Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobrze jest jak jest, bo tak w moment wszyscy porobiliby eq i co? tak trzeba wykazac sie troche kreatywnoscia i mozgiem, a nie wszystko dostac jak Lewak, tylko zrec, siedziec i narzekac. ;)

za Lewaka masz LUBIE TO! :D

Opublikowano

dobrze jest jak jest, bo tak w moment wszyscy porobiliby eq i co? tak trzeba wykazac sie troche kreatywnoscia i mozgiem, a nie wszystko dostac jak Lewak, tylko zrec, siedziec i narzekac. ;)

No to popisz się kreatywnością i powiedz w jaki sposób na 135lv zdobyć 70sm na jeden zwój jeżeli jest to twoja postać z największym lv. :) Serwer chyba znowu padł jak tak dalej pójdzie to ludzie w końcu się zdenerwują i pójdą szukać czegoś stabilniejszego.

Opublikowano

Mam sposób dla ciebie, najlepszy :D jedz, siedz przy foteliku, narzekaj na mpc na server. To jest metoda na wiele zwojów, kawalerze. :)

na serio to idziesz na spota i ubijasz bosa i tyle filozofii. ^^

Opublikowano

Mam sposób dla ciebie, najlepszy :D jedz, siedz przy foteliku, narzekaj na mpc na server. To jest metoda na wiele zwojów, kawalerze. :)

A tak tylko przy okazji to przyjdzie Ci 5 osób na tego "spota" i będziesz miał chuja, nie zwoje.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nom, przy okazji spotykasz 20 innych osób czekających na bossa, lepiej nie pisz nic zanim tego nie przemyślisz.

Nie grałem już dawno na serwerze, wbiłem tu żeby sprawdzić czy serwer stał się wreszcie serwerem Easy, nic się jednak nie zmieniło więc nie wbije. Bo wiecie (albo i nie) serwery easy charakteryzują się tym że są to serwery easy :) gdybym chciał siedzieć 5h i dropić jakieś gówno to bym sobie poszukał jakiegoś harda.

Opublikowano

Jak stoicie na pierwszych spotach i nie chce wam sie jechac glebiej w grote, to nie placzcie, ze nie macie bosow, bo na kazdym najblizszym spocie jest najwiecej wiary. ja zawsze jade na koniec i czesto zbijam po 2 lub 3 ch na spot, wiec nie wiem jaki macie problem, albo jestescie tak leniwi, ze wam sie juz nawet po grocie nie chce jezdzic.

LEWACTO!! Zreć i siedziec rpzed kompem i narzekac! TFUUU!! xD

Opublikowano

Jak stoicie na pierwszych spotach i nie chce wam sie jechac glebiej w grote, to nie placzcie, ze nie macie bosow, bo na kazdym najblizszym spocie jest najwiecej wiary. ja zawsze jade na koniec i czesto zbijam po 2 lub 3 ch na spot, wiec nie wiem jaki macie problem, albo jestescie tak leniwi, ze wam sie juz nawet po grocie nie chce jezdzic.

LEWACTO!! Zreć i siedziec rpzed kompem i narzekac! TFUUU!! xD

Ogarnij się...

Nawet na końcu może max. ubijesz 1 smoka... Przyjdzie ci TurboCwel i sksuje wszystko...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@UP

Zapewne wypowiadasz się jako ktoś kto już ma full eq 250 lvl i go nie obchodzą problemy innych mniejszych lvl.. Najlepjej powiedzieć ze wszyscy a leniwi bo nie potrafią zabić smoka. Jeżeli będzie tak dalej typu : zwój zemsty 70 sm to ja wolałbym już grac na serwerze bardziej rozgarniętym -.- tak jak pewnie większość. Daliście podróbę xenoxa i co myślicie ze zaraz zleci się do niego +2k osób? dla mnie ten serwer niczym nie rożni się od xenoxa, jest taki sam syf -.-

Ile to już było tematów na forum dotyczących dropu zwojów ? Ale nie bo gm wie lepjej i nie wprowadzi czegoś takiego. Zróbcie może odrazu hard.. Na moje oko to administracja tego serwera kompletnie nie zna się na metinie .

Opublikowano

Ludzie, ale co to da, ze Gm wprowadzi chaneli wiecy czy da wiecej dropu zwojow.. Zdobeda wtedy wszyscy eq wpare dni i sie serv im znudzi, a tak trzeba myslec i kombinowac jak zdobyc to eq i maja z tego satysfakcje, a tak to mzoe od razu do handalrzy zwoje truciazny i leczenia i sie nawalac tylko.. Ja mam 190lv i w kilka dniz robilem bron na 190 do pvp i pvm a zbrojke mam juz tez na 150 i wszystko z bosow w grocie i nie ma problemu, tylko trzeba troche myslec...

Opublikowano

W praktyce to może jest i łatwe jednak cały czas ktoś przyleci zrobi ks i pójdzie dalej. Żeby cokolwiek zdobyć musisz grać albo do późnej nocy albo z samego rana. To że ktoś ci nie zrobił ks to tylko i wyłącznie fart więc już przestać być taki mądry i dawać rady które są za przeproszeniem gówno warte. :)

@LubieMetka

Śmiało możesz pobierać

bMbsmR8.png

Opublikowano

Serwer jes t latwy dla ludzi co moga sobie wbic o 2 w nocy i ubic takiego smoka jednak dla normalnych graczy ten serwer wydaje sie hard

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z serwerem? :D

Za dużo tego spamu i offtopów, a warnów jak zwykle 0..

Opublikowano

Ja tam nie narzekam i nikt mi nie ksuje, a ja tez nikomu nie ksuje i gra sie przyjemnie. :)

Aaa, to wszystko wyjaśnia 190 lvl, poczekaj aż będziesz robił biżuterie <3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jprdl... Znowu OFF. Ogarnijcie te DDoSy kurwa!

nie podoba sie to wypad DDoS nie da sie powstrzymac chyba ze wydasz pare tysciecy na same zabezpieczenia przed DDoS

Opublikowano

Marudzimy marudzimy. ale nikomu sie nie chce niewiadomo ile dropic ? masz [easy] w nazwie masz? chcą byc lepsi od xenoxa ? juz są, ale za malo ? orginalnie no leczenie itp z generala fajnie. ulepszacze z mobow grota v1-v5. zajebiste, dmg w grocie male. tez super. alee czemu nie zrobili np komnat ? ze masz warunek spelniasz go ubijasz smoka -.- ale po co prawda ?

znowu offff ?

Opublikowano

JUZ zrobilem tez ^^ Marudzicie jak male dzieci

Pewnie zrobiłeś na 155? <3

Na każdą biżuterię na 250 potrzeba po 15 zwoji trucizny/zemsty, powodzenia...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Administracja ogarnięta. Serwer w ciągłej fazie ulepszania :) Ogólnie polecam. W 1 dzień spokojnie 100 lvl można wbić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...