Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie to nie ich wina ze serwer jest wyłaczony nic wam sie nie stanie jak nie zzagracie dzisiaj,idzcie sobie na dwor do kolegow kolezanek a nie siedzicie w domach i płaczecie ze serwer jest off.Zajmijcie sie czyms to czas wam szybciej zleci kazdy tylko potrafi nażekac,jebane mentalnosc polaczków.PS. JEbać ludzkość -,-

Opublikowano

Szukałem długo takiego serwera, miałem wbic z ekipą, ktoś moze mi powiedziec kiedy będzie on działał?

Opublikowano

Nie ma żadnego wirusa noobie ;]

Znasz mnie na tyle, ze piszesz noob^^

Napisalam co mnie spotkało rozpakowując łatke.

Troche kultury chłopie !

To na tyle .

Opublikowano

Szukałem długo takiego serwera, miałem wbic z ekipą, ktoś moze mi powiedziec kiedy będzie on działał?

Wystarczy spojrzeć strone wstecz. Serwer ma być właączony po 20 dopiero..

Opublikowano

Ddosy leca caly czas i powiem wam ze bedzie ich wiecej poniewaz administracja moze nie cala ale mialem przyklad ze sa po prostu nie ogarnieci piszesz mu w grze ze masz problem ( przez ich resety) a on albo cie ignoruje i biega sobie w kolko jak deb... albo sie loga po 5 s ...

ref

Opublikowano

wczoraj mialem pytanie do admina stałem obok niego pytałem sie jego a on to ignorował, spytałem sie czy mi odpowie, on sie spytał co ? napisałem ponownie pytanie i mial to w dupie i sobie biegał nie polecam serwera

Lubie to

Opublikowano

ty niewdzieczniku jeden. Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ile admini maja roboty a tobie pempkowi swiata wszyscy maja odpisywac. Idz na inny serv takich jak ty nam nie trzeba. Wszyslkie info sa dostepne na tutorialach na forum, ale tobie sie pewnie nie chcialo poczytac ty leniu smierdzacy. Wszystko co nie wiesz jest na forum, a ty bys tylko jak lewak jakis jadl i zarł TFU! :D

Opublikowano

Serwer dopiero dzisiaj ma dłuższą przerwę bo muszą pozmieniać pare błędów, wiadomo zawsze przy starcie będą takie restarty, tymczasowe offy i takie inne. Bo przecież nie da sie wyeliminować wszystkich bugów nawet podczas bety. No i dziekujemy Xenoxie za ddosy. Piss do zobaczenia w grze ! :)

SERWER ZAPOWIADA START OKOŁO GODZINY 21:00 - bez paniki no-lifffy ^^

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Jaka jest średnia ilość graczy na serwerze?

Zapowiedź bardzo fajna, wejdę i zobaczę, co słychać na serwerze.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Jaka jest średnia ilość graczy na serwerze?

Zapowiedź bardzo fajna, wejdę i zobaczę, co słychać na serwerze.

Ogólnie mało ludzi w miastach, nie wiem jak na expach

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

W miastach może nie ma dużo ludzi ale w Jinno m1 jest troche już nawet "bitki" robią. Na expowiskach bardzo dużo osób jest dużo graczy też dropi itp.

Na serverze gra z 500 ludzi :) (mogło by być więcej)

Opublikowano

Mówili, że on około 20 więc nie przekładajcie godziny...Tak powiedzieli i tego niech się trzymają

Opublikowano

Ile osób w godzinach szczytu? Ludzie mówią, że podobno exp na wyższym lvlu jest masakrycznie za mały, to prawda? ;)

na v9 od 125 do 140 jest masakryczny tak wolno że :D

ale na 140 + to juz lajt :D

snf3.jpg

Opublikowano

Ile osób w godzinach szczytu? Ludzie mówią, że podobno exp na wyższym lvlu jest masakrycznie za mały, to prawda? ;)

od 125 do 150 masakra potem lajt do 190 a od 190 to już jest źle bo na mapce 200 lvl nie ogarniesz to musisz expic na mapce 180

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...