełno bugów

Po 3 Nie ma panelu gracza po zalogowaniu TO PO CO WŁĄCZACIE SERWER JAK HASŁA I EMAIL NIE MOŻNA ZMIENIĆ!!!

Po 4 Żeby zrobić eq na 135lvl trzeba kampić z 9h na spotach

Po 5 Logowanie pada a GA sobie śpi, a ludzie czekają

Po 6 Usuwanie tematów na forum i banowane za niby spam...

Po 7 Biolog ze zwojami bezsilności zbugowany

Po 8 Ataki na serwer, cofki znikła zbroja na 135lvl, nie którym zbroje bronie wierzchowce kd na większy lvl 150+

Serwer nie polecam administracja ma was w dupie oprócz Modków na forum, którzy są spoczko :)

Pozdrawiam UPS.

Też tak uważasz strzel like

Opublikowano

Moje wrazenia na serwer? po 1 dniu byl calkiem spoko az chcialo sie grac. po tygodni jest troche ciezko ze zrobieniem eq +135 lvl. a teraz po tych cofkach i calym olewaniu graczy przez administracje zastanawiam sie czy watro tutaj gac -.-

Drop jest beznadziejny 2h i 0 czerwonej ozdoby, racja trzeba kampic na smoka,generala 3h. Moze i gra tutaj +600 osob ale jak tak dalej pojdzie serwer sie rozpadnie

Przynajmniej na av9 drop jest normalny a nie jak v6-v8 1h 1 zwoj, a juz nie wspomne o mapach +200 lvl -.-

Opublikowano

Serwer to taka podróbka xenoxa mysle ze team będzie dbał o serwer ;d na pewno zagram

\

Opublikowano

Hehe na xenoxie było to samo pamiętam jak mialem wypisane czasy respow smoka w kazdym V na kazdym ch i na drophacku zapierdalalem :D taki urok tych plikow serwerowych bez hackow nic nie dropniesz

Opublikowano

Mam pytanie do kiedy moge expic w v9? bo na 180 ze spota 6% leci. Dobije 200 lvl w av9 ?

na mapie 180 za ciezko, nie mam bufa

Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tymi cofkami, że wam coś znika... Handlowałem dosłownie 5 sec. przed cofką i nic nie cofnęło, ani mi, ani kupcowi.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Po 1 Petów nie ma-wiele razy bylo pisane że bedzie quest poprawiony

Po 2 Pełno bugów-Jakich?

Po 3 Nie ma panelu gracza po zalogowaniu TO PO CO WŁĄCZACIE SERWER JAK HASŁA I EMAIL NIE MOŻNA ZMIENIĆ!!!-Panel poprawiany

Po 5 Logowanie pada a GA sobie śpi, a ludzie czekają-Niestety nikt 24/7 nie jest w stanie siedziec

Po 7 Biolog ze zwojami bezsilności zbugowany-Biolog był wiele razy tłumaczony co z nim

Po 8 Ataki na serwer, cofki znikła zbroja na 135lvl, nie którym zbroje bronie wierzchowce kd na większy lvl 150+-staramy sie to caly czas naprawiac

Serwer nie polecam administracja ma was w dupie oprócz Modków na forum, którzy są spoczko :)-Gdybyś czytał to byś wiedział że administracja szykuje nowy Updat'e który wejdzie w życie niedługo i z tego powodu nie zawsze sa w stanie odpisac

Pozdrawiam UPS.

Opublikowano

Administracja ogarnięta. Serwer w ciągłej fazie ulepszania :) Ogólnie polecam. W 1 dzień spokojnie 100 lvl można wbić ;)

w 1 dzień to 180 idzie wbić.

Opublikowano

Po 1 Petów nie ma-wiele razy bylo pisane że bedzie quest poprawiony

Po 2 Pełno bugów-Jakich?

Po 3 Nie ma panelu gracza po zalogowaniu TO PO CO WŁĄCZACIE SERWER JAK HASŁA I EMAIL NIE MOŻNA ZMIENIĆ!!!-Panel poprawiany

Po 5 Logowanie pada a GA sobie śpi, a ludzie czekają-Niestety nikt 24/7 nie jest w stanie siedziec

Po 7 Biolog ze zwojami bezsilności zbugowany-Biolog był wiele razy tłumaczony co z nim

Po 8 Ataki na serwer, cofki znikła zbroja na 135lvl, nie którym zbroje bronie wierzchowce kd na większy lvl 150+-staramy sie to caly czas naprawiac

Serwer nie polecam administracja ma was w dupie oprócz Modków na forum, którzy są spoczko :)-Gdybyś czytał to byś wiedział że administracja szykuje nowy Updat'e który wejdzie w życie niedługo i z tego powodu nie zawsze sa w stanie odpisac

Pozdrawiam UPS.

Powiem tak, Argentus. Jeśli nie odzyskam swojej zbroi na 155 dla ninjy 5x 15 z magia podwojna i z kd traumy+3 i bloku+7 to ja sie zegnam z moja ekipa z serva. Wybor nalezy do ciebie. Mi juz 2 raz usunelo zbrojke, wczesniej na 135lv i jej nie odzyskalem.. Teraz jak mi nie zwrocicie zbrojki to sie pozegnamy. Macie czas do jutra.

Opublikowano

Powiem tak, Argentus. Jeśli nie odzyskam swojej zbroi na 155 dla ninjy 5x 15 z magia podwojna i z kd traumy+3 i bloku+7 to ja sie zegnam z moja ekipa z serva. Wybor nalezy do ciebie. Mi juz 2 raz usunelo zbrojke, wczesniej na 135lv i jej nie odzyskalem.. Teraz jak mi nie zwrocicie zbrojki to sie pozegnamy. Macie czas do jutra.

tak sobie myślę czy Ty mi(nam) Grozisz czy co??... juz wielu tak pisalo póki co graja dalej

Opublikowano

team osrajcie noobow dzieci placza i groza tylko .

serwer bardzo dobry a to ze jest off to nie wina teamu tylko cala serwerownia padla nie tylko nasz serw.. a wiele innych tez , nawet z cs itp...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

I co OpanujSie, przecież to chwila moment zrobić nową...

@Polecam wszystkim, miłe eventy w grze, przykładowo: dzisiejszy Quiz, z którego wygrałem fryzurke 40 um :)

~Pablo

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jaki jest sens grania na servie, gdzie przez DDos znika nam eq na ktore poswiecilismy tyle czasu, a administracja nie chce go oddac, a nawet nie chce luknac w logi, by sprawodzic czy naprwde mialem taki item. To jest ignorancja czysta z twojej strony.. My poswiecamy czas i tracimy itemy przez to ze macie maszyna jaka macie a itemach zwrocic sie wam nawet nie chce. Wiec sami ocencie.

Opublikowano

Mam pytanie do kiedy moge expic w v9? bo na 180 ze spota 6% leci. Dobije 200 lvl w av9 ?

na mapie 180 za ciezko, nie mam bufa

@edi

@OpanujSie

co tak slabo? rusz sie i rob nowa zbroje, a nie siedzisz na forum i narzekasz godzinami, w ten czas mialbys juz nowa zbrojke ^^ typowy len.

Opublikowano

Jaki jest sens grania na servie, gdzie przez DDos znika nam eq na ktore poswiecilismy tyle czasu, a administracja nie chce go oddac, a nawet nie chce luknac w logi, by sprawodzic czy naprwde mialem taki item. To jest ignorancja czysta z twojej strony.. My poswiecamy czas i tracimy itemy przez to ze macie maszyna jaka macie a itemach zwrocic sie wam nawet nie chce. Wiec sami ocencie.

ano właśnie nie znając sytuacji możesz sobie gadać,staramy sie cały czas zabezpieczyc baze żeby takie cofki się już nie zdarzały,a z waszej strony jak zwykle(...)

Opublikowano

Jesli 2 raz z rzedu trace zbrojke, najpierw na 135 a potem na 155 przez DDosy, bo slabe zabezpieczenia maja, a to w przeciagu 4 dni, to nie wiem czy sens tu grac, jesli admini nie chca zwrocic mi itemu na ktory poswiecilem tyle czasu wlasnego, a na tsie nie mozna sie doczekac na nikogo z Gmow w podkanale "Czekam na kovala". Ocencie sami? Za kilka dni znowu walna DDosa i znowu stracicimy zbrojki i nie otrzymamy ich do eq, bo im sie nawet logow nie chce sprawdzic.

Opublikowano

Jesli 2 raz z rzedu trace zbrojke, najpierw na 135 a potem na 155 przez DDosy, bo slabe zabezpieczenia maja, a to w przeciagu 4 dni, to nie wiem czy sens tu grac, jesli admini nie chca zwrocic mi itemu na ktory poswiecilem tyle czasu wlasnego, a na tsie nie mozna sie doczekac na nikogo z Gmow w podkanale "Czekam na kovala". Ocencie sami? Za kilka dni znowu walna DDosa i znowu stracicimy zbrojki i nie otrzymamy ich do eq, bo im sie nawet logow nie chce sprawdzic.

koval jest dostepny w godzinach od 8-14 i od 23+

jak juz wczesniej pisalem zabezpieczamy baze przed tym żeby nie bylo już cofek

Opublikowano

koval jest dostepny w godzinach od 8-14 i od 23+

jak juz wczesniej pisalem zabezpieczamy baze przed tym żeby nie bylo już cofek

Poczekam dzisiaj na niego i jestem ciekaw, co powie na to, jesli nic z tym nie zrobi, to ja podziekuje, ale zobaczymy. Wyjdzie w prani dzisiaj na TSie jak sie Koval interesuje graczami. ;) Obym jutro mogl napisac pozytywny komentarz.

Opublikowano

@OpanujSIe

Serwer jest swierzy i kazdy inny serwer chce sie pozyb konkurencji wiec go ddosuja. Przez pierwszy miesiac ddos moga byc nawet codziennie. Dziwne ze mi nigdy nic nie zniklo a innym ciagle znika -.-. Powinienes sie cieszyc ze serwer nadal stoi a nie pada po 2 tygodniach jak inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...